|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
1.6.2011 8:58:46   
Leela
betka ti bom pomagala in kaj napisala user posted image

ellyy kaj napiši. kako ste?

Včerajšnja ugotovitev in nasvet: z Banko Koper se ne zapletat!!! sem imela kontakte z 3 poslovalnicami in povsod so neprofesionalni. Šparovc imajo pa res grd, ane ivana?

Sem ugotovila, da imajo otroci, ko gredo v vrtcu na sprehod sprane možgane. Pri prijateljih so se igrali "sprehod" in se sprehajali s špago in je F. dobil tak zamaknjen pogled kot robot in je lepo hodil. Čisto brez svoje volje. Sem se tolk smejala. So bili tolk smešni.

V službi bo spet gužva, za vsak dan imam kak opravek popoldne+vikend. Še drug teden potem pa upam, da bo bolj na počas.

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
1.6.2011 9:10:08   
betty.ford
uuu, Leela, hvala!user posted image

Sem ugotovila, da imajo otroci, ko gredo v vrtcu na sprehod sprane možgane. Pri prijateljih so se igrali "sprehod" in se sprehajali s špago in je F. dobil tak zamaknjen pogled kot robot in je lepo hodil. Čisto brez svoje volje.


LOL! ko sem tole prebrala, sem dejansko dobila pred sabo sliko jasličnih otrok, ki gredo na sprehod. točno tako, kot si opisala! user posted image

a misliš, da se moramo kaj zasekirat? ker za mizico v vrtcu tudi sedijo čisto pri miru in lepo jejo? to vsekakor ne morej biti naši otroci user posted image

eelyy, res te že dolgo ni bilo tu. upam, da je povezano kaj z rojstnimi dnevi ali pa si dobila kakšno fajno službico - vsekakor upam, da ste okej!

pa dobro jutro!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
1.6.2011 9:11:13   
betty.ford
z Banko Koper se ne zapletat


pri Unicredit so začeli obračunavati dvige na tujih bankomatih.user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
1.6.2011 11:07:05   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

betka ti bom pomagala in kaj napisala user posted image




jst tudi, tud zarad tega ker vem da leela ne more na fb v sluzbi, tko da lahk tuki kaj mal pocvekamo user posted image ce mas cajta seveda.

drugac, ja leela - banka koper je res neprofesionalna, razen te brezvezne sparovce za D ne bom nic tam imela, in to mi se zdi da bom zaprla cimprej! oz. cez kaksna 3 leta. pa vedno je gneca kot v kaksni stari komunisticni banki...ne vem...ko pridem tam notr je vedno gneca, a te zenske tolk pocasne in tolk grumpy.
moram rect da mi je unicredit vsec, moji so imeli racun na wolfovi v LJ, in jst sem zdaj tam spet odprla, iste face so od tedaj, vsi so res friendly.
ja dvig BA v tujini - velika vecina bank ima na to provizijo, gre od 2.90 pa vse do 5.90 na vsak dvig...odvisno od banke (v UK, IT, DE, Irska....) tko da je najbolj placat v trgovini z BA kartico (oz. Maestro), ce placas nimas provizije. mi tako vedno delamo, v zepu pa skoraj nc casha nikoli nimamo user posted image

betty - hvaaaaaaaala! user posted image ja tuki res je kot v pravljici, danes pakiram, gremo v IT....in ves kaj....ze me groza muci, ker vem da je tam folk ful unhappy, vsi te neki grdo gledajo, do otrok so brezveze.....

a to o vrtcu - res, se spomnem ko je D bla v PO, je tolk pridno sedela za mizo, in tak pogled kot pod hipnozo.... tuki je malo drugace, men se osebno zdi da so tuki bolj fleksibilni....tete so rekle da ne, da so stroge, ampak....booooh...verjetno niso vidle kako v PO to delajo. za mizo so vec al manj pridni, ampak sigurno manj pridni kot v PO! a ja, ko sem jih vprasala ce bi zdaj sli na plenicke-hlacke, da bi jo mal bolj trenirali na kahlo....so mi rekle da ne...da ni potreba...da je se prezgodaj...da one to uvajajo zelo pocasi in zelo easy & flegma user posted image ok....ne vem...itak ko je doma jo pustimo brez in je kahla vedno zuni...do sedaj pa ni nc v kahlo slo...upam da bo bolj ko bomo sli na pocitnice.

zdaj grem pakirat in rihtat.


(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
1.6.2011 11:08:18   
ivanamdb
uh sh@t spet sem epsko pesem napisala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
1.6.2011 12:43:49   
Leela
ivana user posted image  fajn pakiraj in lepo potujete.

Včeraj sem zlikala 1m cunj, me še 1m čaka. Bo že.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
1.6.2011 12:46:12   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ivana user posted image  fajn pakiraj in lepo potujete.

Včeraj sem zlikala 1m cunj, me še 1m čaka. Bo že.


hvala leela!

uuuh tudi ti si likala....jst tudi!!! mislim da cel mesec skoraj nisem, in sva vceraj moj in jst kolaborativno likali user posted image user posted image user posted image zdaj nimam vek kilimanjaro & himalajo, ampak samo en majhen triglav user posted image user posted image (itak se ze 2 stroja perejo danes...user posted image )

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
1.6.2011 13:25:11   
Leela
ja never ending story

sem se zdajle režala. na FHM reviji so ene babe kot transvestiti. je sodelavec rekel, da se je kar ustrašil.


maja kako Z.?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
2.6.2011 8:45:37   
betty.ford
dobro jutro!

ivana, ste že pri sosedovih?

Leela, kako je z vašimi izpuščaji?

evo, danes pa prav nisem vedela, kako naj otroka obujem. pa je nastala zmešnjava. tisti, ki bi moral obuti škornje, ker bo zagotovo tekal po mokri travi in lužah, je obul sandale, tisti, ki pa zagotovo ne bo šel v mokro okolje pa škornje. zvečer vidim, če sta se prav odločila user posted image

pa včasih kar ne morem verjet, kaj vse nam uspe opraviti pred vrtcem - kot da bi se čas takrat ustavil! ali pa na celotno situacijo čisto drugače gledam, ker se meni ne mudi. mislim, da bo to.

sem vesela, ker je teden že bolj proti koncu. pa še za soboto sem se zmenila, da delam samo polovičko (s kakšnimi stvarmi sem zadovoljna, auser posted image )



(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
2.6.2011 8:50:45   
betty.ford
a ja, ko sem jih vprasala ce bi zdaj sli na plenicke-hlacke, da bi jo mal bolj trenirali na kahlo....so mi rekle da ne...da ni potreba...da je se prezgodaj...da one to uvajajo zelo pocasi in zelo easy & flegma ok....ne vem...itak ko je doma jo pustimo brez in je kahla vedno zuni...do sedaj pa ni nc v kahlo slo...upam da bo bolj ko bomo sli na pocitnice.


pri nas imajo tudi še pleničke. verjetno čakajo na toplejše dneve.
naš zmajček je včasih brez včasih s plenico, kdaj se polula na tla (sem ugotovila, da takrat ko ima na sebi gatke), kdaj hiti na kahlico, še rajši pa na wc (večinoma takrat, ko je nagec)

je pa lušten, kadar tavelik hiti lulat kam v naravo, še on začne slačit hlače pa plenico, da bo tudi on lulaluser posted image
ali pa ga kdaj kar tako piči, da mora nujno lulat izven plenice.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
2.6.2011 8:51:32   
PapuaNG
jutro,


vidim, da smo tu tudi še aktivne user posted image Noč je bila kar ok, če odštejem neznansko lakoto ob enih zjutraj. Seveda ne mojo, ampak od mulčka. Jst sem se zvečer tako napokala, da še dve uri nisem mogla dihat. Danes imamo pa v vrtcu vrtčevski dan-pridejo vsi starši ipd. Me prav zanima, kaj bojo pripravili. Pa upam, da ne bo dež user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
2.6.2011 8:54:54   
betty.ford
ja dvig BA v tujini - velika vecina bank ima na to provizijo, gre od 2.90 pa vse do 5.90 na vsak dvig...odvisno od banke (v UK, IT, DE, Irska....) tko da je najbolj placat v trgovini z BA kartico (oz. Maestro), ce placas nimas provizije. mi tako vedno delamo, v zepu pa skoraj nc casha nikoli nimamo


ja, pa še tole sem pozabila komentirat - ivana, do sedaj je bilo v slo na bankomatih drugih bank dvig gotovine brezplačen, zdaj pa so začeli zaračunavat cca 30 centov na dvig (prvi trije dvigi v mesecu, se mi zdi da so brezplačni, potem pa zaračunavajo) za tujino pa vem, da so imeli že prej.

ne vem, ali sem spregledala obvestilo o tem ali kaj... sem samo na izpisku videla, da je polno stroškov obračunavanja in mi ni bilo jasno, zakaj. od sedaj naprej tudi jaz vse plačujem s kartico ampak kaj ko včasih res ne moreš brez gotovine... bom morala imeti kakšno rezervo.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
2.6.2011 8:59:07   
betty.ford
uuu Papua, skrbimo, da RRzmajčki ne zamrejo user posted image


(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
2.6.2011 9:34:38   
Leela
jutro,

izpuščaj in afte so izginili.

Tudi mi imamo nekaj danes v vrtcu. Ne vem ali bo odpadlo zaradi dežjauser posted image

Danes sem se precej dolgo vozila. Je prišla ladja v koper in posledično tovornjaki.
V soboto greva na nek sejem...ne vem točno katerega.

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
2.6.2011 10:08:02   
ledenka
jutro user posted image

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
2.6.2011 16:00:55   
ivanamdb
daaaaan ja, tuki smo se aktivne user posted image   spomnila sem se da leela ne more na fb v sluzbi...tako da lahk tu kaj pocvekamo.

ja, prisli v IT, D je ful happy ze je bla okoli s nonotom, lovila macko po bajti.... zdaj spi. drugac, mi mal utrujeni, jst delam, imam spet en rok do sobote user posted image ampak bo dober denar user posted image

betty, ja banke.....one povsod iscejo zasluzek....tudi v DE in IT je isto, ce gres na bankomat od druge banke ti zaracunajo provizijo...v DE tudi do 3.90 na vsak dvig....odvino od banke. mislim da edino na irskem tega ni blo, ali v UK, ampak odvisno od banke. jst ponavad v cashu imam max 10 eur, in to samo kot drobiz....za kruh ali sladoled.... a ja, zdaj v DE so nekatere stacune uvedle to da ce kupis robe za vec kot 20eur zraven tud dvignes denar, te na blagajni vprasa ce rabis kaj denarja. to se ze na irskem imeli. to je tut fajn, tko da ni treba iskat bankomate okoli, in ta stvarca je zastonj.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
3.6.2011 8:20:52   
Leela
oj
kolk je nizek pritisk. Sodelavc je zaspal za mizo. Grem po kavo.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
3.6.2011 9:20:40   
maja1488
O jutro tudi tle. Leela hvala, Z je kr uredu. Je tele afte ne bolijo tok očitno. Al pa ima visok prag. Imam tisto za mazat, ki omrtviči, pa nism še dala. Se mi zdi, da ni potrebe, ker je vse, tut smokije, kruh...pusti zobe umivat...Pomojem če bi bolelo tega glih nebi pustila. Vidim da sta tvoja tut OK.
Sem danes tut taveliko frajlo doma pustila. Bomo babnce same do jutri. Žurkaaaaaaaa.
Glede plenic, Z je tut zanimivo hodit lulat, pa jo imam ta teden kr v gatkah in ji gre super. Prvo jutranje lulanje gre v celoti na tla, potem se pa spomne da jo tišči in se gre polulat. Sem pa jst prelena, da bi jo recimo dajala vsako uro na kahlo. Če se sama spomne da jo gre sama, drugače gre na tla. Se spomnim, da sem bla pri M tut taka lenoba. Ma res se mi ne da še na to mislit. Bo že pogruntala.
Ivana, a veš kok blizu kamina si. A res nebi pršla? user posted image

Zmajčka me je včeri prepričala, da sm jima kufre kupila. Zdej pa...če bosta sitni, jima kr spakiram user posted image

Grem...neka sumljiva tišina je v dnevni.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
3.6.2011 11:03:36   
Leela
maja fajn, da ste dobro. Našadva je kar precej bolelo in nista nič jedla 2 dni. saj je pri vsakem otroku drugač. danes je L. doma, ga nekaj trebušček boli, F. smrka ampak je vseeno šel v vrtec.
F. ima še kar pleničko, bomo poleti probal prekinit. Drugače pa mislim, da ve ko lula kaj se dogaja. Meni je brezveze otroka vsako uro na kahlo dajat. Mora sam začutiti kdaj mora itit. če ne čuti je še prezgodaj za odvajanje, ko pa zašteka se pa hitro navadi lulat na kahlo. Ko je bil L. "suh" je sam hodil lulat., E. (saj veš kateri) ki je bil pa brez plenice več kot pol leta prej, pa so takrat še zmeraj morali opominjati. se je navadil, da za to skrbi nekdo drug.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
3.6.2011 11:51:31   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

maja fajn, da ste dobro. Našadva je kar precej bolelo in nista nič jedla 2 dni. saj je pri vsakem otroku drugač. danes je L. doma, ga nekaj trebušček boli, F. smrka ampak je vseeno šel v vrtec.
F. ima še kar pleničko, bomo poleti probal prekinit. Drugače pa mislim, da ve ko lula kaj se dogaja. Meni je brezveze otroka vsako uro na kahlo dajat. Mora sam začutiti kdaj mora itit. če ne čuti je še prezgodaj za odvajanje, ko pa zašteka se pa hitro navadi lulat na kahlo. Ko je bil L. "suh" je sam hodil lulat., E. (saj veš kateri) ki je bil pa brez plenice več kot pol leta prej, pa so takrat še zmeraj morali opominjati. se je navadil, da za to skrbi nekdo drug.


Ma meni se ne da to stavit in spraševat. Če gre sama ok. Ah E familija je itak posebna user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
3.6.2011 13:17:48   
PapuaNG
uuu, naš je tudi že dva dni zapored v kahlo lulal. Joj, kako sem ploskala. Včeraj si je še sam plenico hotel dol dat-sicer je mislil, da gre pod tuš, ker sem mu majčko slekla, ker je bila mokra, ampak vseeno-ko se je vsedel na kahlo, je takoj lulal. Tako da bomo zdaj vsak dan malo prakticirali, pa ko bo, bo. Je rekel moj včeraj po res umornem uspavanju mulca, da mu je vseeno, tut če mu do šole menjamo plenice, sam da se nauči sam zaspat user posted image Sem grozna mati-včeraj, ko sem ga dala spat, je še kar skakal po postelji in se norca delal, če sem šla ven iz sobe, je pa za mano prišel. In ko je ene trikrat (al še večkrat) hotel ven, sem ga zaklenila v sobo. Pa se niti ni kaj dosti upiral. Malo je še telovadil po sobi, pol ga je pa moj dal v posteljo in je zaspal. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
3.6.2011 16:12:56   
betty.ford
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Zmajčka me je včeri prepričala, da sm jima kufre kupila. Zdej pa...če bosta sitni, jima kr spakiram user posted image


user posted image

maja, a si kupila tiste v Hofru? sem gledala, da imajo ene prav luštne.

glede lulanja se pa strinjam, da se mora otrok sam spomnit, da je čas za lulanje.
jaz edinole, če gremo kam z avtom prej spomnim, da gre spraznit mehur, če je potreba, da se nam ni treba potem za prvim ovinkom ustavljat.

in pa - helloou! a je že petek?

Leela, a dejansko je zaspal? user posted image

ma, saj vem, smotka sem, a danes sem se zopet dotaknila mehkih las novorojenčka,... user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
3.6.2011 20:44:46   
maja1488
Betka, tiste slone v hoferju ja.
Še otrok, ne hvala. Komej čakam, da se tiledve poročita in začneta komu drugemu živce pit in najedat.

Gledam Kahla Ehjavca kaj ima za povedat za referendum. Sploh ne vem zakaj se gre. U glej, tut mladci so vmes. Ma ni kej koristi.

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
3.6.2011 21:59:29   
betty.ford
maja, tudi meni ni do povečanja števila lastnih - ampak cortki so pa še vedno tile človeški mladiči! predvsem, če jih vidiš le za kakšno urico, ko sladko spijo.

sicer: zmajček užival ta petek. njegov veliki brat tudi. jaz malo manj, ker sem morala delat user posted image  ampak ta trenutek sem kul.

uživam v fullHD resoluciji user posted image  kaj gledam točno, ne vem, glavno da se lepo vidi user posted image
erotični program pa sem zaklenila, da ne bo pomote user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
3.6.2011 22:03:56   
betty.ford
AKP pozdravček! kako ste?

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Zakaj so pomembni družinski običaji?
Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno v svoja življenja vpel...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?