Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: populis cuba, z ločevalno je tako ,da ti mora pol nekako preiti v način življenja ja. Jaz sem recimo čist skenslala kruh in če ga začnem jest nazaj z putrom in marmelado itak da se bom zredila. Zadnjič sem jedla bučnco, ko jo naša babi nardi, to je ko en tak tanek slan štrudl iz buč, za prst na debelo. Po vrhu je polito z sladko smetano in zapečeno, se mi je zdelo da sem prav čutla vso maščobo v želodcu, bljak skratka. super za Iphone aplikacije Pa saj kruh je pri ločevalni dovoljen. Jaz sem ga 1. dan vedno jedla, ker mesa brez kruha ne spravim dol. Jaz lahko jem vse in tudi jem vse..ampak čim bom pa začela jest zvečer, po 18. uri pa se bom zredila. In to hitro.. Ja vem da je kruh dovoljen, piše da ga lahko tudi pri proteinskem dnevu, če je huda lahkota :), jaz ga kar spuščam. Čeprav danes se mi lušta enga sendviča z PZ kruhom jst jem zdj kruh mogoče 3x na teden... kr tale BG kruh je tk ogabn... blaaaaah! mam pa zdj nekak tak ritem: ob 9h mam zajtrk, ob 12h spijem proteine, okoli 15h mam kosilo, okoli 18h mamo večerjo in ob 20h spijem proteine in to je to. to je 5 obrokov dnevno, to vsi forsirajo in bomo vidli, če se bo kaj obrestovalno. če me pa vmes kaj stisne (npr pred M in kakšni malo bolj depresivni dnevi) pa pojem kako sadje. pa itak vmes ko malemu dajem sadje, še sebi kaj podturim v usta pa tut kako kinder, seveda... brez kinder pa meni živeti ni zdj sma se nekak navadila, da ko pride iz vrtca, je sadje. breskve, grozdje in mango so zdj izredno aktualni. pa tut ko greva vn, narežem sadje, dam u posodico in nesem zraven. pa se je zdj kr navadu jest sadje. prej nismo dobili nič v njega. NIČ! sj ko sm se odločla to nardit, so bli prvi dnevi kr mal hudi... sm mogla risanke prepovedat dokler ni pojedu in tko... zdj pa že sam včasih reče, ko pride domov, da bi breskvo al da bi grozdje. tk da... well done mami! nam je ratalo!
|