Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.10.2011 16:32:08
|
|
|
|
Matejčika
|
Hvala punce! Zdaj pa kr lepo za mano. Držim pesti! :)
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.10.2011 17:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Matejčika
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.10.2011 20:53:13
|
|
|
|
mala06
|
Večir punce! Jaz sem mela danes drugi uz in imam samo štiri vodilne folikle , dobla sem še cetrotide za špikat, v petek pa imam ponovno uz. Mam kar podobno situacijo kot v prvo, samo upam, da se vse celice oplodijo in da nama tokrat na testu pokaže . Punce uživajte!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.10.2011 21:06:46
|
|
|
|
andreja83
|
Matejčika čestitke pa le srečno do konca !!!!!! Mala boš vidla da bo vse ok, le pozitivno naprej , držim pesti
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 8:31:30
|
|
|
|
mala06
|
andreja hvala ti za pestke upam, da bodo pomagale Kako pa ti kaj? A si že dobila pošto? Upam, da jo čim prej in zdaj jaz držim pestke za vaju!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 11:44:49
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Jutro punce Evo mene iz UZ, torej kaj soo mi povedli, v levem in desnem jajčniku več malih folikolov, vodilnih še ni videt, endometrij 9, tak nevem kaj bi naj to pomenlo al ok al to bad, kakorkoli dobila sem Gonal-f in se začnem v soboto pikat, pol pa 14.10. spet UZ ob 9 uri, še ima ktera takrat??? To je to od mene, vsem ki grejete , pa , pa da bo in da boste na koncu držale v naročju svoje prelepe Have a nice day, jaz grem pa ninat kr sem z nočne in še komaj gledam.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 13:48:01
|
|
|
|
monikap
|
Pozdravljene! če me sprejmete bi se vam pridružila.Za sabo imam že en uspeli postopek IVF in doma svojo malo princesko Vaneso staro 2 leti.Letos maja sem bila ponovno v postopku IVF vendar je bil žal neuspešen imela sva zamrznjenčka,ki so mi ga vstavili avgusta žal tudi neuspešno sedaj pa čakam na pismo,da grem v novi postopek.Za neplodnost je pri meni kriva endimetrioza in povišan FSH hormon. Matejčika čestitam sedaj pa samo uživaj in nič ne skrbi vse bo vredu in kmalu boš presrečna mamica. Vsem ostalim pa tudi močno stiskam pesti,da čimprej uspe.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 15:53:40
|
|
|
|
Cameleon
|
mala06 sej se bo še kateri pojavil, jaz sem tudi skos imela 3-4 pol na koncu jih je bilo 6 wonabemommy sej se še pikat nisi začela, to je bil UZ pred terapijo, ponavad nič ne govorijo, vsaj men nikol niso monikap dobrodošla! Upam, da boš čimprej dobila pošto in pričela s postopkom. Prvega otroka si tudi imela IVF pa je v prvem postopku ratalo? Čestitam! Sama imam tudi povišan fsh, pa me zanima kakšno terapijo si imela in koliko celic in kakšna kvaliteta je bila, če ti ni pretežko?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 16:16:58
|
|
|
|
mala06
|
cameleon tudi jaz imam povišan fsh hormon. Imam gonal 300 enot in cetrotide od včeraj naprej. Zato imam tako malo celic, predvidevam Bom pa videla, kakšni bodo jutri rezultati. meni so zdaj tudi na prvem uz povedal, kaj se dogaja. Prvič pred terapijo mi tudi nič niso. Endometrij sem mela 6,5 in en folikel 6 ter več manjših. Me je prav presenetl, je pa res, da so bile zraven pripravnice in so zato bili podrobni.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 18:19:47
|
|
|
|
Cameleon
|
jaz sem tudi imela 300gonala v prejšnjem, joj kak sem se namučila s tistimi kliki, na koncu terapije sem ugotovila, da sem si premalo dajala en klik premalo, mislim, da je to 25 manj , ampak na koncu se je lepo izteklo in sem imela teh 6 jajčec Naslednjič bom bolj pazila MIdva imava v bistvu glavno diagnozo moški neplodnost, ta moj povišan fsh je potem ven skočil, ampak važno, da se odzivamo in da jajčeca so Mala kako pa je kaj s tvojo kvaliteto, se oplodijo, kako se razvijajo? To je zgleda na novo, da povejo, meni nič niso govorili na prvem UZ
< Sporočilo je popravil Cameleon -- 6.10.2011 18:20:45 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 18:40:00
|
|
|
|
monikap
|
Cameleon ja prvič mi je uspelo v prvem postopku IVF imela sem pa 8 celic od tega se je samo ena oplodila pa še ta je bila zelo slaba pa vendar tista taprava.sedaj pa sem imela 5 lepih celic so se 4 oplodile pa vseeno ni ratalo sem pa imela po 150 gonala prvih 5 dni potem pa po 175.Upam,da vama sedaj uspe.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 19:02:57
|
|
|
|
mala06
|
cameleon v prvo sem imela štiri celice in od tega se je samo ena pravilno razvijala tako, da so mi jo vstavili tretji dan. Očitno je moja kvaliteta bolj tako tako Mogoče bo pa v tem poskusu kaj drugače
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 19:18:28
|
|
|
|
mala06
|
monikap dobrodošla še z moje strani! Olikam mi je nekam šla Tudi jaz ti želim, da te pošta čim prej pričaka v nabiralniku
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 20:00:24
|
|
|
|
thanchyka
|
Monikap, Cameleon in Mala06, zanima me, koliko imate povišan FSH. Tudi jaz ga imam, sicer mi niha, ampak je med 10 in 20. Pa gin, pravi, da še ni panike, men se pa lih ne zdi nepomembno. Vsem v pričakovanju želim dve veliki roziki !
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 21:01:50
|
|
|
|
mala06
|
thanchyka jaz sem imela fsh mislim da okrog 12.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 21:11:04
|
|
|
|
Cameleon
|
tjancyka jaz sem ga imela 16 in 8. Mi tudi očitno niha. Uspelo nam bo, pač malo kasneje
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 21:50:44
|
|
|
|
womanpolice
|
Matejčika, čestitke še iz moje strani in srečno do konca! Živjo, a še ima ktera razgovor za začetek postopka v oktobru? Da vidim, če bom s ktero "skup" na punkciji in transferju... Midva imava 12.10. prevzem kontracepcijskih tablet (menstra bo šele konc oktobra, začetek novembra), potem pa špikanje; čaka me verjetn Menopur na katerega odlično reagiram, na Gonal pa ne tko dobr, saj mi celice niso dovolj hitr rastle. No, pa kljub temu je z Gonalom nastala najina "epruvetka" :-D Erika...
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2011 22:04:32
|
|
|
|
womanpolice
|
Mikla.. kdaj gresta v postopek?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.10.2011 8:23:31
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala06 meni so zdaj tudi na prvem uz povedal, kaj se dogaja. Prvič pred terapijo mi tudi nič niso. Endometrij sem mela 6,5 in en folikel 6 ter več manjših. Me je prav presenetl, je pa res, da so bile zraven pripravnice in so zato bili podrobni. Hvala enako Mala - kolk enot gonala si moraš pikat? Jaz mam 150 do petka
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.10.2011 10:32:37
|
|
|
|
september1
|
no pa da še jst povem kako je bilo v 1.postopku. imelasem ICSI, pridelala sem 9 celic.6 je bilo primernih za oploditev. 2 sta odmrli naslednji dan, 2 čez dva dni, gtak da sta ostali samo dve in še ti dve sta bile nekaj srednjega. tako da so mi vstavili obe a obdržal se je samo en, ki zdaj šteje 14 mesecev. :) mislim pa da sem imela gonala 75 enot.tudi pr nama je vzrok moška neplodnost. monikap dobrodošla (midve se pa poznama?)
< Sporočilo je popravil september1 -- 7.10.2011 10:33:28 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.10.2011 10:45:44
|
|
|
|
Cameleon
|
womanpolice jaz pričnem naslednji teden ko dobim M. s tabletkami jem jih do 5.11., 10.11 imam prvi UZ in prevzem zdravil, predvidena punkcija je 23.11. Malce pred teboj sem september1 to se ti je super izšlo, bravo tokrat naj bo isto! Jaz pa sem imela prvič ICSI terapijo menopur4x-diphereline, pridelala 7celic, vse so se oplodile, vse so počakale, samo so se počasi razvijale, tako, da so mi na 5dan vstavili 2moruli, ostale so še pustili vendar se niso dovolj razvili. drugi ICSI terapija gonal300enot in cetrotide, 6 celic, 5 se jih je oplodilo, ena je drug dan šla, 2 srednje kakovosti so mi vstavili 5dan, 2 so še pustili in nobena ni bila dobra za zamrznitev. Razlog moška neplodnost komaj nekaj tisoč plavalčkov in moj FSH. Torej upam, da gre v tretje rado kot pravijo
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.10.2011 11:41:45
|
|
|
|
monikap
|
Hvala vam vsem za dobrodošlico . thanchyka tudi meni fsh niha nekje med 10 in 15.Mi zato vedno pred vsakim postopkom preverrijo fsh. september oooo super nisem vedela,da imaš že malega sončka super želim,da vama tudi sedaj uspe.(se pa res poznava ja) Cameleon ja vtretje gre rado uspelo bo boš videla.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.10.2011 13:58:30
|
|
|
|
latka
|
mala06, kako kaže? Jaz imam v petek 14.10. ETZ!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.10.2011 14:44:34
|
|
|
|
mala06
|
Živijo punce! latka pri meni jutri pade stopka in v ponedeljek imam punkcijo Imam sicer samo tri folikle, eden pa verjetno ne bo dost velik. Sem bila kar presenečena, da je punkcija tko hitro. Prejšnič sem se 13 dni pikala, zdaj pa samo 8. Ne vem, če res hitreje rastejo, ker si zjutraj devam injekcije. Mi je sestra Marija rekla, da je boljše zjutraj, ker je telo aktivno, zvečer pa se vse umeri in tudi folikli ne rastejo. wannabemommy pikam se z 300 enot gonala.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.10.2011 20:20:50
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala06 Živijo punce! latka pri meni jutri pade stopka in v ponedeljek imam punkcijo Imam sicer samo tri folikle, eden pa verjetno ne bo dost velik. Sem bila kar presenečena, da je punkcija tko hitro. Prejšnič sem se 13 dni pikala, zdaj pa samo 8. Ne vem, če res hitreje rastejo, ker si zjutraj devam injekcije. Mi je sestra Marija rekla, da je boljše zjutraj, ker je telo aktivno, zvečer pa se vse umeri in tudi folikli ne rastejo. wannabemommy pikam se z 300 enot gonala. super za tak hitro punkcijo
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMiomi in pomen ginekoloških pregledovZdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?