Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, da bo moja deklica res prava princeska..
). Hkrati ne pozabi izpolniti tam vloge za darilni paket (ali paketki ali pac denar - kakor ti bolj ustreza). So pa ponavadi na CSD zelo prijazne usluzbenke in ti bodo vse razlozile. Vsaj za tvoj konec prebivanja, vem, da so OK.
vsem za uspesne preglede...ceprav so bili nekateri prekratki - ja...me nosecke bi rade otrocka gledale cim dlje...G bi se nas pa rada vcasih cim prej znebila
, dobro da imam dragega zraven da mi je mal nogo pomasirov. Še nikoli med nosečnostjo me ni krč pa evo ga zlomka lih dones me je.Ampak potem sm takoj dobila nasmešek na obraz ko me je moj mali sonček tako nežno brckal
.
. Bo naš Nejc tako lep , da se bodo vse punce limale na njega
čuvajte se , in svoje
!!!!!
Samo ker se čaka 6 mesecev se mi je koža lepo umirila.. Tako da sem trenutno bila pred nosečnostjo precej slabš vidt...
Kupila sem si eno kremo, po nasvetu zdravnika, ampak mi nič ne pomaga. Tudi če masiram ne. A ima od vas katera Venitan - vam pomaga?
!!
. Po prvem otroku je bilo super...zdej pa po vsem tem pocivanju...groza. Ze samo to, da se stusiram in namazem z oljem me utrudi.
Nic bo pa toliko bolj ponucana po porodu...takrat itak ne morem sedet na trdi podlagi.
!!!