Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Še prihajam k sebi. Imam pa doma že skoraj 2 letnega
, ki ima zelo rad dojenčke.
mine bp.
in tako malo aprilčic
sem šla malo brat svoje prve zapise pri prvi nosečnosti in se spomnila, da me je že takoj na začetku (že nekaj dni pred testom) vse špikalo, mi je bilo slabo, sem bruhala... sedaj pa kar nič
(pa me nikoli ne) očitno sluti da se nekaj dogaja
naredila sem test, ki še vedno kaže + kolikor sem prebrala je možen izcedek, mala krvavitev ob ugnezditvi, pa po odnosu, počakam, da ginekologinja potrid stanje, do takrat bom pa še anonimna
Doma že imamo 17. mesečno nagajivko pa izgleda, da bomo še eno dobili 22.4.2012 (midva kar misliva, da bo punca). Na pregled se bom drug teden naročila pa upam, da bo vse ok in bom z vami vse tja do aprila.
. Malo me skrbi...
.
. Za enkrat nisem še v neki navdušeni fazi, verjetno čakam na prvi UZ, pa da počasi začnem okol razglašat, pol pa bo.
. Problemov za 1x nimam nobenih. Če sem lačna mi dela malo slabo in prsi so tudi že boleče. Pa 1x sem imela čuden okus v ustih, ki ga med prvo nosečnostjo nisem imela nikoli. Edino malo me skrbi kako bo kasneje v nosečnosti, ker sem imela decembra konizacijo in imam sedaj krajši maternični vrat. Verjetno bom mogla več počivat pa ne vzdigovat, kar bo v spremstvu najinega fičfiriča kar težko
......