Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 9:13:57
|
|
|
|
arabela*
|
..s.e vidimo....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 9:18:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro , ob prvi kavi...sama...moška na svojih delovnih mestih . botrca, jana imaš v vrtcu med počitnicami? Jaz tudi,oba.Cel julij.Avgusta pa bosta doma. saj fajn to...jaz bi tud, samo se mi zdi, da tak odsvetujejo to...da so le čež počitnice doma......vsaj pri nas... Nam so rekli,1 mesec-vsaj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 9:20:52
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi upam,da uredim prej vse,grem zdaj še na csd,po nasvet.Sem pa že slišala prej matero,kak je napotke Lei dajala,kaj mora govorit.Mislim....To,če ne doživiš,ne verjameš.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 9:39:49
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 9:40:42
|
|
|
|
majakla
|
Jutrooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 9:43:11
|
|
|
|
bambixxx
|
kje ste se kopali včeraj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 9:44:28
|
|
|
|
majakla
|
Ja Ly, za vami ponavljamo, hihihi. Da bi še plaval tako kot tvoj pikec. Ste vidli spektakularen padec? Mi je še zdaj slabo, ko se spomnim, jaz kriva - spet. _ _ _ Nik bo v vrtcu celi avgust in pol julija, upam, da ne bo sam, danes jih je bilo še ful - bomo vidli. Ni nam pa nihče rekel, da bi jih naj imeli doma.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 9:45:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kje ste se kopali včeraj? Bioterme, Mali Moravci vsi pravijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 9:55:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kje ste se kopali včeraj? Bioterme, Mali Moravci vsi pravijo. pa nimajo zunanjih bazenov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 9:57:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kje ste se kopali včeraj? Bioterme, Mali Moravci vsi pravijo. pa nimajo zunanjih bazenov Imajo ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 10:15:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kje ste se kopali včeraj? Bioterme, Mali Moravci vsi pravijo. pa nimajo zunanjih bazenov Imajo ja. zakaj ste pa bili notri? ali sem jaz narobe vidla na slikah?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 10:18:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kje ste se kopali včeraj? Bioterme, Mali Moravci vsi pravijo. pa nimajo zunanjih bazenov Imajo ja. zakaj ste pa bili notri? ali sem jaz narobe vidla na slikah? Prav si vidla. Nisem vseh slikic gor dala. Pa zunaj sem bila več v vodi, posledično manj slik. Plus našega pikeca je zunaj zeblo, tresel se je ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 14:23:52
|
|
|
|
arabela*
|
spet malo na netu... Skratka lepo vas je bilo videt, čeprav je bilo bolj kratko.... Prišle domov, punce sta pojedle sadno malico, potem smo takoj šli dalje...porihtali zavarovanje, cestnino plačali, tako da imamo sedaj eno leto mir. Zdaj pa na brzake kuham špinačo, pire in jajček...moj je šel počivat, naša šifica(najmlajša) pa itak da ni nič utrujena in ne bo spala, tako da se igrata v sobi proti večeru pa šetnja po Lentu(sladoled, pa žepki) ..standard zaenkrat vse... se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 14:24:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Plus našega pikeca je zunaj zeblo, tresel se je ...[/color] ja včeraj je bilo bolj tak-tak, jaz bi tud notri pobegnila
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 14:58:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi upam,da uredim prej vse,grem zdaj še na csd,po nasvet.Sem pa že slišala prej matero,kak je napotke Lei dajala,kaj mora govorit.Mislim....To,če ne doživiš,ne verjameš. groza
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 15:00:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nik bo v vrtcu celi avgust in pol julija, upam, da ne bo sam, danes jih je bilo še ful - bomo vidli. Ni nam pa nihče rekel, da bi jih naj imeli doma. nič vas niso spraševali kdaj bo če bo doma? nas vsako leto in še podpišemo papir...kot rezervacijo...pa položnica je nižja
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 15:03:14
|
|
|
|
botrca
|
Dan, na kavi je bilo super poklepetat...v petek mogoče spet... . Zdaj pa grem po malega v vrtec, na pošto, v lekarno pa domov kuhat....krompir s paradižnikom in papriko prepražen na čebuli, pa čufte v paradižnikovi omaki in solato...sam ne vem še ali zeleno ali šopsko... . Pol pa ven, na kolo za zdravo telo . Se tipkamo, papa
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 15:39:39
|
|
|
|
matcar
|
Mi tudi že doma,porihtala itak nič prav nisem.Na csd-ju sem v petek naročena,na stanovanjskem pa noter nisem mogla,sem si tel. napisala,pa bom v sredo poklicala.V posvetovalnici sma tudi zrahtala,težek je 3035 g(je rekla,da je preveč za 2 tedna),velik pa 49,obseg glavice 33 cm še vedno.Zdaj pa smo noter,ven tak ne grem na hof,zaradi starih,sama z vsemi pa tudi ne morem hodit okoli,tak,da bomo noter danes.
< Sporočilo je popravil matcar -- 27.6.2011 15:43:34 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 15:59:36
|
|
|
|
ly117
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 16:03:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja Ly, za vami ponavljamo, hihihi. Da bi še plaval tako kot tvoj pikec. Ste vidli spektakularen padec? Mi je še zdaj slabo, ko se spomnim, jaz kriva - spet. Saj bo. Padec sem pa čula, pa jok pol tudi. Glej L je že tudi pado, ne se sedaj sekirat. Je ful spolsko. Samo da ni nič hujšega.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 16:04:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar na stanovanjskem pa noter nisem mogla,sem si tel. napisala,pa bom v sredo poklical moraš it pri drugih vratih..al pa pri teh zaklenjenih pozvoniš
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 16:04:37
|
|
|
|
ly117
|
Glede vrtca. Nam so rekli vsaj 14 dni. Takrat ko imamo dupuste. In Luka bo doma takrat ko imamo mi2 dopust. Ostalo pa v vrtcu.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 17:41:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar na stanovanjskem pa noter nisem mogla,sem si tel. napisala,pa bom v sredo poklical moraš it pri drugih vratih..al pa pri teh zaklenjenih pozvoniš Ja,če bi to prej vedla.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 20:05:16
|
|
|
|
ly117
|
Bli zunaj, L se je igral v peskovniku. zdaj pa sta že v pojstli jaz pa še malo pa se jima pridružim. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.6.2011 20:53:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar na stanovanjskem pa noter nisem mogla,sem si tel. napisala,pa bom v sredo poklical moraš it pri drugih vratih..al pa pri teh zaklenjenih pozvoniš Ja,če bi to prej vedla. zdaj tud odvisno, kdaj si bila....ker imajo vmes eno uro fraj za malico
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?