lino
|
Pozdravljene punce oglašam se po zelooo dolgem času, me je kr malo sram, ampak preprosto ni časa...za nazaj vas nisem brala, ker ne utegnem, sporočam vam, da smo živi in kolikor toliko zdravi, razen kašelj nas pesti že kako leto skoraj neprestano, mami raste modrostni zob in boooliiii prav vse, maksi tudi pridno raste in je pravi mali navihanček, sam pravi, da je dete mamino in atijevo tudi...v vrtcu se ima super, postal je malce trmast in zadnje dni tudi cmerav, ampak vse gre pripisat moji slabi volji in pomanjkanju časa...delam še vedno v istem podjetju in še vedno v proizvodnji, prav tako se še vedno nisem navadila dela ponoči in priznam, da imam ta mesec dokaj naporen, ker nimam usklajenih izmen (2xpopoldan in sedaj ponoči in ker so nadure sem tako vse dni v tednu v službi...pričela sem obiskovati fakulteto za komercialne in poslovne vede, ker imam že 6 stopnjo sem tako lahko 1 letnik preskočila in se sedaj učim za prvi izpit 2 letnika-organizacijsko kulturo, predavateljica je full jaka faca in upam, da tudi izpit ne bo težek, sledi sicer statistika, ki se je pa na smrt bojim grrrr...ampak bo, počasi se daleč pride al kk že...hehe... No, to bi bilo za sedaj vse, ker se moram it spravit za v službo, ve babnce pa le lepo spančkajte in se še kej oglasim, obljubim, prilepim tudi kakšno slikico iz morja...
|