Medea10
|
j.b. uživajte danes na kopanju! kg- v prvo šla rodit s +13kg= 61kg (visoka sem 166, imela sem 49 kg ko sem zanosila prvič) šlo jih je dol enih 5, ki so pa v prvih 2 tednih prišle nazaj, tako da jih je ostalo 60,5kg (toliko sem imela tik ob zanositvi zdaj drugič), zdaj sem pa na -1 (sem 1 kg od pregleda do zdaj pridobila ) Grozne so te kile no. laima- super da je bilo fajn v gardalandu hruškolinka- fajn za uz ampak tamali bi lahko malo bolj sodeloval, a ne? za kg se pa ne sekiraj. sashy- uživajte v toplicah! , Kosilo- kosilo1: (za dragega in tasta) sesekljani zrezki s krompirjevo solato, kosilo 2: (zame) ocvrta cvetača, rizi bizi, solatka z solatnim prelivom, za sladico pa upam, da se dragi izprsi in naju s tamalo pelje na kako tortico, ko gremo ravno v mesto Prvotni namen je bil, da bi vsi jedli cvetačo (da bi vsaj en dan bil BREZ mesa) ampak moj dragi pravi, da mu je cvetačka dobra samo kot priloga. Nalia- grozne so te sanje, jaz sem tudi to noč grozno sanjala. Saj bo bolje vikii- sem ravno včeraj razmišljala, da moram vprašat na foromu, kje si ti Pridna, da se tako učiš, da imaš voljo naja81- ojej, to je pa res grozno. Jaz ne bi želela plačat, to ja ni prav. Sličico bi pa ja lahko dal, poleg tega je pa dolžan odgovarjat na tvoja vprašanja! Nezaslišano! Lep dan želim, jaz moram it panirat
|