Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, do Kodeljevega pa rabim nekje 20min recimo (z vozičkom pa tamalo). Se lahko kaj zmenimo, za kakšno dopoldne če ima katera kaj časa...midve bi verjetno kar na kakšno igrišče zavili, mala ful uživa
...v prejšnji N pa sem tak čas že bila na 15kg plusa, tako da sem še ok. Sekiram se pa res ne zaradi kg, samo do bo otroček zdrav, kg bojo pa itak leteli dol slej ko prej, pri meni na srečo sami od sebe.
mamo fantiča...
, tako, da se jaz ne bi ravno zanašala na ta znak...
..ker je dobesedno bula..al na levi strani, al desni, ali čisto na sredini... nevem, ali je to normalno? sem nekajkrat slikala s telefonom, sploh ko sem to prvič vidla, pokazala fantu in se je ustrašu in še mene prestrašu ..