veselka
|
jutro, jaz sem prvič zlikala samo prvič in tudi tokrat bo tako, da bo vse tipitopi pripravljeno. potem pa itak ni časa likat. vsaj meni se zdi brez veze. mehčalec uporabljam, ampak imam ekološkega ecover, prav tako prašek, ker konvencionalnih umetnih ne uporabljam. nama je pa sedaj pralni stroj šel, upam, da pride serviser čimprej in da ne bo predrago. sušim pa v sušilcu. tukaj pri nas tudi, če sušim zunaj, ima perilo čuden vonj. notri ne sušim, ker morava v jeseni že tako vsako leto sušilec zraka vžigat. danes imam pregled. 3 tedne nazaj je imel moj fantiček cca 2700 g (ocenjeno z Uz; naj bi imel vse večje - obleg trebuščka, glave, BP in dolžino stegnenice; in tako je že od morfologije), sedaj slabe 4 tedne pred PDP ga zopet merimo kako raste. sporočim. danes imam mojo damico doma, ker je imela včeraj drisko, ki se je na srečo hitro končala. na preged moram pa v LJ, tako da jo kasneje mož prevzame.