Maja_V.
|
Pozdravljene, še 2 dni in se začne 28. teden, malček brca, en dan bolj, drugi dan manj, včasih mi pa trebušček kar zaplapola. Občutki so nepopisni... Malo me trenutno moti moja razdražljivost in slabše počutje, sladkor mi kar nagaja, sem na insulinu. Čas sem si zdaj krajšala s pranjem, likanjem in zlaganjem majhnih cunjic. A že kaj nakupujete oblačila za odhod domov iz porodnišnice? katero številko boste nabavile? Mogoče ste že pisale o tem, ampak vseeno bi vas vprašala, za katero porodnišnico ste se kaj odločile??? Sama sem iz Slovenskih Konjic, nosečnost vodim v Ljubljani, ker imam tam ginekologinjo. Ne vem pa, za katero porodnišnico bi se odločila.. malo razmišljam o Ptuju.. sicer, če mi voda odteče ko bom sama doma, me bodo tak reševalci odpeljali, predvidevam da, v Celje... Kaj menite?
"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!" *13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*
|