Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper Ma punce meni ni jasno zakaj pri vragu ne uspe niti eni s tem IUI-jem, da bo vsaj malo upravičeno zakaj jih tolk forsirajo no!! Ma ne jezi se meni je uspelo IUIje forsirajo (vem za Mb) ker je to cenejša varianta, pa da se kaj dogaja medtem ko čakaš in imaš občutek da gre takooo počasi, spolh sedaj, ko se je skoraj vsa Slo zgrnila v MB. Moji papirji so v petek čakali na oddelku za konzilij...pa nam je uspelo Tretji postopek je bil narejen po knežje... se smejiva z možem Kakorkoli, vsak pač v nekaj verjame, sluti...prvi IUI je bil narejen šlampasto, so me skoraj pozabili,ker je bila sobota in se je dr. Reljiću že mudilo domov - sestra ga je ustavila na stopnicah. Naredilmi ga je kar v ambulanti, vsedla/vlegla sem se na stol in je čist enostavno spraznil injekcijo vame, sestri se je že tud mudilo, sem lahko malo še odležala in vijaaaaaaaaaaaaaaa. Drugi IUI je že bil na višjem nivoju, delala mi ga je ena mlada zdravnica v operacijski sem se preblekla v spalno..., povedala mi je da mi bo prvo ščistila odvečno sluz, ki lahko ovira.... okej, sem že bila bolj zadovoljna. Čeprav sestra Lucija ni bila ravno neka optimistična oseba ob meni Drugič sem morala v sobo za preglede na oddelku... naš junak dr. Knez se mi je predstavil, sestra Marija, ki me je učila prvih rokovanj z injekcijami in mi delila terapijo je bila ves čas ob meni. Ko sem že mislila, da je pa že čas, da se zdravnik malo umakne od mojih razrečenh nog sem v odsevu okna videla, da postopek še traja. Torej je delal res počasi in z občutkom po knežje Hvala, dr. Jure Knez! , upam da se bom lahko zahvalila tudi osebno. Sicer pa je v petek bil v porodnih mogoče bo tudi marca!!! Punce navijam, da vam uspe...pa velik optimizma!!!!
|