Maja_V.
|
pozdravček... evo, imela sem OGT TEST za sladkorno, so mi jo na mojo veliko žalost potrdili , diete se že kar skrajno držim, pa so vrednosti krvnega sladkorja še zmerom visoke, tako da pričakujem insulinsko zdravljenje...(saj to sem nekako pričakovala, ker imamo v družini težko sladkorno in ker sama nimam idealne teže... ampak vseeno sem žalostna in razočarana)... upajmo, da bo vse ok... Meja za sladkorno v času nosečnosti je 5.1. Drugače sem v 20. tednu (3.dan), kg so pa šli gor za +2.5, se kar trudim, da se ne bi preveč zredila, saj se tudi ne smem. Gibov pa mislim, da še ne čutim, nisem čisto prepričana... Mu/ji pa občasno poslušam srčka z Angelsounds napravo, je kr fajn, ko ga slišiš, kako močno utripa.. Komaj čakam na morfologijo, 4.7., upam, da je vse ok, kontrolni pregled pri ginekologinji imam pa 15.7. in ne 29.7. kot je bilo sprva rečeno. Vmes imam pa še kontrolo pri diabetologu. Zdaj sva bila malo na dopustu, je bilo kar luštno...zdaj pa spet na šiht... mi kar ni, po pravici povedano, ampak je treba še malo denarce služit lepo se imejte in uživajte.
"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!" *13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*
|