Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

neumen je kot noč. bolj mu pravim, da mi otrdeva trebuh in da me spodaj (okrog nožnice) vse mišice bolijo, bolj mi pravi, da se ne bomo nič gledali. kaj pa če sem že kaj odprta??? butl. vse kar je naredo, je izmeru trebuh, po njegovi logiki 34 cm, pa da se čez 2 tedna spet vidiva. mater..... !!!!!!!!!!! z lažnimi popadki pa naj tačas delam kaj...?? ker pač to ni moja prva nosečnost počivam več, oz. kolkor se da, pa vseeno to ni odgovor. na koncu pa bom šla prezgodaj rodit.. grrrrrr
kako ste kaj???? upam da me ne boste kej preveč okregal ampak do zdaj sem imela izpite,tamala je kar naprej nekaj bolana hmmmmm
tko da obup,no jz sm imela do sedaj že dva pregleda,pri meni nič novega,KIRA ta tvoj gin, je pa res glup,no ja nč boljši ni kot moj,sem ga že dvakrat vprašala kok je mali kaj zrastel pa kilaža me je zanimala in mi je povedu,da je primerno na moj PDP,......
zdravi!!!danes smo imel CTG pa je bil tok živahn,da ga sesta ni mogla najdit,tok je bežal,kjerkoli ga je priklopila!!!hehehe
se pa strinjam, da je glavno da so naši
zdravi.
), dve uri kasneje sem pri lulanju opazila nekaj podobnega čepu (ne vem kako dejansko izgleda, ker je vse to zame prvič), bilo je majhno, rjavo prozorno, velikost približno 0,5 cm, skratka ne veliko, od takrat naprej ni bilo nič več. Na trenutke me zvija v trebuhu pa ne vem ali so to težave s prebavo ali se kaj dogaja že :(. Prav žalostna sem, ker še ogromno stvari nimam pripravljenih pa še 35. tednov nisem noseča
, meni to ne pokaže prov al pa napačno delam
, mi pride da je moj mišek 56cm velik , kar je zelo malo mogoče