|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
28.9.2011 18:51:22   
Cameleon
Wannabymommy Ko si v postopku IVF imaš umetni ciklus in ovulacijo povzročijo zdravniki umetno. To pomeni, da si ti daješ injekcije s hormoni in hodiš na UZ, ko so jajčeca dovolj velika, si daš "stop injekcijo", ki povzroči zorenje jajčne celice. To injekcijo si moraš dati točno ob uri, da potem zdravniki vedo, kdaj natanko lahko jajčeca potegnejo iz foliklov. To namreč traja natanko 36 ur. Se pravi največ 38 ur po stop injekciji morajo jajčeca pobrati ven.
Držim pesti, da rata user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa komaj čakam, da dobim M.(nisem si mislila, da bom to kdaj reklauser posted image ), da začnem s KT in končno krene postopekuser posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
29.9.2011 19:55:00   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Wannabymommy Ko si v postopku IVF imaš umetni ciklus in ovulacijo povzročijo zdravniki umetno. To pomeni, da si ti daješ injekcije s hormoni in hodiš na UZ, ko so jajčeca dovolj velika, si daš "stop injekcijo", ki povzroči zorenje jajčne celice. To injekcijo si moraš dati točno ob uri, da potem zdravniki vedo, kdaj natanko lahko jajčeca potegnejo iz foliklov. To namreč traja natanko 36 ur. Se pravi največ 38 ur po stop injekciji morajo jajčeca pobrati ven.
Držim pesti, da rata user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa komaj čakam, da dobim M.(nisem si mislila, da bom to kdaj reklauser posted image ), da začnem s KT in končno krene postopekuser posted image

Hvala ti za podrobne informacije, pa itak da bo ratalo, sem polna optimizma, pa še naš fant si želi sestricouser posted image

Mala hvala tud tebi za info
pa lep večer

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
29.9.2011 20:17:18   
mala06
Živijo!

Prvi uz je za mano, municijo za špikanje sem dobila tako, da se jutri veselo user posted image začnem pikat. Naslednji uz pa 5.10. in bomo vidli, če bodo folikli kaj zrasli.

Lep večer vam želim!!!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
30.9.2011 9:10:13   
Cameleon
Super mala06user posted image zdej pa pozitivnouser posted image da bi jajčka lepo zrastla, punkcija nič bolela in ET bil uspešenuser posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
30.9.2011 12:14:35   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Super mala06user posted image zdej pa pozitivnouser posted image da bi jajčka lepo zrastla, punkcija nič bolela in ET bil uspešenuser posted image

Hvala ti in naj se ti besede pozlatijo!!!

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
30.9.2011 20:20:48   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Živijo!

Prvi uz je za mano, municijo za špikanje sem dobila tako, da se jutri veselo user posted image začnem pikat. Naslednji uz pa 5.10. in bomo vidli, če bodo folikli kaj zrasli.

Lep večer vam želim!!!

user posted image user posted image user posted image

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
2.10.2011 12:53:12   
spelcy3
daisy B ... ta ti povem...tudi mi2 sva bila dana na čakalno listo 6.6. tudi meni so rekli da lahko v jeseni pričakujem postopek. in ker ni bilo nobene pošte in nič, sem poslala v mb meil in dobila odgovor, da lahko v roku 3h tednov pričakujem pošto za razgovor. kako dolgo bo pa potem še trajalo za dejanski postopek pa nimam pojma. ampak kolikor prebiram, vidim da punce pridejo v postopek ene 2 meseca po prejemu pošte.

tak da če pogledaš...pošto bi pol dobili konc oktobra, je pol lahk postopek konc dec, ker pa so pol še prazniki si kr lahk misliš da padeš v januar..tako je moje mnenje..

če pa ktera kake nove inf pa naj malo pove :P

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
3.10.2011 11:07:50   
uspelobo
Lepo pozdravljene!

Imam eno vprašanje in sicer ali se lahko jemlje matični mleček po transferju zarodkov?

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
3.10.2011 12:01:49   
daisy B
spelcy3, hvala da si delila tvoj odgovor z mano. Ja izgleda, da se zna to čakanje še precej zavleči. Midva z dragim sva drug četrtek naročena za branje izvidov (takrat, ko sva se naročala, je sestra rekla, da bova verjetno dobila prej vabilo in nama ne bo treba priti, ker bomo vse skupaj opravili, ampak zgleda, da se njene besede le ne bodo uresničile - razen če po kakšnem čudnem naključju dobiva vabilo v roku enega tedna). Upam, da obe (pa še katera čakajoča) čim prej dobimo vabilo in gremo v akcijo...
Če bom kaj novega zvedela drug teden, pa sporočim!

(odgovor članu uspelobo)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
3.10.2011 12:08:42   
daisy B
Imam pa eno vprašanje in sicer kdaj mora biti partner poleg v MB? Seveda vem, da ob punkciji, da odda svoj material, ampak zanima me, kako je s prisotnostjo v ostalih delih postopka, na dan, ki piše na vabilu, na dan UZ-ja in prejema zdravil itd?

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
3.10.2011 12:18:04   
spelcy3
hei!

ja včasih mam občutek da so vsi tk mal zmedeni...nama je zdravnik tud reku da bomo v jeseni že v postopku...ampak...mislim da se bo jesen enmal raztegnila :P

mi2 sva branje že dala skoz, tak da čakama samo še vabilo na zadnji razgovor pred postopkom in zdravili.

mislim pa da na dan uz-ja in prejema zdravil partner ne rabi hodit zraven...oziroma po želji...sicer ti bojo pa tak povedli kak če boš vprašala?

ti pa ko boš šla na branje izvidov malo povprašaj kak je z nami ki smo bli na čakalno listo dani 6.6. in kdaj lahk pričakujemo dan D...

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
3.10.2011 12:37:09   
september1
lep pozdrav vsem skupaj.

končno sma tudi midva imela razgovor za nov postopek. s 30.9. so naju dali na čakalno listo. sestra je rekla da je čakalne doba za postopek 3-4 mesece, se pravi, nekje konec januarja naj bi pošta prišla, greva podpisat in začnemo s tabletkami itd,....

to so najnovejše inf.glede čakalne dobe.

vsem ki ste v postopku vam želim da je le-ta uspešen, vse ki pa čakate pa da hitro dobiste pošto in da se stvar začne premikat.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
3.10.2011 13:48:21   
ninocka26
Na dan, ko piše v vabilu, se pravi, ko gresta po protokol, mora biti partner zraven. Dajo papirje za podpisat obema, pa v primeru, da so krvni testi potekli (več kot eno leto mimo), kar takrat vzamejo kri (zato preverita oba, če vama še veljajo napotnice). Partner mora biti nato zraven pri punkciji in ET (kjer mora podpisati, da dovoli vstavitev zarodka).

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
3.10.2011 15:00:03   
daisy B
ninocka26, najlepša hvala za odgovor!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
3.10.2011 19:26:20   
beba75
september  pa se je spet začelo pri tebi. Ko bop v mb se oglasi. saj več da imam jaz rok 2.2.2012 in boš mogoče že lahko tudi videla najina dva sončka. Saj mislim da bomo malo prej kot je datum; vsaj tak je ponavadi pri dvojčkih.
Že zdaj pa ti držim pesti da rata takoj, tako kot prvič.

Vsem ostalim ki čakate ali pa ste v postopku pošiljam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bodite čim bolj sproščene ker preverjeno deluje. Zapomnite si to da slek kot prej posije sonček sreče vsaki. Upanje umre zadnje!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2640
3.10.2011 19:57:49   
latka
Dajte mi prosim povedat, se ET zamrznjenčkov izvaja tudi ob vikendih, ali pa preložijo datume tako, da je med tednom?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
3.10.2011 23:15:16   
miklarom
latka - ET zamrznjenčko se izvaja tudi čez vikende in praznike, nobenih ovir ni tukaj oni delajo skos ,pa srečno user posted image

september1 - user posted image user posted image user posted image , super spet bo kmalu akcija, mogoče pa boma celo skupaj začeliuser posted image

beba75 - kako kaj ti in tvoji bebiki, lepo napredujete, je vse o.k. slabosti minile, držim peste za vas, pa javi se mi kaj user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 3.10.2011 23:17:35 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
4.10.2011 10:39:26   
latka
miklarom, pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image user posted image , da bo tokrat srečen konec!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
4.10.2011 13:28:23   
september1
o miklarom, lepo bi bilo če bi bile skupaj v postopku, vendar pa ti želim da bi že praj prišla na vrsto in bila nosečnost uspešna do konca.

a so že kaj ugotovili zakaj ne uspe?

beba če bo čas dopuščal se bon z veseljem oglasila in pogledla tvoja otočka.in pocartlala.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
4.10.2011 18:22:55   
Matejčika
Danes sem imela krvni test. HCG je nekaj nad 300. Ful sva vesela. :)) V 3. poskusu je končno uspelo. Zdaj moram pa prit še do konca.

Mikla, držim pesti, da tokrat srečno zaključiš nosečnost.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2645
4.10.2011 18:48:02   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Danes sem imela krvni test. HCG je nekaj nad 300. Ful sva vesela. :)) V 3. poskusu je končno uspelo. Zdaj moram pa prit še do konca.

Mikla, držim pesti, da tokrat srečno zaključiš nosečnost.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zdaj pa srečno do konca.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
4.10.2011 19:27:15   
Cameleon
Matejčika to si mi polepšala danuser posted image user posted image user posted image Čestitam in srečno user posted image
Povej mi kako pa je bilo v prvih 2 postopkih?

< Sporočilo je popravil Cameleon -- 4.10.2011 19:35:05 >

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
4.10.2011 19:35:49   
latka
O, končno spet ena user posted image ,matejčikauser posted image user posted image user posted image user posted image !Pa srečno do konca!

Zdaj pa gremo lepo še ostale za teboj!!!user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
5.10.2011 8:54:31   
daisy B
Matejčika, iskrene čestitke za lep Bhcg in srečno do konca!

Kot pravi latka, zdaj gremo počasi vse za teboj ;-)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
5.10.2011 12:18:43   
september1
matejčika  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa srečno do konca

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?