Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 13:53:11
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Tu pa je gužva.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 13:57:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Tu pa je gužva. sem prav posebej pogledala ob kateri uri je bambi napisala Dobro jutro....sem že mislila,da je do zdaj spala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 13:59:15
|
|
|
|
sami0804
|
No,jaz sem iz službe...in sva z mojim spet smeno naredla-je šel v službo spet. Froci pa tak zmešani,da kličejo mene ata,njega pa mama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 14:03:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx z sva si danes privoščila malo uživanja po dolgem cajtu. Savnanje in masaža. Mmmmmm je pasalo.... Super pravilno...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 14:06:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Nekaj me glava boli, sem tableto vzela, pa nič ne pomaga meni nalgesin prime full meni pa naprosin
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 14:08:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,jaz sem iz službe...in sva z mojim spet smeno naredla-je šel v službo spet. Froci pa tak zmešani,da kličejo mene ata,njega pa mama
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 14:13:17
|
|
|
|
botrca
|
Dan , včeraj sva z mojim bila na ribičiji ...super je bilo...mi je pa žal da danes ne morem it...ma bom že počakala na naslednji koncert. Danes sva z malim sama oz. naslednje 3 dni moj dela cele dneve...prej sva šla gledat razstavo cvetje-pecivo, pa patrio so dali na ogled, gasilski avto in tovornjak pa še policijsko kareto...mali je ful užival je rekel da bi kar v tanku ostal...ja geni so geni . Za kosilo sva imela pire, špinačo in pečene puranje zrezke v naravni omaki...počakam da se perilo opere da obesim, posoda se tudi pere, potem pa pičim malo počivat. Nisem pa prav nič utrujena...mi je res pasal ta oddih .
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 14:14:08
|
|
|
|
botrca
|
Za kavo tak daleč pa še ne vem...mogoče gremo v sredo gledat v kino Avtomobilčke 2...premiera .
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 17:51:44
|
|
|
|
botrca
|
Še nobene...midva sva se naspala...probala sem ga imet brez plenice pa se je vseeno polulal ...bo potrebno dosti časa da se odvadi. Pecivo sem tudi spekla...biskvit gris-kokos pa čokolada zgoraj....mmmmmm
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 18:18:45
|
|
|
|
arabela*
|
dan... bile na sprehodu, po našem prenovljenem mestu, bo full lepo, full zelenja posadili zdaj delam še power point za ponedeljkovo predtavitev v šoli, malečke se igrata, vmes tudi kregata... Moj šel na piknik....skratka nič posebnega
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 18:50:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Še nobene...midva sva se naspala...probala sem ga imet brez plenice pa se je vseeno polulal ...bo potrebno dosti časa da se odvadi. botrca,eni prej drugi kasneje...s plenicami jih ne gre ravno dosti v šolo Naša je bla vmes že skoraj 3 mesece ponoči suha,zdaj smo pa spet v pleničkah in nič ne kaže,da se jih bomo kmalu rešili Bom počasi začela na kake preiskave mislit-še logopedinja je rekla,da je precej čudno,da iz suhosti pridejo nazaj v pleničke...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 18:51:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bile na sprehodu, po našem prenovljenem mestu, bo full lepo, full zelenja posadili se vidi,da je že kar nekaj časa nisem bila v mestu,z izjemo zdravnika...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 19:38:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 botrca,eni prej drugi kasneje...s plenicami jih ne gre ravno dosti v šolo Naša je bla vmes že skoraj 3 mesece ponoči suha,zdaj smo pa spet v pleničkah in nič ne kaže,da se jih bomo kmalu rešili Bom počasi začela na kake preiskave mislit-še logopedinja je rekla,da je precej čudno,da iz suhosti pridejo nazaj v pleničke... ja saj vem, da v šolo ne bo šel s plenicami , ampak vseeno...bi se jih rada rešla...no saj silim ga ne...probat pa ni greh. zakaj pa je tvoja mala zopet s plenicami? samo veš, da se to tudi dogaja...sem že slišala od kake kolegice da se je isto zgodilo...naj bi se pa do 5-ga leta smatralo kot normalno da se jih odvadijo potem sledijo preiskave...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 19:39:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bile na sprehodu, po našem prenovljenem mestu, bo full lepo, full zelenja posadili ki
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 19:52:33
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Luka je že pol ure v komi. Danes ni čez dan nič spal. Popoldan pa smo bili "na balinu". So imeli zaključek spomadlanske igralne sezone. Imeli smo tudi družabne igre pol pa malo jedi iz žara in druženje. Luka je seveda imel družbo in sta se igrala. Domov pa je prišel tako zamazan, da bi mu skorda prej morala obraz umit, da bi videla če je to moj otrok.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 19:53:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bile na sprehodu, po našem prenovljenem mestu, bo full lepo, full zelenja posadili se vidi,da je že kar nekaj časa nisem bila v mestu, Jaz tudi ne. Pridem samo do Mullera in DM. Za več pa nimam časa.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 20:23:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka je že pol ure v komi. Nekaj je v zraku Sara je popoldan spala skoraj 3 ure...Mitja pa že zdaj skoraj 2 uri vleče dreto-ponoči bo pa Čaga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 20:26:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bile na sprehodu, po našem prenovljenem mestu, bo full lepo, full zelenja posadili ki Trg Leona Štuklja....( tam ko so cesto za ves promet zaprli)....je Kangler vsak dan v kontroli
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 20:26:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz tudi ne. Pridem samo do Mullera in DM. Za več pa nimam časa.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 20:39:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca zakaj pa je tvoja mala zopet s plenicami? samo veš, da se to tudi dogaja...sem že slišala od kake kolegice da se je isto zgodilo...naj bi se pa do 5-ga leta smatralo kot normalno da se jih odvadijo potem sledijo preiskave... Nimam pojma,zakaj.... prej je vedno imela polno pleničko,ko pa je imela decembra pljučnico je pa malo dehidrirala zaradi vročine in je bila plenica suha,je pa tudi potem se vedno zbudila za lulat,pa sem ji za januarja pleničko pobrala-nobene nesreče,če ji je ušlo par kapljic je bila malo mokra kvečjemu pižama Marca pa kor strela iz jasnega vsako noč polulana-spala tudi po tri ure v mokri postelji V glavnem po 2 tednih sem obupala in smo spet v pleničkah,čeprav sem do zadnjega upala,da se bo porihtalo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 21:21:41
|
|
|
|
ly117
|
Jaz se za danes poslavljam. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 21:24:00
|
|
|
|
sami0804
|
Nočko,ly.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 21:40:08
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 21:41:44
|
|
|
|
matcar
|
Pri nas nič posebnega,dopoldan kuhala,pa prala,pol je sledilo kosilo in počitek.Popoldan pa smo bili mano na hofu,pa šli na prvi sprehod z našim najmlajšim škratom.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 18.6.2011 21:42:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,jaz sem iz službe...in sva z mojim spet smeno naredla-je šel v službo spet. Froci pa tak zmešani,da kličejo mene ata,njega pa mama Ful dobro!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?