|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
13.9.2011 21:10:54   
Wannabemommy

, moje misli pa so usmerjene samo v en cilj v user posted image ...pa če bom zaradi tega šla še na deset operacij, samo zato, da me bo nekoč lahko nekdo poklical mama...

Glavo pokonci in gremo naprejuser posted image

To si pa tak lepo napisala, je res da je to nekaj najlepšega, jaz sem kr vuser posted image  ko me sine mami pokliče, res lep občutek. verjemi tud ti ga boš izkusla

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu tulipančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
13.9.2011 21:14:12   
Wannabemommy
Torej pri meni nič novega sem trnutno na Femodenu, 26.9 grem po dipherelne al kak se jim že rečeuser posted image končno se že premika, čeprav sem jaz prišla ke hitro na vrsto glede na to da sem komaj junija imela razgovor in da imam punkcijo predvideno 20.10.se mi zdi kr ok,user posted image  za MB

Punce me pa nekaj zanima a ste imela kaj nihanj v razpoloženju po vseh teh hormonih????

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
14.9.2011 9:22:52   
~Biba~
punce a ne mislite, da če bi bili kaki rezultati raziskav, da gonal pomaga dopoldan bolj, kot pa zvečer, da nam tega ne bi v ambulanti povedali? oz. nas sploh ne bi spraševali kdaj si želimo injicirat, ampak bi nam kar dali navodilo..zjutrajuser posted image
saj smo vsi zaradi istega cilja tam, tudi medicinsko osebje.

Neposredna povezava do sporočila: 2578
14.9.2011 10:11:53   
hubika
Wannabemommy user posted image user posted image user posted image se je le začelo, jaz tudi začnem ta mesec jemat tablete Femoden, in me nekaj zanima, 6.11. morem vzet zadnjo tableto, ta dan morem poklicat v mb, 10.11. pa mam uz, in takrat dobim tudi injekcije, ali kdaj user posted image ? Ker punkcijo mam predvideno okrog 23.11., ET, pa 3 ali 5 dan. To bo najin 1. ICSI postopek, zato sem še malo "nerodna" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
14.9.2011 10:46:45   
tulipančica
Hej Hubika, jst sem že en teden pred zadnjo tableto Femoden dobila prve špike Diphereline,
ti maš pa očitno mal drugačen postopek in boš inekcije verjetno dobila tako kot si napisala, predvidevam...

aja, glede stranskih učinkov inekcij pa vsaj pri meni ni neke panike, edino glavoboli me mučijo občasnouser posted image ...

LPuser posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
14.9.2011 16:43:52   
nitana
Zdravo punce,
mi lahko katera pomaga prosimuser posted image   na prvem razgovoru sem dobila tri napotnice za odvzem krvi-mislim da za hormone, ščitnico in klamidijo... kri sem dala 18.8. v laboratoriju v mb, takrat sem dobila tudi listek s katerim lahko dvignem kopijo izvidov in ko sem danes šla tja po to kopijo sem dobila samo rezultate hormonskih preiskav, kri za ostale preiskave pa baje pošljejo v druge laboratorije in tako niti izvidov nimajo... Zdaj bi vas pa vprašala ali je do kopije teh ostalih izvidov sploh mogoče priti in kje? Predvsem me zanimajo za ščitnico rezultati. naslednji posvet v mb imam komaj konec novembra, pa bi mi blo fajn če bi kaj prej zvedla približno na čem sem s temi izvidi.. saj vem da me razumeteuser posted image

Lepo bodite in če bo katera vedela odgovor na moje vprašanje ji bom zelo hvaležna..pozdravček vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2581
15.9.2011 21:48:17   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: hubika

Wannabemommy user posted image user posted image user posted image se je le začelo, jaz tudi začnem ta mesec jemat tablete Femoden, in me nekaj zanima, 6.11. morem vzet zadnjo tableto, ta dan morem poklicat v mb, 10.11. pa mam uz, in takrat dobim tudi injekcije, ali kdaj user posted image ? Ker punkcijo mam predvideno okrog 23.11., ET, pa 3 ali 5 dan. To bo najin 1. ICSI postopek, zato sem še malo "nerodna" user posted image user posted image user posted image

jaz vzamem zadnjo tbl. femodena 2.10. po injekcije pa moram 26.9. tak da se verjetno že tist dan začnem pikat? po moje Uz pa mam prvi 6.10.
Tud meni je to prvi postopek, tak da nisi edina, ki je malo nerodnauser posted image user posted image user posted image , prvič je nama ratalo po normalni poti, pol pa po ss so me dali na čakalno listo. Tak da sem na istem kot ti, le 1 mesec pred tabouser posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
16.9.2011 9:28:24   
hubika
Wannabemommy nikoli si nisem predstavljala, da naju bo kaj takega doletelo, da bova mogla it na OBMP, ali če ne gre drugače, hvala bogu da obstaja vsaj ta možnost, da tudi me pridemo do user posted image . Jaz sem vedno imela željo imet tri user posted image , sedaj bom pa že presrečna, če bova imela vsaj enga.. Ampak jaz sem full optimistična, in sem si rekla, da bo že 1. postopek pri nama uspešen user posted image user posted image . Sem pa šla sedaj še 1x navodila za pripravo za postopek prebrat, in mi piše, zadnja tableta 6.11., datum aplikacije Gonal-F 11.11. Tak da se verjetno začnem ta dan špikati user posted image ?

Lep vikend vsem skupaj, mene še dans čaka popoldanski šiht, vikend sem pa frej user posted image user posted image .  

Neposredna povezava do sporočila: 2583
16.9.2011 11:20:47   
Cameleon
hubika pol sva pa midve skupaj v postopku ;)

Ko vzameš zadnjo tabletko pokličeš v pisarno, da te naročijo na UZ in takrat prejmeš municijo.

< Sporočilo je popravil Cameleon -- 16.9.2011 11:21:57 >

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
16.9.2011 12:50:49   
hubika
Cameleon kak fajn, potem pa boma skupaj trepetali in se vzpodbujali ena drugo user posted image user posted image user posted image , no pa saj za vse ostale tudi ki ste ali boste v postopku.. Hvala ti za info, malo se še lovim, in rajši vprašam tukaj na tem forumu, ker ste vsevedke user posted image . Cameleon kdaj maš predvideno punkcijo? Si v Mb-ju? Si dobila mogoče listek zelene barve, 33 ctx? Če si, potem sma v isti skupini user posted image .

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
17.9.2011 18:28:43   
Cameleon
Jap ta list je, predvidena punkcija 23.11 user posted image . Skupaj bova trepetaliuser posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
17.9.2011 20:13:32   
hubika
Cameleon jupi user posted image user posted image user posted image že komaj čakam... Skupaj boma trepetali in se vzpodbujali, na koncu leta pa dobili najlepše darilo user posted image , ki nama bo čez 9 mescev polepšalo življenje, ko boma v rokah držale user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
18.9.2011 12:32:26   
Matejčika
V petek sem imela punkcijo. 19 celic. Boli me še zdaj, pa izcedek imam, kar do zdaj nisem nikoli imela.
No, danes pa so me klicali iz laboratorija, da je malo zarodkov in da naj pridem jutri na transfer. Zdaj pa sem čisto fertik, žalostna, depresivna... user posted image user posted image Sra****

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
18.9.2011 12:33:25   
Matejčika
Aja, če berete moj podpis... kombajn sem že uničla.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
18.9.2011 12:41:26   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

V petek sem imela punkcijo. 19 celic. Boli me še zdaj, pa izcedek imam, kar do zdaj nisem nikoli imela.
No, danes pa so me klicali iz laboratorija, da je malo zarodkov in da naj pridem jutri na transfer. Zdaj pa sem čisto fertik, žalostna, depresivna... user posted image user posted image Sra****

hej hej kje sem pa tebe našla, še dobro da obstaja tale desni stolpec ... ej kombajn še rabimouser posted image  ... sicer pa koliko sem jaz nazadnje sledila, veliko ali malo je čist vseeno, en se mora prijet pa bo. Navijamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2590
18.9.2011 13:46:33   
~Biba~
danes pa so me klicali iz laboratorija, da je malo zarodkov in da naj pridem jutri na transfer. Zdaj pa sem čisto fertik, žalostna,
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

hej hej kje sem pa tebe našla, še dobro da obstaja tale desni stolpec ... ej kombajn še rabimouser posted image  ... sicer pa koliko sem jaz nazadnje sledila, veliko ali malo je čist vseeno, en se mora prijet pa bo. Navijamuser posted image
Tudi jaz sem pomislila na tole...ni važno koliko, važno da je...držim pesti!user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
18.9.2011 16:32:45   
Matejčika
Ooo hej BK! :) Kako si?
Saj me ne skrbi to, da.jih je malo. Skrbi me, da je transfer na 3 dan in da so slabo razviti. Je rekla, da lahko vsi propadejo do srede.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
19.9.2011 7:45:03   
limonca*
Matejčika, kako je bilo na ETju?? Držim pesti na polno, saj veš!!!! 

Neposredna povezava do sporočila: 2593
19.9.2011 10:45:43   
Cameleon

Ooo hej BK! :) Kako si?
Saj me ne skrbi to, da.jih je malo. Skrbi me, da je transfer na 3 dan in da so slabo razviti. Je rekla, da lahko vsi propadejo do srede.

Ja lahko propadejo, lahko pa da ne! To imajo pravilo, če jih je manj kot 4ali5 vstavijo 3dan. To ni nujno slabše, pri tebi jim je prijetneje kot v skladišču. Kr pogumno, me navijamouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2594
19.9.2011 14:47:54   
tulipančica
Hej punce,

evo pregurala do punkcije, napovedano jo imam v sredouser posted image ... a je bila še katera v podobni situaciji, da je imela bolj mal foliklov? Jst mam na levi strani namreč samo enega na desni pa so mislim da štirje...no, sej niti točno ne vem a je to mal al ne, ker mi noben od dohtarjev ni nič omenu, jst buča pa se tud nisem zrajtala vprašat...ponavad mi pamet zablokira glih takrat ko bi mi najmanj smela, pol ko pa pridem vn iz ordinacije pa dobim razsvetljenje kar se vprašanj tičeuser posted image user posted image ...

aja, še to sem pozabila vprašat če katera ve, kolk je tista optimalna debelina endometrija?

Stiskam pesti in navijam za user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tulipančica -- 19.9.2011 15:05:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2595
19.9.2011 14:54:53   
Anonimen
Kolikokrat ste imele uz pri spontanem postopku z zamrznjenčki? meni se je zgodlo, da sem imela uz, nato dobla teste za ovulacijo za čez vikend, na 14 dan je bil test pozitiven, na uz ni blo videt rastočega folikla, skratka lažen rezultat na testu. Ker pa nima imam user posted image na 28-35 dni, je lahko ta mesec ovulacija pozna npr. 20 dan, vendar so mi kr prekinli vse in rekli, da momo probali naslednji mesec. Zdaj mi ni jasno, zakaj ne naročijo še na en uz in vidijo, če bo ta mesec ovulacija bolj pozna in bi vseeno izpeljali postopek??

Neposredna povezava do sporočila: 2596
19.9.2011 17:24:40   
Matejčika
Ja... jaz sem imela danes ET. :) Nisem prej prišla javit, ker sem prišla domov, šla na kavč in zaspala za nekaj ur. :)
Torej, dva mladička grejem, zdravnica in biologinja sta mi rekle, da lepša ne bi mogla bit, da sta oba zelo lepa. Druga dva pa sta bolj tak - slaba. Vprašanje če bosta preživela do srede, da bi ju zamrznili. 4.10. pa imam test. Mam pa še precej povečane jajčnike, dr.Kovačeva mi je rekla, da premalo pijem, čeprav spijem vsaj 2 litra na dan. Mislim, da imam rahlo hiperco. Ampak baje da to samo koristi pri vgnezditvi. UPAM!!!! Mož že dela načrte, kak bo treba večji avto nabavit. :)) Jaz sem dokaj mirna, edino boli me pa precej. Bolj kot pred ET. Pa to bo mnda zato, ker grizeta v sluznico, da bi se čimbolj dobro prijela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
19.9.2011 17:28:31   
Matejčika
Anonimna, vodilni folikel se vidi na UZ že čisto na začetku ciklusa. Torej na 14 dan, bi moral bit vodilni folikel velikosti nekje 12mm, če bi imela M na 35 dan ali še bolj pozno. Tak da nebi prekinili, če bi bil viden kak vodilni folikel. ;)

Optimalna debelina endometrija pa je tam okoli 10mm. 7mm je minimalna, 12 pa idealna.

Neposredna povezava do sporočila: 2598
19.9.2011 17:35:45   
tulipančica
Matejčika, vesela za tebe k radio, user posted image user posted image user posted image ...držim pesti da fajn zagrizetauser posted image in se čim bolj
udobno namestitauser posted image ...

evo zdele vidla za endometrij...no jst sem ga učeri mela 18 danes pa že 24...pa to te ubije, ka mi dela tauser posted image

< Sporočilo je popravil tulipančica -- 19.9.2011 17:40:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 2599
19.9.2011 19:05:02   
mimikimi
Matejčika, folikel je bil 12mm, sluznica 7,5 mm, zdravnica je dejala da ovulacije še ni. To se mi je že v prejšnjem postopku zgodlo in je bla ovul na 22 dan, ko so hotli zamrznjenčka vstavit so ugotovli, da je šele ovul. zato se mi zdi čudno, da me niso dali še na en uz in bi vidli, če bi bla kasneje ovul.  Jaz se pa v vsej tej zmedi nisem spomnila, da bi jim rekla še za en uz. 

< Sporočilo je popravil mimikimi -- 19.9.2011 19:06:17 >

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?