Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Bolje tako, kot da bi ga ponoči doma še kaj oblilo...
Zdaj sem se spomnila, da imam še par Nalgesinov....resnično upam, da kmalu prime
....zraven živcev tudi adrenalin in mešanico drugih občutkov, ki pa so se na koncu spremenili v eno samo dobro voljo
.... Res, prav dobro se počutim...KONČNO...ker sem že mislila, da se mi bo zmešalo
....
saj se veselim, po drugi strani pa kar malo bojim. še to ne vem, kak bom jutri vse spakirala poleg obeh
, tudi napoved ni prav obetajoča... ampak.... važno, da bomo skupaj
.... ponoči je bilo sicer malo panike, ampak smo preživeli....me je malo mikalo, da bi probala zdaj kar brez nje....samo sem si premislila, ko sem videla ta nasmešek, ko je dobil novo dudo, pa v trenutku je zaspal
....Joj, kako rada sem jaz k njej hodila na počitnice....zlata teta res, se je zmeraj potrudila, da smo otroci neskončno uživali tam
, sem preveč Gorenjka. Danes smo se kopali v vodnem parku v Bohinju... ...otroka sta že popadala v posteljo
). Moram pohvalit Tino, ki je zelo blizu tega, da splava