|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
19.9.2011 22:12:57   
Cameleon
Matejčika močno navijam za obauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cameleon -- 19.9.2011 22:13:10 >

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
20.9.2011 8:49:51   
limonca*
Matejčika, user posted image user posted image user posted image   ful držim pesti!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
20.9.2011 14:17:30   
Matejčika
Hvala vsem!
Zanima me ena stvar. Mene še vedno vse boli po punkciji, poleg tega pa sm še išias fasala. Kaj lahko vzamem kak lekadol? Dva na dan recimo?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
20.9.2011 15:37:41   
ninocka26
Matejčika meni so v prejšnjem postopku dan pred ET-jem izruvali modrostni zob. Zobozdravnik mi je rekel, da komot vzamem protibolečinsko tableto, saj naj to v začetni fazi še ne vpliva na zarodek. Pomojem lahko lekadol vzameš, saj je meni takrat svetoval nalgesin.

< Sporočilo je popravil ninocka26 -- 20.9.2011 15:38:10 >

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
20.9.2011 17:07:45   
mala06
matejčika user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za dvojno srečo, ki naj ti prinese user posted image

Jaz pa jemljem Femoden še do nedelje, 29.9. imam UZ in s 30. pa se začnem spet pikat in upam, da bo tokrat kaj več celic in tudi končni rezultat pozitiven.

Punce lepo se imejte in počasi se bom zopet mal več javljala.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
21.9.2011 17:00:55   
pika.po
Ola pupe!

Sem nova v mariborskih vodah user posted image

Branje izvidov imam konec oktobra. Kako hitro se potem odvijejo stvari naprej? A potem kar ob naslednji menstri začnem z kontracepcijskimi? Nič jasno, ima vsak center čisto svoj sistem user posted image

Srečno vsem! Navijam in držim pesti!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
21.9.2011 17:22:03   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Ola pupe!

Sem nova v mariborskih vodah user posted image

Branje izvidov imam konec oktobra. Kako hitro se potem odvijejo stvari naprej? A potem kar ob naslednji menstri začnem z kontracepcijskimi? Nič jasno, ima vsak center čisto svoj sistem user posted image

Srečno vsem! Navijam in držim pesti!

Živijo pika.po!
Na žalost ne gre tako hitro. Po branju izvidov te komaj dajo na čakalno listo za IVF in potem zopet čaaakkaaš na datum razgovora, kjer dobiš navodila, kdaj in kako dolgo ješ kt in kdaj imaš prvi uz. Potem se šele začne akcija. Jaz sem imela maja prvi neuspešen postopek, v juniju sva imela ponovni razgovor o postopku in šele z oktobrom začnem s špikanjem. Tako, da od branja izvidov do postopka se še kar načakaš, na žalost!

Upam, da te nisem preveč razočarala. Res se kar načakaš predno prideš do postopka, a hitro mine, če se s čim zamotiš.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
21.9.2011 17:42:10   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Živijo pika.po!
Na žalost ne gre tako hitro. Po branju izvidov te komaj dajo na čakalno listo za IVF in potem zopet čaaakkaaš na datum razgovora, kjer dobiš navodila, kdaj in kako dolgo ješ kt in kdaj imaš prvi uz. Potem se šele začne akcija. Jaz sem imela maja prvi neuspešen postopek, v juniju sva imela ponovni razgovor o postopku in šele z oktobrom začnem s špikanjem. Tako, da od branja izvidov do postopka se še kar načakaš, na žalost!

Upam, da te nisem preveč razočarala. Res se kar načakaš predno prideš do postopka, a hitro mine, če se s čim zamotiš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image same čakalne liste. Ko sem junija na razgovoru vprašala, kdaj lahko računam, da pridem na vrsto mi je dr. rekla, da jeseni. Samo vidim, da je jesen zeloooo raztegljiv pojem user posted image user posted image user posted image

Bom morala še malo potrpežljivost trenirat vidim user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
22.9.2011 8:54:52   
~Biba~
pikapo odvisno kakšno branje izvidov imaš...
branje izvidov krvnih testov in spermiograma...potem lahko pričakuješ različne scenarije.
Lahko imeš še histero. ali laparoskopijo, lahko te pošljejo na IUI (če je z obema ok), lahko pa kak drug postopek (ponavadi ob slabih rezultatih spermiograma)

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
22.9.2011 19:17:24   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Živijo pika.po!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image same čakalne liste. Ko sem junija na razgovoru vprašala, kdaj lahko računam, da pridem na vrsto mi je dr. rekla, da jeseni. Samo vidim, da je jesen zeloooo raztegljiv pojem user posted image user posted image user posted image

Bom morala še malo potrpežljivost trenirat vidim user posted image

Mala midva sva imela konec junija branje izvidov (spermiogram in vse osle zadeve za katere smo dali kri) in mi je rekla da bomo dobili vabilo za postopek čez dobra 2 meseca, ko sem pa pred cca. 2 tedni klicala mi je rekla sestra da bova na vrsti verjetno v prvi polovici drugega leta.  Vbistvu sva dobila komaj pošto da sva s koncem julija vpisana v čakalno vrsto, kdaj pa bova dejansko na vrsti vedi si ga vrag...  Tako da sem tudi jaz bila kar šokirana , ko sem jih klicala....

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
22.9.2011 19:47:36   
mala06
bibk ja na žalost se full načakamo. Midva sva lani septembra imela branje izvidov in sva prišla do dejanskega postopka konc aprila. Res pa je, da je bil vmes laboratorij zaprt in niso nič delal. Ampak s tem so se spet podaljšale čakalne vrste. Saj potem kar hitro vse mine in si en dva v postopku user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
23.9.2011 11:16:06   
daisy B
Jaz sem danes klicala v MB, ker je že več kot tri mesece odkar sva bila dana na čakalno listo (6.6.) in sestra mi je povedala, da bom zelo kmalu dobila vabilo, ko pa sem jo vprašala, če mi lahko bolj natančno pove, ker bo možu zmanjkalo Profertila in bova morala ponovno v Avstrijo, če postopka še nekaj časa ne bo, mi je rekla, da mora profesor še razpisati termine in da jih bo v kratkem, da pa vsak dan pošljejo minimalno 10 vabil, tako da čakam dalje...

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
27.9.2011 7:39:56   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: daisy B

Jaz sem danes klicala v MB, ker je že več kot tri mesece odkar sva bila dana na čakalno listo (6.6.) in sestra mi je povedala, da bom zelo kmalu dobila vabilo, ko pa sem jo vprašala, če mi lahko bolj natančno pove, ker bo možu zmanjkalo Profertila in bova morala ponovno v Avstrijo, če postopka še nekaj časa ne bo, mi je rekla, da mora profesor še razpisati termine in da jih bo v kratkem, da pa vsak dan pošljejo minimalno 10 vabil, tako da čakam dalje...

hej jaz sem bila s 3.6. dana na čakalno in sem že v postopku, ....očitno je res pri vsaki drugačeuser posted image

Sem pa včeraj dobila prvo inj. dipherelne in zaj si bom dala drugo, tak da zame se je začelo, UZ mam 6.10user posted image user posted image user posted image  
Matejčika- tebi pa da se user posted image user posted image  zagrizeta in da zagledaš user posted image user posted image ,držim pesti za vse trepetalke!!!!

A ma ktera planiran postopek  beri punkcijo v oktobru?

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
27.9.2011 8:33:46   
daisy B
Wannabemommy, a boš imela navaden IVF ali ICSI? Midva bova imela ICSI in ko sem gledala seznam, na katerem pišejo dnevi čakalne vrste za postopek, je za ICSI več kot za IVF, tako da je mogoče to razlog - ali pa tudi ne, kdo bi vedel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2614
27.9.2011 8:44:33   
mala06
Živijo punce!

wannabemommy jaz imam predvideno punkcijo v oktobru in sicer okrog 12.10. Očitno bova skupaj trepetali user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
27.9.2011 8:53:18   
Wannabemommy

Živijo punce!

wannabemommy jaz imam predvideno punkcijo v oktobru in sicer okrog 12.10. Očitno bova skupaj trepetali user posted image

Ja super, skupaj trepetali, a se na koncu skupaj smejali, ok? Nič druga ne pride v poštevuser posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
27.9.2011 8:54:25   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: daisy B

Wannabemommy, a boš imela navaden IVF ali ICSI? Midva bova imela ICSI in ko sem gledala seznam, na katerem pišejo dnevi čakalne vrste za postopek, je za ICSI več kot za IVF, tako da je mogoče to razlog - ali pa tudi ne, kdo bi vedel user posted image

Navaden Ivf, pojma nimam kak to oni na liste dajejo, ma me niti ne zanima, sem sam srečna ker sem res hitro prišla na vrstouser posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
27.9.2011 11:58:11   
limonca*
Matejčika, kako kaže? 

Neposredna povezava do sporočila: 2618
27.9.2011 12:36:19   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Živijo punce!

Ja super, skupaj trepetali, a se na koncu skupaj smejali, ok? Nič druga ne pride v poštevuser posted image

Se kar podpišem pod to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2619
28.9.2011 10:54:40   
latka
Jaz grem 7.10. spet na UZ, ET zamrznjenčka bo pa potem verjetno tam 14.10., mogoče se pa s katero kdaj vidimo!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
28.9.2011 11:04:43   
mala06
latka jaz bom verjetno tudi po Mb skakala te dni. Jutri imam prvi UZ in dobim municijo, potem bomo pa videli, kako bojo folikli hitro rasli. Mogoče se pa res srečava kakšen dan. Pa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , za tako hiter začetek zmagovalnega postopka

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
28.9.2011 15:26:43   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Jaz grem 7.10. spet na UZ, ET zamrznjenčka bo pa potem verjetno tam 14.10., mogoče se pa s katero kdaj vidimo!

Ja jaz mam 6.10 in 14.10 UZ mogoče pa se le vidimouser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
28.9.2011 15:28:07   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Pa superuser posted image user posted image user posted image  za nov postopek, tokrat bo to to, verjemi začetek nečesa lepegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
28.9.2011 15:34:26   
Wannabemommy
Mala - a ti si imela UZ pred inj.? jaz sem namreč na Femodenu do 2.10, se pa od 26.9 že pikam z dipherelne inj. pol pa mam šele 6.10. UZ. Takrat naj bi izvedla kak zgledajo kaj moja jajčkauser posted image  in kak dolgo bo treba čakat na punkcijo?
A ti si že bla v postopku? Kdaj se po navadi dela punkcija? a se to gre po ovolaciji al kak? Ker sem mela vedno redne vikle z ovulacijo in v naravno kr hitre ovulacije tam nekje 10 dan po user posted image , a je to kaj pomembno? Sori da gnjavim ampak jaz sem še sveža kar se tega tičeuser posted image
Pa hvala za pomoč, lahk tud ktera druga ka napiše če kaj ve, vsak info wellcome!!!

Zaj pa pičem kuhat dokler mi dete aja, ker se bo lačen zbudil,....sam nekak mi že idej fali kaj, ma nekaj bo žeuser posted image

Punce pa en lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2624
28.9.2011 18:13:07   
mala06
wannabemammy jaz sem Femoden jedla do nedelje, v četrtek pa imam uz in dobim tudi prvo injekcijo. Že v prvem postopku sem imela tako, da sem imela uz pred prvo špiko. Jaz imam kratek postopek, pikam pa se z gonalom. A je bil žal neuspešen. Imela sem samo dve celici in od tega se je ena oplodila.

Punkcija se po navadi dela, ko so folikli veliki nekje 20, je pa odvisno kako hitro reagiraš na zdravilo. Jaz sem se prvič pikala okrog 14 dni, ker so zelooo počasi rasli. Nima pa tvoja ovulacija nobene veze, ker si daješ injekcije. Jaz imam predvideno punkcijo 12.10.

Upam, da sem ti kaj pomagala, drugače bo pa veliko možnosti, da se kdaj srečava. Nekaj dni pred punkcijo sem morala bit vsak dan v ambulanti, mogoče bo zdaj isto.

Punce lepo se imejte! 

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?