|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brcanje in premikanje
20.8.2011 13:10:30   
_anya_
Zdravo! Sem v 27. tednu in sem prebrala, da naj bi se otroček premaknil usaj 10x v dveh urah... Zanima me, če je kaj narobe, če se premika samo kadar sem jaz mirna? Kadar sem aktivna se vsaj ponavadi ne (redko)? Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brcanje in premikanje
20.8.2011 13:22:43   
issa_
zdaj glede premikanja,..nekaj je tudi odvisno od user posted image , lahko da je mala lenoba, pa se mu ne da,.user posted image user posted image eni so bolj aktivni,...zdaj normalno je da ga bolj čutiš ko si umirjena, spročena (torej najpogosteje ležiš),..ne se sekirat, ne vzet vsega kar prebereš zares, to so statistike, da mamo kaj za prebrat in se po nepotrebnem sekirat,.user posted image user posted image user posted image če ti bo kdaj slučajno bolj čudno da se ne premika dovolj, se uleži, spočij ali privošči čokolado (to je pri meni vedno ratalo user posted image ). Samo počakaj še enih 5 tednov, pol te bo pa že konkretno rinil pod rebra in ti ponoči ponagajal, ko boš želela spat!!

(odgovor članu _anya_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: brcanje in premikanje
20.8.2011 13:24:22   
anchy_
Hej.

Nič ni narobe, ker v tem času user posted image tudi veliko spi in ni 2 uri buden non stop. Naš user posted image se tudi do ene 30. tedna ni tako fajn premikal če sem bila jaz aktivna, ker ni imel energije, ko sem pa počivala, mu je pa dogajalo. Sedaj sem v 35. tednu, ko naj bi se gibi tudi malce umirili, pa našemu user posted image dogaja na polno user posted image Se giblje full skozi cel dan, pa brca kadar se mu da, trebušček kar valovi, je prav hecen user posted image k se premakne čist na eno stran trebuha, potem se spet nekam drugam prestavi, hecko mali user posted image Tako da nič skrbet, važno je, da ga čutiš večkrat dnevno. Te pa razumem, ker sem tudi jaz, ko se nekaj časa ni premikal, postala malo panična brez razloga, ker sem se ravno navadila na to, da je bil en dan full aktiven skozi cel dan, potem pa dan - dva bolj lenivček user posted image pa se potem človek razvadi user posted image
Če bi se pa pojavile kake čudne bolečine ali pa, da ga v celem dnevu nebi niti enkrat začutila, pa čeprav čisto narahlo, pa je po mojem fajn, da šibaš v bolnico.




_____________________________

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...


(odgovor članu _anya_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: brcanje in premikanje
20.8.2011 13:25:26   
_anya_
No, hvala lepa za odgovor! Res je, takoj, ko se izve drugačne informacije, se že sproži naval skrbi in teorij! user posted image Hvala še enkrat!

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: brcanje in premikanje
20.8.2011 13:27:22   
_anya_
Uuuu to "valovanje" trebuha se pa zvečer pojavi ja user posted image res zanimiv občutek, sploh prvič! user posted image

(odgovor članu _anya_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: brcanje in premikanje
20.8.2011 20:32:15   
pokamoka
heej
Jaz sem v 32t in 5/7... mi je rekel G, da moram otroka začutit 10x v dvanajstih urah. Ker, če bi ga morala začutiti 10x v dveh urah, bi potem bilo to 60 gibov v 12-ih urah, kar pa ni običajno... jaz imam to taktiko, da začnem šteti zjutraj... ko pridem do 10, neham... pa itak se mi premika še potem... sem ugotovila, kdaj približno se premika in to je to.
Je pa res, da je kakšen dan dete pravi zaspanček... in čakam in čakam... in trkam po trebuhu:):L):) in nič... potem pa kar naenkrat rafal gibov.
Pač, so si različni...
lepo nosečnost še naprej
lp

(odgovor članu _anya_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: brcanje in premikanje
21.8.2011 18:51:39   
Agnes27
Jaz zaključujem 25. teden in mi je G rekla, da do 30. tedna ni potrebno zganjati panike, tudi če se kakšen dan nič ne čuti oz. zelo malo.
Moj navihanček brca intenzivno slaba dva tedna od tega je bil vmes 2 dni zeeeeeloo miren, pa sem upoštevala G ter se nič sekirala.

O nas bodo kar še obrcale te naše štručke tudi ko pokukajo na svetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: brcanje in premikanje
21.8.2011 21:11:13   
_anya_
no super, hvala za odgovore! user posted image sem pa opazila da sladkarije res pripomorejo k premikanju, res zanimivo!user posted image hvala še enkrat pa veliko sreče!

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?