|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
23.6.2011 22:16:01   
vipercat
najprej se bom opravičila, da vam vdiram v temo. pred kratkim sem rodila punčko, doma pa imamo že enega fanta. ker imamo parček, je bilo potrebno zamenjati plavo za roza user posted image . sedaj imamo oboje, samo prostora v omari več ne user posted image . če ima slučajno katera podobno situacijo (veliko punco, sedaj pa pričakujete fanta), bom zelo vesela kakšne menjave. no tudi vse za dojenčka (haha sedaj obeh spolov) se najde.
http://www.mojalbum.com/vipercatr1/albumi

pa še enkrat oprostite vdiranju :) lepo in mirno nosečnost vam želim

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
23.6.2011 22:21:34   
Sončna30
user posted image  Dober večer, nosečke!

Po daljšem premoru se zopet malo javim.
Nuhalna je bila 23.5. pri dr. Strahovi in je vse OK. Pridno rastemo, user posted image  bije in Pikica je po mnenju G zeloooo živahna. Kaj bomo dobili, še ne vemo. Drugače sem v 17. tednu in sedaj so mi prestavili porod na 1.12.
Vendar ostajam "zaspano" aktivna kar v tej skupiniuser posted image .
Morfologijo ima 29.7. in ne moreva povedat, kako se veseliva in komaj čakava tega dne. Prej še odrineva na morje, malo uživat.

Lep večer vam želim.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
24.6.2011 8:13:01   
smrketa24
Evo, tudi za mano je morfologija. Naša biba je lepo aktivna, vse je tako kot mora biti, spol je pa še vedno več ali manj neznan. Je rekla, da je 65%, da je punčka. Če ne prej, bomo videli, ko rodim.

Imam pa tudi jaz nizko ležečo posteljico, pa še spredaj je in mi je dala 2 meseca bolniške. Sem že 1 teden doma, ker sem bila v ponedeljek v porodnišnici, ker mi skoz dol tišči. Očitno je posteljica za to kriva in sedaj moram počivat. Me je pa včeraj kar prestrašila. Je rekla, da pri nizki posteljici lahko začnem krvavet, ker se dviguje, če bi pa preveč krvavela, pa takoj v P. Tako da bom verjetno do konca na bolniški. itak mi po izteki 2 mesecev bolniške ostane samo še en mesec do porodniške, od tega mi ostane še 3 tedne dopusta, tako da pride samo še 1 teden bolniške na koncu v poštev. kaj so pa kaj ostalim rekli glede nizke postejice?? Ali pa tiste, ki ste že rodile enkrat, da je bila posteljica nizko?? Pri prvem je bilo ravno obratno, sem jo imela zadaj, pa visoko.

Drugače pa naslednji pregled 28.7.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
24.6.2011 10:48:13   
nejanejc
ojla.. pa sem dala pregled cez, cakala sem 3 ure, ma pol sem prsla na vrsto in je poslusala srcek, pa rekla,d aje se dosti nizko.. cutim se nobenih gibov, sem  pa zdej 17 tednov in 4 dni.... No, sej gre kar hitro, ceprav nisem se ziher,da sem noseca zares... Mam dela s sinckom cez glavo. Veliko je bolan, ko pa nima vrocine je pravi razgrajacek... zdej so njegove najboljse igrace moji lonci... ponve ipd.... Se dobro, da mi trebuh rase, sem se zdej v šestih tednih zredila za 2 kg... Pa se ena dva od prej vsaj, nevem. Sem bolj okrogla tud jst kot v prvi nosecnosti, ko se mi ob tem casu se skorej nic ni poznalo.

Mi je zal,da mam tako malo casa za forum... Sem mal na hitro preletela, drzim pesti za vse neusecnosti, da zginejo kakor hitro so prsile. Pikapoke vsem!

aja, gorenjke ste se kej dobile?

naslednji pregled, ko bo tudi morfologija je pa 28.07.2011

Lep dezeven dan

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
24.6.2011 11:01:53   
malanovinka
hm... vidim da to kar veselo hodite na morfologijo.... meni je moj ginekolog rekel, da naj bi to naredila šel v šestem mesecu, tako da me je naročil 25.07. - to pomeni, da bom takrat v 26 tednu....

zdaj si malo ogledujem ta 3d pregled... pa me zanima ali je katera bila oz ali se katera odpravlja.... namreč kot sem brala je to tako bolj informativno, da vidiš dojenčka v drugačni luči.... ne pa neki zdravstveno odkritje kakšnih napakic... čeprav je z mojim user posted image vse v najlepšem redu... samo brcati še noče user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
24.6.2011 11:05:26   
smrketa24
malanovinka - jaz sem bila v prvi nosečnosti na 3d pregledu in bom šla tudi sedaj. pa še 1x mi je naredila morfologijo tam, tako da se je res potrudila.

kg - jaz imam v 21. tednih +1 kg.

(odgovor članu malanovinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
24.6.2011 12:04:51   
mavrica24
Pozdravljene!

Prebiram vas, s pisanjem mi gre pa bolj slabo, služba in mali nadobudnež zahtevata svoje.
Morfologija je uspešno za nami, sicer je bilo vse bolj na hitro, a izgleda okuser posted image , naslednji pregled pa je 2.8.
Drugače sem ok, a zelo utrujena, vročina me zdeluje.

Še eno vprašanje: odkrili so mi hipotirozo (povišan hormon TSH= 9,5) in posledično premajhno delovanje ščitnice. Dobila sem tablete in sem trenutno na bolniški. Ali ima katera podobno izkušnjo in ali so ji bolniško na komisiji zaradi tega podaljšali?

Hvala za odgovor, vsem lep poletni pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 2257
24.6.2011 13:07:33   
cassy
ojla

tudi jaz potrebujem pomoč....
pred tedni sem bila v grazu v neki otroški trgovini zraven toysrusa in se mi je ful zadopadla ena otroška sobica......pa se zdaj ne spomnim kako je bil naslov trgovine.....ima katera kaj pojma o tem?

hvala že v naprej...

(odgovor članu mavrica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
24.6.2011 13:10:17   
pingi
Mavrica24, jaz imam sicer hipotorozo, ampak sem na tabletah že 15 let, tako, da se mi ni prvič pojavila šele v nosečnosti. Predvidevam, da si dobila tablete Euthyrox.
V mojem primeru grem tekom nosečnosti ene 3x dat kri, da vidijo, če se TSH kaj spreminja oz. če je treba kaj spremenit dozo. Do zdaj je bilo še zmeraj vse v mejah normale. Bolniške zaradi tega nimam.
Boš videla po počutju, kako bo. Verjetno si utrujena tudi zaradi premajhnega delovanja ščitnice, kar pa bodo tablete hitro popravileuser posted image  Skratka, nič bat. Jih ima veliko tako "prehodno" hipotirozo, ki se pojavi samo med nosečnostjo po porodu je pa spet ok.

Pa še glede nizke posteljice: meni je zadnjič na morfologiji rekel, da je zelo nizko (sega do NMU), da to sicer ni nič takega, da je pa treba spremljat. Nobene bolniške, počivanja, nič, ker to itak nima vpliva, saj naj bi se posteljica dvignila nekje do 28.-30. tedna. Če se pa do takrat ne bo, bomo pa že videli in naprej ukrepali (najhuje kar se ti lahko zgodi, je prezgodnji porod oz. odluščenje posteljice, pa da ne moreš rodit vaginalno).

Lep deževen dan vsem (paše mal hlada, aneuser posted image )!!

Neposredna povezava do sporočila: 2259
24.6.2011 13:12:16   
Oblačka
Še eno vprašanje: odkrili so mi hipotirozo (povišan hormon TSH= 9,5) in posledično premajhno delovanje ščitnice. Dobila sem tablete in sem trenutno na bolniški. Ali ima katera podobno izkušnjo in ali so ji bolniško na komisiji zaradi tega podaljšali?

Ojla, jaz sem ena izmed takih. Sicer sem za hipotirozo zbolela lansko poletje, ko še nisem bila noseča in so mi na komisiji kar 3krat podaljšali bolniško skupaj vsega sem bila pol leta doma pa verjetno bi mi jo še, če ne bi pred iztekom pogodbe izkoristila še dopust. Tako, da sem ziher, da jo bodo tebi tudi nič bat hipotiroza ni tako nedolžna in tega se zdravniki zavedajo, ker si pa poleg še noseča jst sploh ne dvomim, da ti jo nebi. Držim pestke, da ti jo bodo in bo vse okuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2260
24.6.2011 13:17:26   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Pa še glede nizke posteljice: meni je zadnjič na morfologiji rekel, da je zelo nizko (sega do NMU), da to sicer ni nič takega, da je pa treba spremljat. Nobene bolniške, počivanja, nič, ker to itak nima vpliva, saj naj bi se posteljica dvignila nekje do 28.-30. tedna. Če se pa do takrat ne bo, bomo pa že videli in naprej ukrepali (najhuje kar se ti lahko zgodi, je prezgodnji porod oz. odluščenje posteljice, pa da ne moreš rodit vaginalno).

No, meni je pa moja G rekla, da lahko pride do krvavitve in lahko otrok izkrvavi ali nekaj podobnega, zato sem se ustrašila. Do 28.-30. tednov je pa še dolgo doba. Imam pa še MV malo krajši.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
24.6.2011 13:29:06   
Oblačka
No, meni je pa moja G rekla, da lahko pride do krvavitve in lahko otrok izkrvavi ali nekaj podobnega, zato sem se ustrašila. Do 28.-30. tednov je pa še dolgo doba. Imam pa še MV malo krajši.
[/quot

Jaz pa mislim, da je to strašenje brezveze. Imam izkušenega in priznanega G, ki je poleg vsega še porodničar in mislim, da bi tudi men kaj omenu o nevarnostih nizke posteljice. Sama sem si enkrat vzela čas in mal po forumih prebrala izkušnje drugih in po vsem prebranem sem prišla do tega, da....v primeru, če se ti posteljica ne dvigne vendar je res to malo % je svetovan strogi počitek in tako kot ti je pingi napisala rodiš s carskim rezom. Tako, da se sprosti in uživaj, če slučajnu pride do tega bomo pa počivale pa rodile s CR glavno, da bodo naše pikice zdrave za njih se pa splača vse potrpetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2262
24.6.2011 13:33:58   
Oblačka

Jaz pa mislim, da je to strašenje brezveze. Imam izkušenega in priznanega G, ki je poleg vsega še porodničar in mislim, da bi tudi men kaj omenu o nevarnostih nizke posteljice. Sama sem si enkrat vzela čas in mal po forumih prebrala izkušnje drugih in po vsem prebranem sem prišla do tega, da....v primeru, če se ti posteljica ne dvigne vendar je res to malo % je svetovan strogi počitek in tako kot ti je pingi napisala rodiš s carskim rezom. Tako, da se sprosti in uživaj, če slučajnu pride do tega bomo pa počivale pa rodile s CR glavno, da bodo naše pikice zdrave za njih se pa splača vse potrpetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2263
24.6.2011 13:50:05   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: malanovinka

hm... vidim da to kar veselo hodite na morfologijo.... meni je moj ginekolog rekel, da naj bi to naredila šel v šestem mesecu, tako da me je naročil 25.07. - to pomeni, da bom takrat v 26 tednu....

zdaj si malo ogledujem ta 3d pregled... pa me zanima ali je katera bila oz ali se katera odpravlja.... namreč kot sem brala je to tako bolj informativno, da vidiš dojenčka v drugačni luči.... ne pa neki zdravstveno odkritje kakšnih napakic... čeprav je z mojim user posted image vse v najlepšem redu... samo brcati še noče user posted image

jaz imam to srečo, da ima moja G 3D UZ. In sem si malega škratka že na prvem pregledu lahko ogledala v vseh dimenzijah user posted image V prvi nosečnosti je imela še klasičen UZ, pa nisem šla na 3D UZ. Po pravici povedano, se mi je zdel nepotreben strošek. user posted image

bo pa tudi tvoje detece kmalu začelo brcati oz. ti boš začela čutiti brcike user posted image včasih si boš še želela, da bi manj brcal, sploh ko jih dobiš tja pod rebra user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu malanovinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
24.6.2011 13:56:27   
felix7
meni pa tale dež čisto nič ne odgovarja, ker so mi zjutraj na poti v službo crknili brisalci user posted image zdaj samo molim, da ko bo treba iti domov, da ne bo dežja user posted image

Naš tastarejši je tudi danes doma z možem, sta bila na kontroli in bronhiolitis gre h koncu, še najboljše zdravilo zanj pa bi bil oddih na morju user posted image bomo upoštevali mnenje strokovnjakov user posted image

ste pa vse nekam malo kg dobile, vse pišete o kilogramu ali dveh. Vam to uspeva zgolj slučajno ali namerno pazite pri prehrani? Jaz sem v prvi nosečnosti pridobivala nekje 1 - 1,5 kg na mesec (v prvih 3 mesecih sicer ne), na koncu pa me je popadel strašanski apetit. Takrat je šlo pa tedensko gor za 1 kg user posted image Vse skupaj sem takrat pridobila 15 kg, kar je še vedno čisto normalno. Sem bila sicer prepričana, da mi bo dojenje vse pridobljene kilograme odvzelo, pa nisem ena teh srečnic, ki samo dojijo in hujšajo user posted image

no, hb je petek, lep vikend vsem user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
24.6.2011 14:03:45   
smrketa24
No, mi je po vaših besedah malo lažje glede nizke posteljice, samo imam pa še vedno MV dolg samo 21mm (tako do izmerili v P), moja G pa 35mm. Saj ne vem ali je to zelo kratko ali ne, samo so mi v P (v ponedeljek) že zaradi tega dali bolniško in ležanje.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
24.6.2011 14:30:40   
pingi
Hmm, Smrketa24, kdo te je pa pregledal v P?

Pušenjak na MON-u povsod piše, da kar je nad 15mm, da je ok:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,6862529,6864867#msg-6864867

Ma ne vem, njemu jaz kar zaupam. Mogoče zato, ker daje občutek, da ne smemo nosečnosti jemati kot bolezen in biti čimbolj optimistične, da bo vse okuser posted image  

Nič, jaz grem kar na dopust, da ne bom preveč študirala, kaj je lahko še narobe z manouser posted image  Šibamo za par dni kampirat v Dolomiteuser posted image  Jupi, upam, da bo tam vsaj malo manj vroče.

Neposredna povezava do sporočila: 2267
24.6.2011 14:34:16   
smrketa24
pingi - se ne spomnim kdo je bil. sem pa prebrala tale link in res čist drugače piše kot so meni rekliuser posted image mah, se vidi, da je bila prva nosečnosr pravo nasprotje te. sem do zadnjega delala, so sodelvake mislile, da bom še rodila tam, na telovadbo sem hodila, sedaj sem morala nehat. mah, bo že. fino je, da imam vas, da mi lahko kaj svetujete in mi je sedaj veliko lažje in sploh ne bom več razmišljala o tem user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
24.6.2011 19:19:48   
Natka23
Jap pa smo na poloviciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogočeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki imate kake težave inuser posted image user posted image user posted image vsem za preglede.

Neposredna povezava do sporočila: 2269
24.6.2011 20:06:22   
twiggi
danes pa je najin mali dopolnil 20 tednov user posted image komaj čakam da ga začutim ! za 1x še ni nič

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
24.6.2011 22:24:27   
teodora75
Ber večer!

Pa se še jaz javljam, po že končanem morskem dopustu in opravljeni morfologiji.

Slednje je minilo dokaj na hitro, brez večjih komentarjev. Pa saj, če je vse OK, potem sem tudi s tem čisto zadovoljna. Za spol nismo vprašali, ker nas vsaj zaenkrat še ne zanima tako zelo močno (malo pa itak da ja, ampak se da zdržat) user posted image Smo pa že sedaj spet na glavo postavljeni. Je rekla dr, da se lahko to še spremeni, ampak tudi Svit je bivakiral v tem položaju praktično celo 'podnajemništvo'.

kaj pa naj rečem glede morja? Hja no, saj nacrkljali smo se res, prav od 'morskega dela' morja pa smo imeli bolj malo, saj je bilo premrzlo. Vsi trije smo sicer enkrat namočili bele riti v mrzlo vodo, ampak res bolj za hip in ni bilo ravno nekega užitka. Pa res sem se veselila, da bomo čofotali s Svitom, saj ima sicer blazno rad vodo in tudi mojemu trebuščku je lani kar pasalo, ko sem imela priložnost malo zaplavat v morju, je pa res, da je bilo tisto avgusta.

Pa še glede kg. Jaz sem jih do konca 21t pridelala polnih 5 in se mi zdi to kar OK, glede na lani. Upam da bom na koncu vseeno čisto malo manj okrogla, če pa bom, pa tudi že vem, da se jih da potem zgubit in zdaj res jem, kar se mi zahoče, čeprav vem, da bi lahko kdaj kakšno stvar izpustila. Je pa sreča, da mi nooooooooooro paše sadje, res, brez tega ne bi mogla en dan, meso pa že lahko kak dan pogrešam, sem bila pa lani čisto adijo, če ga kak dan nisem jedla. Pomeni to, da nosimo user posted image ? Hehe, kar koli bo, bo tako zelo luštno in dostikrat razmišljam, da sem kar malo važna (sama zase), da bomo res imeli kar takole na hitro 2 lumpa. Sva oba z dragim edinca in je to za vse (tudi babice in dedke itak) nekaj čisto novega.

Aja, je ena nekaj spraševala glede vozičkov za dvojčke. Ja, tudi jaz gledam in razmišljam, kaj bomo s tem. Čeprav ne bosta dvojčka, skoraj gotovo ne bo šlo drugače in sicer je spet en hud strošek tole, ampak k sreči samo to, saj ostalo res imamo več ali manj.

Pa ko ste omenjale trgovine, kje nabavljate: jaz sem precej kupila v Mothercare, ki ga ni nobena omenila. Je res da kar drago, ampak je pa tudi kvaliteta čisto nekaj drugega. Sem imela kar nekaj sposojenih bodijev, pa so se mi zdeli katastrofalni, ker so vsi čisto spremenili dimenzijo. Njihovi (od M) pa res ostanejo kot so in računam na to, da jih bomo 'zamortizirali' po temle, trenutno čakajočem, še na kakšnem 'pajku' > beri: detecu.

zdaj pa dosti za tokrat, še naslednji pregled: 22.7

Lepo noč!

T.

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.6.2011 12:10:08   
Rakica7
Živijo souser posted image !

V četrtek sem imela morfologijo, vse ok, G je rekla, da bomo dobili Matica user posted image  user posted image . Moj je navdušen, čeprav je rekel, da bi bil vesel tudi punčke, ker so baje manj zahtevne na začetku user posted image .

Drugače vse ok, konec 21. tedna imam +2,5 kg, naslednji pregled 25. 7. skupaj z glukoznim testom. Je rekla sestra, da naj sabo v laboratorij odnesem malo limone in si jo notri v sirup zlijem, ker je enim res preveč sladko, da bi spile tisto glukozo. Limona pa ne vpliva na nič pri testu, samo na okus. Jaz sem bolj sladke sorte, tako da bom poskusla brez tega ... saj, v 5 min spiti 2 dl sladkega sirupa bo pa že šlo user posted image  Potem pa nekje sredi avgusta še injekcija RhoGAM zaradi Rh-.

Uživajte v sončku.

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
25.6.2011 13:11:46   
punsha
Ojla,
kako ste kaj? Jaz počivam in gledam filme user posted image . V življenju nisem nikoli kaj dosti gledala televizije (skoraj nič), no sedaj si pa filme dol vlečem, da ni dolgčas. Vsaj čas gre hitreje.

Bolniška jaz se ravno ne igram s kakimi izhodi. Pa ne zaradi komisije, temveč zaradi rizičnosti. V prvi nosečnosti sem bila tudi ves čas na bolniški, ampak takrat sem si privoščila kak krajši sprehod in kavico (ne kakega večjega pretiranavja). No od 24 tedna naprej pa tudi ne, ker sem se začela že odpirat (in sem res samo še ležala) in potem pri 28 pristala v porodnišnici. Sedaj pa itak ležim...spet... user posted image

Kratek maternični vrat Tudi jaz kar zaupam Pušenjaku. Pravi pod 15mm. No zame itek ne velja več, sem že popolnoma brez MV. Povem pa lahko...če se vrat res začne krajšati, pod omenjeno mejo, res zelo pomaga počitek. Paničarjenje ne pomaga user posted image . V prvi nosečnosti sem bila v 24 tednu odprta 1cm, v 28 tednu 3 cm. No rodila sem v 34 tednu. Se pravi sem s počitkom podaljšala za 10 tednov. To je pa res ogromno. Če bi rodila v 24t, sam bog ve, kako bi se končalo. V 34 tednu je bilo pa vse ok. Niti inkubatorja niti tople posteljice nismo rabili. Teža 2500 in velikost 47cm. Četrti dan po porodu sva šla domov.

Počutje in kg počutim se kar vredu no. Spodaj v trebuhu me na čase boli, ampak upam, da gre le za raztezanje. Imam pa v sredo morfologijo in komaj čakam. Glede kg sem pa na +4. V nosečnosti kilogrami morajo iti gor, tako da kake diete, pa gledanje, da bi se čim manj zredile sploh ne sodi zraven. Ja, tiste, ki imajo veliko zaloge od prej naj bi se res manj zredile, ampak na splošno pa mora iti gor. Me pa ne skrbi, kako bo po nosečnosti. V prvi je šlo tako hitro vse dol... sem kar med srečnicami, kar se tega tiče user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
25.6.2011 14:26:49   
smrketa24
Mi smo pa danes kar doma, moj možek ima rojstni dan in bomo sosede (ki so tudi naši sorodniki) povabili na 2 domači tortici. Sem ju danes zjutraj naredila - eno sadno in eno čokoladno. Drugače pa kar počivam user posted image

kg - ja, se strinjam, da v nosečnosti odpadejo kakršnekoli diete. Čeprav sem se do 21. tedna zredila le za 1kg, se popolnoma nič ne pazim. Jem tako kot prej. Imam to srečo, da se zelo težko zredim, lažje pa izgubim težo. Preden sem zanosila sem imela 55kg, sedaj imam pa 1kg več. In se počutim popolnoma ok. Tudi v prvi nosečnosti sem pridobila vsega skupaj 8kg, pa mi ni G nič rekla, da sem se premalo zredila ali pa kaj podobnega, pa tudi sin je bil težek ob porodu 3,4kg in imel 52cm, 1 teden pred rokom. Pač jem kar mi paše, na srečo med tem ni preveč sladkarij user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
25.6.2011 15:33:34   
scarlett_
Živjo!
Danes sem uspela za nazaj prebrat, sva z malo cel dan sami. Imam pa tak čistilni dan, popoldne greva pa itak ven kot ponavadi! user posted image
A je katera sicer v Ljubljani v Štepanjskem naselju ali pa kje tu okoli? Smrketa, midve sva si blizu, ane? No, že razmišljam o vozičkanju! user posted image

kg - sem pridobila nazaj kar sem izgubila na začetku, tako da imam zdaj enako težo. Kar se diete tiče, se popolnoma strinjam, da zdaj ni čas za to, se pa jaz popazim v smislu, da recimo zvečer, ko bi lahko pojedla kg čokolade, grem raje jest sadje. Me je prvič izučilo, ko nisem potem nič izgubila, pa zdaj ne bi rada toliko pretiravala..

user posted image user posted image za vse s težavami!!

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?