Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kdaj si se ves to dogovorila? Ko sem prišla v porodno. Če imaš čas izpolnit njihov 1000 in 1 obrazec, maš čas za pogovor. Mi je rekel T., da sem zgledala kot profesionalka v rojevanju , da prvič, ko sva prišla, sva bila oba čist polna optimizma in zelo nevedna, zdaj v drugo pa je rekel, da se je počutil kot bebec, ker je prišel kot prvič, le da je bil bistveno bolj prestrašen, jaz pa sem kr govorila in govorila - čeprav STRAH ME JE BILO KOT HUDIČ!!! In tako kot si sama rekla, v prvo me niti malo ni bilo, v drugo pa res na polno! Čeprav z meseci ta strah kar zbledi, priznam, pa ko si po roku, itak komaj čakaš... Se pa strinjam tudi z Najo, je lažje! Glede hitreje pa jaz nimam kaj za povedat, sicer so mi za prvič napisali trajanje poroda 6.43 ur, za drugič pa 2 uri, ampak sem bila prvič 6.43 v porodni, drugič pa 7.22, tak da ne vem, od kdaj so šteli te dve uri, ker tudi od takrat ko so mi EA vstavili, do iztisa, so bile 3.22h, tak da to kr neki na pamet pišejo... ampak TO NI pomembno!
|