Janchek81
|
tecnobica kar se tiče nosečnosti in to, da se pač je ... jej madonca sploh se ne sekirej zarad takih stvari, važno, da bo dete zdravo zdaj, ko bo privekalo na svet pa sebe poštimat, če se bo le dalo. Čeprou je pa nekej - pa to ne leti nate zdej, ker te ne poznam - moja kolegica vedno govori in kupuje samo 'zdravo' hrano in nikakor nič hitre hrane, nobenih pic, nobene masti, olja..itd, pa lahko rečem, da jo je kr ornk skupej, ne da je debela, ampak je pa zelo močna, tako, da mislim, da pri tej 'zdravi' hrani to ne igra bistvene vloge ampak pač presnova, metabolizem vsakega posameznika. Jaz se na primer še vedno držim načela, da ločujem in ne jem nikakor beljakovine + OH ( primer ) ampak ločeno in mi res odgovarja ... s tem, da valda da se zdj tud redim, ker pojem mal preveč sladic, sladoleda .. sm si pa rekla, da se dons mal usedem na sobno kolo in vsak dan potem, dokler mi bo pasal ... kakšno mnenje mate o sobnem kolesu, zna bit OK? Zna škodovati? Hvala za odgovore Aja pa še to, če imata rok 23.1. sta potemtakem v 13. tednu, če imam jaz 19.1. in sem na koncu 13. tedna tako, da *dina* ne vem kako bi bila ti lahko v 14. tednu in preskočilq 13.
|