Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.. sicer mi je pa tako ali tako vseeno.. sem pričakovala da tudi na tem UZ ne bo pokazala spola..
. Ime smo tudi že izbrali. Tako da je res že skoraj vse pripravljeno.
ojla bejbe, jaz tudi že počasi diham na škrge,....
vsega skupaj 15 kg, se mi res ne zdi tooolk velik, poleg tega pa sem mi zdi da mam ful vode, glede na zatečene noge.
, čudno ne ? Ampak zadnič je blo res hecno ..ginekolog mi pohvali noge kako lepe imam brez otekline ( no mičkeno so ble ) zvečer sm pa mela take noge ko slon..nič gležnjev SVAŠTA
,naslednič mu bom rekla ne mi hvalt nog k bo pol slabi
čez 2 tedna pa nazaj, upam da bom takrat že dobila napotnico, ker berem, da jih nekatere že imate..
malo za hec,najprej so julijke potem pa avgustovke,me prov zanima kera bo prva?????
zdravi in uspešno prikukali na svet.Ineska ta zadeva koledarček je pa prima
, men to 99% drži,ker sem dala vse mere od prve hčere gor in točno tok mi je pokazal,višina in kilaža.
Dobila pa sem že odločbo za denarni dodatek. Ni pa pisalo, kdaj bodo nakazali. Bomo videli.