Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. sej, zdej pa ni več dolga pot do tega trenutka. komaj čakam, da slišim veselo novico.
je ta, da me še ni nč glava bolela (sm mela glavobol oz. migreno 14 dni skupej). blo zelo hudo, zdej pa nč. hb, naj tud tko ostane.
koristi "all inclusiv"
Mi se lepo rihtamo in že dober teden vozičkamo, sicer bolj po ulici gor in dol, ker me bregi zmatrajo, ampak glavno da smo zunaj ne?
še dobr da mam tak pridnga sinkota da lepo spi ko mami kej dela
Temu primerne so tudi bradavičke, rdeče kot karželji, pa pika me v njih
, če bo šlo tko naprej bodo bubisi kamlu ploščate kot čajne vrečke.
. Sva z mojim zmenjena, da malega prevzame, čeprav se dere in ga proba nekako uspavat, medtem se pa jaz L posvetim, da lažje zaspi.
),stara sem 25 let in sem v 30.t nosečnosti, PDP 14.10.! To je moja prva
, pricakujem pa
! Zanima me če je tu blizu še kakšna nosečka poleg mene , ali pa že mamica da bi skupaj vozičkale
povedali staršem od dragega, ki so sedaj trenutno na morju z njim in izpadlo je vse skupaj kot da se zajebavava
....Najprej sem jim poslala SMS v katerem sem se jim opravičevala ker se jima z sinkom nisva pridružila; a jim obenem sporočila, da smo bili tako pridni da nam je Božiček prinesel predčasno darilce.Spodaj pa podpis mene sina in (z dodatkom) še nekdo
in ko jim je dragi še enkrat povedal da se ne hecam in da ne pijem so bili pa veseli...tako da naju čakajo le še moji....tam pa ne vem kako bomo povedali pa kdaj,ker kaj dolgo ne bom mogla več skrivat saj je trebušček že kar zrastel.
hmmm... v vsakem primeru me čaka zavod in nadomestilo sam še ne vem koliko bo visoko...Pa sitnosti z zavarovanjem in potem kako bo z porodniško