nalia
|
oo dobrodošle dopustnice nazaj mami glede odvajanja se čist strinjam,mi smo že suhi čez dan praktično od nedelje,samo ena nesreča je bila vmes,zdaj skoz pove kdaj ga tišči,čeprav danes večinoma govori da ga kakat gre pa lulat ,pa izključno na kahlico gre,noče na školjko,v ponedeljek gre v vrtec z gatikam pa ima da jim mož pove kako pa kaj,če nebom pa še sama poklicala da mu nebi slučajno devale plenice nazaj gor,ker jih ima samo ponoči še,da ga ne zmešajo,zdej sem ga imela 2 dni doma in je res bila prava odločitev to ,ampak jst sem na bolniški,jst ga ne morem imet celo poletje doma ker se njim ne ljubi z malim ubadat,sicer pa prej je bil problem ker mali ni povedal da ga tišči,ker je bil vajen plenice,zdej pa doma od včeraj pove in tako je tud danes,po moje zdej če jim bo mali povedal da ga tišči ga bojo menda ja dale na kahlo,sem tok nerfvozna in živčna kaj bo v ponedseljek da vam ne znam povedat,ker se trudim pa me pol zvečer vse boli od teh milijontov počepov on tol,na začetku 2 dni sem mogla z njim sedet na tleh zraven kahle ker se je revček bal,seveda če ni bil vajen,pa že tko me hrbet daje pa od počivanja mojga itak ni blo nič zdej,sej jim bom povedala v vrftec magari kličem tja zjutraj ponovno...sem mal razkurjena se oproščam ravno zato,ker sem se trudila doma vsako popoldne one so mi pa uničevale sproti vsak trud ker ga niso devale na kahlo,sem kr jezna ko se spomnima nato..no zdej nam gre gladko in upam da tko ostane,kot pravim sem pa grozno nervozna kaj bo v ponedeljek.. kasija ti si spraševala koliko je sine star-bil je 3 leta zdaj junija pridem še nazaj potem..moža sem poslala it kupit še dodatne gatike ker zdej smo veliki in jih rabimo
|