Rakica7
|
twiggi - lušten tale vajin voziček . Koliko je pa stabilen za trokolesnika? Jaz sem se po ogledu v trgovini nagibam k štirikolesnikom, pa ta, ki sem ga gledala, ima višjo košaro, kar je priročno, glede na to, da sva oba bolj visoka. Ne mislim pa dati več kot 500 eur za voziček za vse skupaj, čeprav je moja mami nekaj sanjala, da bo ona kupila voziček Bolj ko gledam zadeve za dojenčka, bolj me boli glava, koliko lahko zapraviš. Samo pravijo kolegice, ki že imajo otroke, da na začetku glede cunjc ni dobro pretiravati - ene 15 kom navadnih pajackov, pa ene dve lepi stvari za k zdravniku in obiske. Ker itak malčki tako hitro prerastejo stvari, da si ne bomo mogle predstavljati. In bomo samo denar stran metale. Saj za doma ni treba, da ti ravno v Benettonu leži v posteljici, haha Bo kakšen Sparov Sparky, H&M, Mana čisto ok. Pa še srce te ne bo bolelo, ko boš vse preprano stran vrgla. Danes pa moj pride nazaj s službene poti. Po mojem me ne bo spoznal, toliko mi je trebuh zrasel v zadnjih 8 dneh
|