Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
KONČNO DELA RR
je 100%, velika ne vem točno koliko je a pravijo, da čez 40 cm in težka je 1675g, sem pa v 32t in 3/7. Organi so, vse se je lepo videlo in mami je zelo vesela. Moja teža 74kg, kar pomeni, da je mamica pridelala že +12kg od vpisa v materinsko, od pred nosečnostjo pa +10kg. Pridna sem glede na prvo nosečnost, upam, da ne bo nič sedaj poskočilo navzgor.

, super, bojo imele babice dela dost v porodnišnici
v bistvu že od morfologije ne... upam da na naslednjem pregledu...
a ukinjamo stran?
, mogoče pa imam prav???
in to zelo lepo. Najpomembnejše pa bo, da je zdravo dete, kar pač je. Dve imeni v rezervi za fantka in za punčko.
uživajta, še malo pa pride še en razultat ljubezni
. Super za voziček!
. Sicer je tako, da si sama težko vzamem čas za oboje. Meni je bilo tu bolj pregledno in prav lušno. Na fb-ju pol stvari spregledam. Če bo rr zaživel me ne bo več na fb....
! Grem nazaj v akcijo, dane sbo polna hiša gostov!
MUCA MACA in MAMI4 pozdravček
in ko sprehodim