teodora75
|
Ber večer! Pa se še jaz javljam, po že končanem morskem dopustu in opravljeni morfologiji. Slednje je minilo dokaj na hitro, brez večjih komentarjev. Pa saj, če je vse OK, potem sem tudi s tem čisto zadovoljna. Za spol nismo vprašali, ker nas vsaj zaenkrat še ne zanima tako zelo močno (malo pa itak da ja, ampak se da zdržat) Smo pa že sedaj spet na glavo postavljeni. Je rekla dr, da se lahko to še spremeni, ampak tudi Svit je bivakiral v tem položaju praktično celo 'podnajemništvo'. kaj pa naj rečem glede morja? Hja no, saj nacrkljali smo se res, prav od 'morskega dela' morja pa smo imeli bolj malo, saj je bilo premrzlo. Vsi trije smo sicer enkrat namočili bele riti v mrzlo vodo, ampak res bolj za hip in ni bilo ravno nekega užitka. Pa res sem se veselila, da bomo čofotali s Svitom, saj ima sicer blazno rad vodo in tudi mojemu trebuščku je lani kar pasalo, ko sem imela priložnost malo zaplavat v morju, je pa res, da je bilo tisto avgusta. Pa še glede kg. Jaz sem jih do konca 21t pridelala polnih 5 in se mi zdi to kar OK, glede na lani. Upam da bom na koncu vseeno čisto malo manj okrogla, če pa bom, pa tudi že vem, da se jih da potem zgubit in zdaj res jem, kar se mi zahoče, čeprav vem, da bi lahko kdaj kakšno stvar izpustila. Je pa sreča, da mi nooooooooooro paše sadje, res, brez tega ne bi mogla en dan, meso pa že lahko kak dan pogrešam, sem bila pa lani čisto adijo, če ga kak dan nisem jedla. Pomeni to, da nosimo ? Hehe, kar koli bo, bo tako zelo luštno in dostikrat razmišljam, da sem kar malo važna (sama zase), da bomo res imeli kar takole na hitro 2 lumpa. Sva oba z dragim edinca in je to za vse (tudi babice in dedke itak) nekaj čisto novega. Aja, je ena nekaj spraševala glede vozičkov za dvojčke. Ja, tudi jaz gledam in razmišljam, kaj bomo s tem. Čeprav ne bosta dvojčka, skoraj gotovo ne bo šlo drugače in sicer je spet en hud strošek tole, ampak k sreči samo to, saj ostalo res imamo več ali manj. Pa ko ste omenjale trgovine, kje nabavljate: jaz sem precej kupila v Mothercare, ki ga ni nobena omenila. Je res da kar drago, ampak je pa tudi kvaliteta čisto nekaj drugega. Sem imela kar nekaj sposojenih bodijev, pa so se mi zdeli katastrofalni, ker so vsi čisto spremenili dimenzijo. Njihovi (od M) pa res ostanejo kot so in računam na to, da jih bomo 'zamortizirali' po temle, trenutno čakajočem, še na kakšnem 'pajku' > beri: detecu. zdaj pa dosti za tokrat, še naslednji pregled: 22.7 Lepo noč! T.
|