|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
9.10.2011 10:17:33   
Dolora
Lep pozdrav vsem!
Spremljam vas že lep čas, tudi ogromno koristnih informacij sem našla tu gor. Zdaj pa sem se znašla v dilemi in nujno potrebujem vašo pomoč.
Maja sem imela prvič punkcijo, ki se je končala z odmrtjem ploda. Ostali so mi 4 zamrznjenčki in tu nastane problem, namreč pri ugotavljanju ovulacije. V ambulanti sem dobila testerje in navodila. Prvega sem naredila v pon. in je T črtica bila dva dni šibkejša od C. V sredo pa se mi je že zdela isto obarvana in se je tako nadaljevalo do petka, ko se mi je zdela že malo močnejša. Včeraj in danes pa je vidno močnejša. Zdaj pa me zanima, kdaj je tisti vrh, ko javiš v amb. - prvi dan, ko je močnejša ali zadnji? Testiram zjutraj, saj na navodilih nič ne piše, vprašala sem še sestro, ki mi je tudi rekla, da zjutraj. Ali je zelo pomembno, da mora biti ETZ točno na določen dan po O (naj bi bil na tisti dan, ko je bila zamrznitev) ali so dovoljena odstopanja. Prvo M po splavu sem imela na 36. dan, drugo na 34. Če predvidevam, da bo naslednja tudi na 34. dan, pol bi naj prišla 25.10., O bi potem bila nekje 11.10., test pa bi naj bil pozitiven 9.-10.user posted image Kakšne so vaše izkušnje, tiste,ki ste že bile v tem položaju? Ima katera kaj več inf.?
Pa še eno vprašanje, kdaj lahko zahtevam, da mi vstavijo dva zarodka, je kakšna starostna omejitev? Stara sem namreč 34 in na prvem ET mi niso hoteli vstaviti dveh. Pri nama pa je zaenkrat problem samo slab spermiogram.

Se opravičujem, ker sem malo zabluzila, upam, da se bo kateri dalo to brat.
Za odgovore se najlepše zahvaljujem.

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
9.10.2011 20:49:05   
miklarom
Dolora - takoj ko se ti tisti dan na testerju v okencu T in okencu C obe črtici močno obarvata moraš poklicati v MB in jim to povedati, da te takoj naročijo na ETZ - se pravi, če se ti je danes pokazala močno obarvana jutri zjutraj takoj pokliči v MB in jim povej da je bil danes tester pozitiven. Pa srečno do konca user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Dolora)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
9.10.2011 20:55:07   
miklarom
WP - ojla, kako kaj vaša pupika, . Midva letos ne greva še v postopek šla boma pa po novem letu, rabim malo več pavze , saj veš kako mi je , še zdaj večkrat jokam , tako da bomo še rajši malo počakali preden bom pripravljena na novi postopek. A pridete kaj v naše konce, se lahko kaj vidimo:) poljubčke vajini bebiki pa cartike od mene

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
9.10.2011 21:00:57   
miklarom
Matejčika - želim ti srečno do koncauser posted image user posted image

za vse ostale ki se že v postopku pa zelo,zelo močno navijam da vam uspe in da postanete srečne mamice, tiste pa ki še bomo šle v postopek pa tudi vsem srečno user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
10.10.2011 10:19:58   
latka
Dolora, si klicala v MB?Kdaj boš imela ETZ?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
10.10.2011 13:45:33   
monikap
mala06 kako je bilo na punkciji?
Dolora si poklicala?Pri prvem postopku pa vedno vstavijo en zarodek saj tako je po zakonu,če se ne motim.V drugem postopku pa ti že lahko vstavijo dva.Koliko vstavijo se ponavadi sami odločijo glede na to kako močni so zarodki.Držim pesti,da ti sedaj uspe z zamrznjenčkom.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
10.10.2011 14:56:28   
mala06
Živijo!

Evo punkcija za mano, pridelala 3 celice - pričakovano user posted image Etz imam 13.10. in upam, da bo srečna trinajstica user posted image Zdaj grem pa nazaj počivat, pa še vreme je primerno samo za pod dekico

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
10.10.2011 15:13:55   
Dolora
Hvala vsem za skrb!
Klicala sem že prejšnji teden, ampak potem nisem več bila prepričana, če je že bil čas. Tako, da me jutri čaka transfer, mi je pa sestra rekla, naj vseeno povem zdravniku svoj dvom, da me po potrebi dajo še na en UZ.
Je pa tako, kot si rekla miklarom, pokličeš, takoj, ko je test pozitiven, potem pa si ne meriš več.
Najbolj pa me je strah, da odmrzovanje ne bo uspešno. Ampak, malo upanja še vseeno imamuser posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
10.10.2011 16:26:33   
tulipančica
Hej punce,

tudi nam je uspelouser posted image user posted image user posted image v prvem IVF postopku, sem tk vesela, da sploh ne vem kje se me glava držiuser posted image ...
Danes sem imela krvnega, ki je pokazal beto 2000 pa neki, si sploh nisem zapomnila od vse te nervoze, vem samo to da je doktorica rekla, da je ful lepauser posted image ...zdej pa lahko samo upam da je s pikico vse ok in da bo tudi UZ to potrdil...

Še vedno navijam in držim pestke za vse vas, ki še čakate ali pa ste že v postopkihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dolora)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
10.10.2011 17:35:17   
Anonimen
tulipančica čestitke!zdaj pa hitro k junijkamuser posted image
sem bila tudi sama danes med srečnimi v čakalniciuser posted image neverjeten občutek...

anonimna B.

(odgovor članu tulipančica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
10.10.2011 18:06:52   
latka
tulipančica in anonimnauser posted image user posted image user posted image , pa srečno do konca!!!

No pa so se končno začele dobre novice v MB!
mala06,user posted image za punkcijo in srečno na ET!
Sedaj je pa že tudi čas za naju, da končno prideva douser posted image !user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
10.10.2011 19:09:52   
mala06
tulipančica in anonimna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image in srečno do konca

latka strinjam, da je že čas, da zagledava user posted image in da dobiva user posted image v roke in seveda tudi vsem ostalim želim to, da ne bo pomote user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
11.10.2011 13:46:22   
Cameleon
tulipančica čestitamuser posted image Srečno do konca!!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
11.10.2011 21:41:52   
andreja83
Punce,

danes sem se pa tejk razveselila pošte, da vam povedat ne morem. user posted image Poštar mi je namreč prineso pismo, v katerem je bilo napisano da greva z mojim dragim 21.10 v mb na razgovor za drugi ivf postopek..

Upam da bo zdej kaj več sreče. 

Čestitke novim user posted image , za ostale pa držim pesti da bi to postale user posted image user posted image

Mala06 čestitam za 3 celice, zdej se pa naj močno oplodijo in potem ostanejo 9 mesecev pri mamici

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
11.10.2011 21:45:35   
Anonimen

http://zavod.over.net/obvestila/vasa_izkusnja_neplodnost/

(odgovor članu andreja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
11.10.2011 22:04:41   
Cameleon
Super adreja83, tokrat naj bo uspešno!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
12.10.2011 8:38:31   
latka
andreja83user posted image za pošto!Pa srečno v postopku!

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
12.10.2011 8:49:31   
monikap
Tulipančica in anonimna čestitam sedaj pa uživajtauser posted image .
andreja83 user posted image za pismo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
12.10.2011 8:55:53   
daisy B
Punce, spet imam eno vprašanje za vas in sicer kako izgleda v MB dolg oz. kratek postopek, kakšna je razlika. Jaz še kar čakam na pošto in upam, da kmalu pride ker sedaj so jo dobile že punce, ki so bile dane na čakalno listo za mano user posted image

andreja83, čestitke za pošto user posted image .

Za vse ostale, ki ste v postopku in ki čakate na pošto pa navijam user posted image

< Sporočilo je popravil daisy B -- 12.10.2011 8:58:14 >

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
12.10.2011 9:19:39   
mala06
andreja83 še tukaj user posted image  user posted image za pošto in uspešen postopek ti želim

daisy B jaz sem imela kratek postopek in pikat se začneš mislim, da 5. dan pri dolgem pa 22. dan. Pri kratkem postopku se manj časa pikaš kot pri dolgem. Naj me katera popravi, ker jaz sem to mal tako tako napisala user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
12.10.2011 9:36:59   
daisy B
mala06, to se pravi mesec ali več kontracepcija, potem nekaj dni po koncu jemanja kontracepcije UZ (med M) in potem npr. 2. ali 5. dan M začneš z injekcijami in se pikaš dobrih 10-14 dni, to naj bi bil kratek postopek če sem prav povzela?
Potem predvidevam, da pri dolgem postopku je le ta razlika, da začneš z injekcijami 22. dan in potem enako kot pri kratkem naprej, ker se dvojno pikaš user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
12.10.2011 10:20:01   
latka
Dolora kako je bilo v ponedeljek, si imela ETZ?

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
12.10.2011 10:49:34   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: monikap

Za sabo imam že en uspeli postopek IVF in doma svojo malo princesko Vaneso staro 2 leti.

user posted image user posted image user posted image pozdravljena monika

Močno močno stiskam pestke, da mala princeska Vanesa postane sestricauser posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
12.10.2011 10:58:01   
Dolora
Včeraj smo imeli "akcijo", v varstvo sem dobila kar dve pikici, krvnega pa imam 24.10. Me je doktor kar sam vprašal, koliko jih želim user posted image Rada bi čim več počivala, pa mi ne uspeva najbolje, kar vleče me v neko pospravljenje. Že prvič sem bila preveč aktivna in se mali verjetno zaradi tega ni mogel v redu prijet user posted image

Dasy B, moj postopek je bil tak: 15.4. M, en mesec KT, 12.5. M in prvi UZ, 13.5. Gonal, do nekje 23.5., pa stopka in 25.5. punkcija. Vmes pa sem imela še najmanj 4x UZ. Tako je bilo napisano na navodilu za pripravo in je nekako tako tudi potekalo.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
12.10.2011 11:18:00   
latka
Dolorauser posted image za uspešen ETZ!Tokrat se naj pikici lepo primeta!user posted image

Mene pa čaka v petek ETZ!user posted image

(odgovor članu Dolora)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

OŠ Valentin Vodnik
tastara

Vprašanje za starše, katerih otroci obiskujejo OŠ V.Vodnik.

S šolo smo zelo zadovoljnji (56%)

Šola je povprečna (23%)

Šola ni OK, če bi še enkrat izbirali, bi izbrali drugo. (21%)

Število vseh glasov: 597

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!