vesper
|
ojla punce moje. Nisem nehala mislit na vas, niti pod točko razno, vsak dan se spomnim in grem pogledat kaj je katera napisala, ali je končno že zagledala ta magični plusek. Andreja moja, pa tako sem se veselila za tebe, žal mi je, ne veš kako. Ampak ti si prava borka, tako kot vse punce tukaj gor in nobena od nas ne bo obupala. Čisto vse bomo zagledale Lenci ti pa imaš tako kot jaz, dobre folikle na levi strani, na desni pa je pri meni čista tema Čestitam za tako velike folikle, zdaj pa ni hudič da ti ne prinesejo čez 16dni enega velikega plusa Tako pa da še jaz malo poročam kaj se dogaja z mano. Nič kaj posebnega, za nama je drugi IUI in baje da bo uspešen, tako so rekli gospa doktor, da me noče več videt na tretjem so mi pa povedali, da imava sedaj 2x večje možnosti kot na prvem, ker pri prvem je bilo seme zalo slabo in baje da so bili folikli slabi, zdaj pa je bilo seme dosti bolj kvalitetno in tudi folikli dosti večji, tako da bomo videli no. Ampak sem pa ravno razmišljala kako so prefrigani, takrat mi niso nič omenili da je sperma slaba in folikli majhni, komaj zdaj so mi povedali pri drugem postopku. No ja, al pa mogoče boljše, ker bi verjetno že takoj izgubila upanje no skratka punce moje, držim pesti in vam pošiljam nešteto za srečo red sonja čestitke za poroko, želim vama lep čaroben dan, saj je samo vajin