|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
22.8.2011 7:12:39   
dreamhorse
Hojla punce... sem mislila, da bom mela cel šiht kaj za brat, pa niste skoraj nič napisale.
Skratka moj dopust je končan, in spet smo na delovnem mestu... Zdaj pa veselo pričakujemo december, ko nas spet čaka dopust...ampak, do takrat je še daaaaleč...
No, lep dan vam želim, jaz pa grem pridno in veselo na delo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
22.8.2011 11:16:59   
Mala_princeska
DH no le pridno delaj in welcome back user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
22.8.2011 11:27:19   
manna
živjo punce
zelo na hitro se oglašam ker je doma precej pestro!
No od 11.8.2011 smo že štirje, naš Lucjan ima danes 11 dni. Je zelo zelo priden, ponoči včasih prespi tudi po 6 ur v kosu. Mančica je pridna sestrica (razen seveda to, da rabi mamico najbolj točno takrat ko dojim bratca :)), tudi njen trebušček je že skoraj zaceljen. Zaenkrat smo še bolj parkirani doma, zunaj je itak pasja vročina tko da ni za hodit..
Se oglasim še kaj, upam da ste dobro, nisem pa utegnila dosti brat.

Neposredna povezava do sporočila: 1803
22.8.2011 11:31:05   
tecka
user posted image user posted image user posted image  Manna,  čestitke za Lucjana!!!user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo pridno spal še napej in da ne bo prehudo z dvema malčkoma.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
22.8.2011 12:59:43   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

user posted image user posted image user posted image  Manna,  čestitke za Lucjana!!!user posted image user posted image user posted image

Se podpišem.
user posted image user posted image user posted image čestitke Manna v prvi vrsti tebi pa možeku in sestrici :-)))
Fajn se crkljajte.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
22.8.2011 14:11:16   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Se podpišem.
user posted image user posted image user posted image čestitke Manna v prvi vrsti tebi pa možeku in sestrici :-)))
Fajn se crkljajte.

Se podpišem. Iskrene čestitke.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1806
22.8.2011 16:06:41   
smrketa24
Čestitke manna, lepo se cartajte!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.8.2011 7:21:17   
dreamhorse
Čestitke Manna, zelo lepo ime ste zbrali...
Čestitke tudi atiju in sestrici...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.8.2011 11:12:01   
bjondi
...manna...Iskrene čestitke še iz moje strani ob rojstvu sinčka Luciana....Sedaj ste štirje ...naj ne bo čisto nič drugače tudi tokrat ,ko se vam je pridružil še mali škrat ... iz srca vam privoščim eno lepo odraščanje še ob sinčku...naj vam sončni žarki narišejo dneve polne lepih trenutkov ,sreče,smeha in zadovoljstva...vse lepo želim celi družinici...

Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.8.2011 11:21:30   
bjondi
Eej tudi mi smo nazaj...končno konec dopustov user posted image ...zdej pa k novim zmagam naproti...smo se imeli pa spet prav lušno...tamaladva se čedalje bolj ujameta in sta prava prijateljčka...so vsi po kampu govorili kako se lepo ujameta in kako velika sestrica lepo skrbi zanj...No edino tamauček je imel kdaj ušesa pojma nimam kje in smo začel trmart...pa tako sem ga hvalila en dan kako je priden ,nič ne joka,vesel,nasmejan...okoliški otroci pa skoz dretje ,jok,trmarjenja...adijo mijo...naš se zbudi po opoldanskem spancu,počasi pojemo se spakiramo na plažo...pridemo na plažo,si hoče gatke slečt in niso šle dol kot si je zamislil-povrh vsega je bil še čist prešvican ,pa pocast in ni šlo dol...jao kak jok adijo pamet kar nekaj ,sonce je nažigal sto na uro on pa še jokat...ne v vodo,ne hlače dol ,ne rokavčkov gor ,ne v peskovnik...pojma nismo mel kaj mu dogaja...sem se takoj spomnila kako sem ga hvalila pol ure nazaj...potem se je uspel zjokat ,se opravičit ,dat lubčka in pol kot da nič ni bilo...grrr...smo pa na tem zadnjem dopustu porabili več sprejov proti komarjem kot pa kreme za sončenje...tok jih je bilo in sredi belega dneva...če mi je pa kej grozn pa da imam popikane otroke...in žal tudi spreji niso pomagali,ne vem kaj vohajo na tamaučku te insekti,cel je bil namazan pa so ga bombarderali iz vseh koncev pa še tigrasti komarji so bili...doma ni nič drugače...upam ,da bo drugo leto kej boljše...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
24.8.2011 7:38:44   
dreamhorse
Mi smo pa včeraj bili na bazenu pri nas... Bilo je super... mala je uživala na polno..
Morem pa povedat, da je zdaj že nekaj časa tudi v vrtcu brez plenic. Prvi dan ji je ušel kakec, zdaj pa še to opravi na kahlici.. včeraj sva bile na bazenu, pa mi je 2x rekla, da mora lulat. In je res... In hb ni težav s stranišči,... tudi tam lula..
Ponoči ji sicer še dam plenico, ampak je zjutraj čisto suha... Mogoče nam bo pa uspelo...
Potem pa projekt duda in vse kar zraven spada (plenička in medo).. smo jih včeraj doma pozabili, ko smo šli na bazen.. jih je hotela, je tako jokala, da jo je kar cukalo zraven. No, potem ji jih je moja mama prinesla in je bilo v redu...
Lep dan želim... pa je že sredina tedna... še malo, pa vikend :)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
24.8.2011 8:13:42   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
...manna...Iskrene čestitke še iz moje strani ob rojstvu sinčka Luciana....Sedaj ste štirje ...naj ne bo čisto nič drugače tudi tokrat ,ko se vam je pridružil še mali škrat ... iz srca vam privoščim eno lepo odraščanje še ob sinčku...naj vam sončni žarki narišejo dneve polne lepih trenutkov ,sreče,smeha in zadovoljstva...vse lepo želim celi družinici...

Bjondi, vem da mi ne boš zamerila...user posted image
Ampak pri nas doma je sestra tak picajzel kar se tiče imen - moramo klicati otroke točno tako kot so krščeni (no, pri Srečku pa kot je bil poimenovan ob rojstvu), da mi je takoj padlo v oči, da si se zmotila pri Lucjanu. Manna je napisala, da mu je ime Lucjan, ti si ga prekrstila v Luciana, jaz pa sem od vedno mislila, da je "prav" Lucijanuser posted image . Kakorkoli, statistika pozna vse 3 različice imena in moja je najpogostejša (v Slovenij nosi to ime 288 oseb).
Je pa meni to strašno lepo ime in že "diši" po Primorcu, ma sigurno bo fejst fantuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
24.8.2011 9:21:39   
bjondi
Ej a veš da sem se zatipkala,naši mini sem ziher prav napisala v sms user posted image ...veš da ne zamerim user posted image ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
24.8.2011 9:32:21   
smrketa24
Dan!

Kako ste kaj?? Joj, meni se trga od vročine. Sploh ne vem kaj naj se dam. Komaj čakam kakšno ohladitev.

Joj, jaz pa še vedno čakam na svoj avto, da mi ga popravijo. Bo pa popravilo zelo drago. Je rekel, da okoli 700eur in se mi kar srce trga.

Matej je pa ful užival na morju. Sem šla za en dan dol in je tako plaval ter vriskal, sploh ni hotel iz vode user posted image Sedaj se pa pred hišo hladimo z bazenčkom ter vodnimi balončki in se špricamo (pop, ko pride iz vrtca).

dh - čestitke Žani za suho ritko!!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
24.8.2011 12:55:11   
bjondi
user posted image žani še iz moje strani...

Lenika-tvoja pupa je pa tud velikanka,lepe fotkice...

smrketa-pomoje ni nam nič man vroče kot tebi,samo da nosiš ti še dodatni tovor s seboj user posted image  ,je upravičljivo da jamraš,te razumem...kdaj bomo lahko že zate začeli navijat-kdaj je rok...

Neposredna povezava do sporočila: 1815
24.8.2011 12:56:30   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Evo Bjondi poleg kratke reportaže še nekaj slikic, druge so pa na FB, če katero zanima.

Ko bi človek vedel pod kaj naj te išče user posted image ...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
24.8.2011 12:59:12   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
smrketa-pomoje ni nam nič man vroče kot tebi,samo da nosiš ti še dodatni tovor s seboj user posted image  ,je upravičljivo da jamraš,te razumem...kdaj bomo lahko že zate začeli navijat-kdaj je rok...

Uf, še deleč user posted image Še 2 meseca sigurno ne bo nič user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
24.8.2011 21:10:17   
lenika
Bjondi sem ti poslala zasebno sporočilo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1818
25.8.2011 9:19:57   
Mala_princeska
gremo na bazen.....sam ne v kakšne drage Čatežke čeprav bi z največjim veseljem šla tja kjer je za otroke fajn, gremo v Sevnico, ker je poceni in vseeno lušno v senčki user posted image
bom stisnila zobe, ker me spet boli v desnem predelu jajčnika - sem se že s psom sprehodila in je malce bolje, pa na sončku se bom pregrela, pa bo user posted image
danes še dopust, jutri pa delat in ne boste verjele ostane mi ga še celih 20 dni, ga bom še oktobra mal koristila, pa kak dan septembra,....
skratka celih 29 dni mi pripada z novo pogodbo-jeeeeeeesssssss

imejte se skrajno lepo

tecka ti pa ne vode iz pipe pit, sem slišala za angelčka na vašem koncu.

voda......mi imamo novo zajetje in ko jo natočim jo moram prvi liter stran zlit, ker je čudno rjava, pol je ok normalna, kolegica ki je občutljiva pravi da nekam čudno diši, menda je bila na testiranju ok, pa pij vodo user posted image

manca ga pa špiči: za mizo je včer pogruntala (povedala), da ona ne bo cel dan jedla user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 25.8.2011 9:20:39 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
25.8.2011 12:07:53   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
tecka ti pa ne vode iz pipe pit, sem slišala za angelčka na vašem koncu.

user posted image user posted image user posted image Nič ne vem, veselo pijem vodo iz pipe...

Evo, še 2 urci in s hladnejšim vremenom se bliža tudi....naš dopust. Upam, da bo vremenska napoved vsaj "brez dežja", ker v nasprotnem primeru bomo morje odpovedali. Sicer bi morala biti na dopustu od ponedeljka, pa sem se odločila, da je zadosti in da si skrajšam vročino za en dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1820
26.8.2011 7:25:31   
dreamhorse
Hojla punce... uživajte na dopustu..
Žana je danes pri moji mami. včeraj je v vrtcu 3x kakala in so jo poslale domov, z željo, da tudi danes ostane doma... sicer je potem še doma 3 x ampak počutila se je čisto ok. Smo šli na Osankrarico in peš na Črno jezero, pa je skos pridno sama hodla.. pa niti ni tako blizu.
Upam, da bo danes ok...

Pa smo dočakali petek... jupijej, bi rekla moja miš.
Lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
26.8.2011 9:46:02   
manna
Živjo
Ja glede imena, sem pričakovala da bo zmeda s tem kako bo napisano. In to me je tudi motilo. In sem vztrajno govorila mojemu, da morava izbrat kaj drugega, ampak se ni dal. On je hotel Lucjana in pika. In ga je dobil. Zdaj mi pa ni žal, v trenutku ko sem ga zagledala, mi je padlo na pamet, da je ime tapravo zanj. Če pa se bodo drugi kdaj zmotili in napisali narobe, pa tudi nič hudega.
tecka, ja Lucijanov je 288 v sloveniji, Lucjanov pa samo 33 user posted image No zdaj jih je 34. Brez I-ja sva hotela zato ker nama tako lepše zgleda, pa ker Lucijan se zdi tako strašno dolgo, pa še po numerološkem izračunu je Lucjan bolj ugodno...
Je pa zanimivo, da so se žlahta, kolegi in prijatelji takoj nekako porazdelili med tiste ki jim je ime zelo všeč in tiste, ki jim sploh ni.
Kakorkoli že, nama je všeč. Najbolj od vsega pa je pomembno, da je zdrav, da je Manca tudi okrevala in da smo vsi štirje lepo doma. Upam da smo se bolnišnic rešili za desetletje vnaprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1822
26.8.2011 9:59:53   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: manna

tecka, ja Lucijanov je 288 v sloveniji, Lucjanov pa samo 33 user posted image No zdaj jih je 34. Brez I-ja sva hotela zato ker nama tako lepše zgleda, pa ker Lucijan se zdi tako strašno dolgo, pa še po numerološkem izračunu je Lucjan bolj ugodno...

user posted image ...ja Lucjan mu prinaša liderske sposobnosti,sicer v prvi vibraciji dobi zraven še marsikaj drugega je v bistvu srečna vibracija,ampak bi bil pa lahko tramst user posted image ,upam da ne preveč mami manna...ostalo ti bo pa kaj kmalu pokazal,kakšne vibracije ste mu dali s tem imenom user posted image ,ki pa so vezane še na priimek,matrico in njegovo prihodnost...
Ja meni je tud všeč ime ,se mi zdi da čist za vašo femili...pa še prav v tiste konce mi gre...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
26.8.2011 10:05:27   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Živjo
Ja glede imena, sem pričakovala da bo zmeda s tem kako bo napisano. In to me je tudi motilo. In sem vztrajno govorila mojemu, da morava izbrat kaj drugega, ampak se ni dal. On je hotel Lucjana in pika. In ga je dobil. Zdaj mi pa ni žal, v trenutku ko sem ga zagledala, mi je padlo na pamet, da je ime tapravo zanj. Če pa se bodo drugi kdaj zmotili in napisali narobe, pa tudi nič hudega.
Je pa zanimivo, da so se žlahta, kolegi in prijatelji takoj nekako porazdelili med tiste ki jim je ime zelo všeč in tiste, ki jim sploh ni.
Kakorkoli že, nama je všeč. Najbolj od vsega pa je pomembno, da je zdrav, da je Manca tudi okrevala in da smo vsi štirje lepo doma. Upam da smo se bolnišnic rešili za desetletje vnaprej.

Najbolj vaažno je, da je ime všeč vama. Drugi niso pomembni. Meni osebno je tudi všeč in se mi zdi, da prav paše v vašo družinico.

Midva tudi izbirava ime glede na numerologijo. Že pri Mateju sva tako izbrala (sva imela najprej Davida, samo se ni v ničemer ujemal, pa sva si potem premislila). Tudi sedaj bo tako, da bo numerološko ujemanje, pač jaz verjamem v te stvari, čeprav me sosedje pa ostali tudi, čudno gledajo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
26.8.2011 10:05:28   
bjondi
manna-pa požvižgaj se na tiste ,ki so opredeljeni glede imena...lej vama je všeč in to je največ kar šteje...pa hvala bogu da imamo različne okuse,kam pa bi prišli s samimi Janezi pa Marijami user posted image ...pa nobenim razvojem v tej smeri...tako pa imamo sedaj na voljo še in še imen in če je vama všeč sta itak zmagovalca...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?