Nina33
|
Oj Jp, na strelko 2012, de bo še en zmaj pri hiši (zdej sem sama "proti" dvema podganama in tigrčku ). Pa tut skoraj dve leti razmaka bi bilo med mlajšima poj in pomoje bi kr šlo (no, vmes bi se mi sigurno vsaj mal odpeljalo kdaj )Tko de, Suzy, hvala za info al bomo vseen še mal na čezšipoliznikih, de ne bi to rundo pa prav expresno se "prijelo". Ke do novega leta bomo že zdržali. Teyla, uspešne obiske Suzy, kako je mali? Še prehlajen? Kako pa de sta se za KC III odločila? Saj ne vem več, kaj je pri nama prevagalo (cena je itak tam-tam), ampak imamo pa dvojko . Kapljice: mi imamo d3, nam jih P da še za triletnika (ki jih ne dobiva več oz. mu jih ne dajem, mališu pa +/- redno 3 gtt.) In jih bom čez zimo verjetno še dajala, poj pa ne več. Pomoč : mene včasih kr pogreje, ko sicer vzame starejšega s sabo in pa mi reče, de bom zdej pa imela mal cajta. Ja, sevede, Nande že itak vse sam zrihta, jaz sam izležavam zraven . Prvega pa itak dolgo ni sam kam "vzel", je pa tut zdej dojenje uržah, kt de je skoz priklopljen mali . Danes smo bili v gobah (našli enga jurčka pa lisičke, cigančke in golobičke) in vsi štirje uživali (sploh poj, ko se je Nande nehal jokat in je zaspal v slingu) Bomo pomovili kmalu, so bile zelo dobro kosilo, a marele pohane bi mi tut sedle . Najmlajši je pa kosilal bučke z rižem . Ura je cajt! Lahko noč in lepe sanje!