Maja_V.
|
Pozdravček, že nekaj časa se nisem oglasila, pa tudi prebirala vas nisem nič kaj prida... ni šlo skozi... skratka, jaz sem trenutno na bolniški, sem na insulinu , zaenkrat 2x dnevno, ampak kot zgleda bo treba večkrat, ampak ni panike, bo že, samo da bo vse s čebelčkom ok. Brca lepo, včasih že prav močno Otroški kotiček je končno pobarvan - nežno rumenkasto, zdaj pa še sestavimo posteljico, postavimo previjalno mizico in okrasimo stene z nalepkami , komaj čakam!!! Počutje drugače je kar ok, le včeraj sem imela zelo hudo vrtoglavico, več ur nisem mogla biti niti sede, kaj šele stoje, pa je bil pritisk in sladkor ok, ne vem, kaj mi je bilo... danes me malo boli v predelu levega jajčnika, upam, da se ne bo razvilo kakšno vnetje... Imam eno vprašanje, če katera slučajno ve... a mi lahko nadomestni ginekolog napiše priporočilo za bolniško??? Moja je namreč na dopustu in je ves avgust ni. nič, lepo se imejte, pa se kaj beremo... pa pa
"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!" *13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*
|