Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
..So pa tudi dopusti in v tem času logistika malo dlje traja
..jaz še prav nič, bom počakala do jeseni, ker zdej v tej vročini se mi iskreno povedano ne da

no ja, nekak se tolažimo s tem, da pač tok k skadimo pač skadimo ... čeprou jst se kr nazaj držim in nekje ustanem pri 5ih dnevno, ... včash me mal zanese, sam pomoje zato, ker sem doma, jutri pa začnem delati in bom že do 17h zdržala brez
in da bodo seveda poslani k moji G .... in kateri se je zdej packa zlagala?
.
moja mala princes pa še vedno spi
pa nekje okoli telovadi.
ta najmočnejše...ko sem zvedela, da sem noseča sem zmanjšala kajenje in nekje po štirih mesecih sem kajenje čisto opustila. Ker mi pač ti najmočnejši čiki niso pasali, drugih si pa tudi nisem kupovala. Da bi pa kajenje opustila pred nosečnostjo se mi je pa zdelo misija nemogoče...jaz pa brez čika NO WAY
pa je vse ostalo zapakirano in je še novo, tako, da vse stvari imam. Kar se tiče cunc bom pa rekla, če bo punčka svoji sestri, če bo fantek pa kakšni od kolegic