Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2011 17:30:00
|
|
|
|
Cameleon
|
Uuuu mene še to vse čaka....Vem kako je, ti dnevi so najhujši, raje 100x injekcije in punkcija kot enkrat teh par dni
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.10.2011 22:56:54
|
|
|
|
uspelobo
|
Že malo boljši pozdrav! Ja tista prva jeza , razočaranje je nekako minila, najbrž tudi zato ker sem se namerno zaposlila od jutra do noči, da ni preveč časa za razmišljanje . Imam namreč to smolo, da me v moji bližini nihče ne razume. zavedam se, da ne morejo razumet, če tega niso dali skozi, ne razumem pa da oni ne razumejo, da mi ne morejo dajat nasvetov kako in kaj naj naredim da bo. Znorela bom ko mi bo še ena pametna rekla, sprosti se pa bo, in vsaka pozna najmanj tri pare, ki jim je na tak način uspelo. Kako enostavno ane? Morala sem dati iz sebe in sem napisala sem, ker vem da veste o čem govorim, ker imam zadnje čase občutek, da me nihče ne razume . Srečno vsem, ki čakate.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.10.2011 15:55:55
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Hej Torej včeraj sem mela Uz 5 foliklov od velikosti 16-18, endometrij 8, jutr uz in baje stopka v nedeljo pa punkcija. Kako ste kaj ostale? Trepetalke? že kaki posebni znaki, mi je kr hudo ko vem da me čaka isto, dolgi dnevi ki se bodo vlekli kot . Mala se spomniš enga mojega posta , na koncu se bova skupaj smejali, drugo ne pride v poštev!!!!! Punce kak poteka punkcija in kolk časa se po Et priporoča počivat???? Hvala že v naprej pa lep deževen dan
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.10.2011 16:18:49
|
|
|
|
mala06
|
wannabemomy punkcija je pod narkozo, če si se odločla zanjo. Jaz sem se obakrat in lepo zaspiš in ko se zbudiš si že v sobi, kjer si prej čakala. Nato moraš dve uri odležat, razložijo ti kolk si mela celic in kako naprej. Pol moraš v lekarno po utrogestan (plačaš sama ). Po et eno uro poležiš v sobi in nato še doma počivaš, drugače pa normalno delaš, samo ne pretiravat. Pa veeelllliikkoo moraš pit vode, soka... To je na kratko Super za tako hitro punkcijo Pri men nič novega, znakov nobenih več ampak, se ne dam, čeprav sem danes mal pesimistično, verjetno je krivo vreme
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.10.2011 21:30:27
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala06 wannabemomy punkcija je pod narkozo, če si se odločla zanjo. Jaz sem se obakrat in lepo zaspiš in ko se zbudiš si že v sobi, kjer si prej čakala. Nato moraš dve uri odležat, razložijo ti kolk si mela celic in kako naprej. Pol moraš v lekarno po utrogestan (plačaš sama ). Po et eno uro poležiš v sobi in nato še doma počivaš, drugače pa normalno delaš, samo ne pretiravat. Pa veeelllliikkoo moraš pit vode, soka... To je na kratko Super za tako hitro punkcijo Pri men nič novega, znakov nobenih več ampak, se ne dam, čeprav sem danes mal pesimistično, verjetno je krivo vreme Hvala ti Ti pa kar pozitivno, ker itak bo tokrat
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.10.2011 23:11:27
|
|
|
|
ananaska78
|
Pozdravljene! Ponovno sem tukaj... Maja sem imela prvi ICSI, zanosila, potem pa SS. Ostal mi je en zamrznjenček. Celo poletje sem imela zdravstvene težave in hodila po bolnicah...zdaj sem kao ok. 28.10. naj bi dobila menstruacijo in pri tem ciklu bi rada šla po pingvinčka. Sem v MB pri dr. Rejliču. Mi lahko katera pove (mogoče Latka :)) kam naj pokličem prvi dan menstruacije in kdaj grem potem na EO? Sem nekam založila navodila in telefonsko, ki so mi jo dali...:( 100x hvala in upam, da vas danes ni sneg zametel :D
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2011 9:00:59
|
|
|
|
latka
|
ananaska, prvi dan M pokličeš na št. 023212462 in poveš, da greš v postopek z zamrznjenčki in te potem naročijo na UZ, ponavadi 10 dan.Če imaš normalne cikluse in O, potem dobiš O lističe. Jaz imam drugačen postopek zaradi nerednih M.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2011 11:26:41
|
|
|
|
ananaska78
|
Latka hvala ti za info :) Saj ne vem ali se naj kaj posebej pripravljam na pingvinčka... Trenutno nič ne pazim pri hrani pijači, tudi skadim kaj... Na otroku delam že 5 let, vmes raziskave / operacije... Stara sem 34 let, brez otrok. Mogoče bi šla na pranoterapijo, da me malo prepuca :) Ima katera kak nasvet ? Uživajte vikend!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2011 14:11:56
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Ojla Evo za mano je zadnji Uz folikli med 18 in 20, endometrij 9,5, danes ob 21.15 pade stopka, punkcija v nedeljo ob 7.30 Tak tud zame se začne grem ful pozitivna dalje. Punce držte pesti še zame. Pa lep vikend Eno vprašanje za tiste ki imate že doma male sončke in greste po druge ali tretje , zanima me kak je z dvigovanjem 1. , ker moj se ful rad carta in vedno je sam mami, tak da me to malo skrbi. Al je bolš da organiziram kak babi servis za par dni po ET??? Kako je s tem? Kaki nasveti? Lp
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2011 14:35:56
|
|
|
|
mala06
|
wannabemommy za zelo lep rezultat in kmalu boš tudi ti trepetalka. Glede dvigovanja je pa verjetno odvisno kolko kg ima . Drugače pa mislim, če se mal pocartata ni tak problem. Naj ti ga pa partner dvigne in je stvar rešena. Pri men so stvari nespremenjene, znakov takšnih in drugačnih ni in bo treba do torka srede počakat, da vidim, kaj bo test pokazal. Vsem pa pošiljam za vse vrste sreče, ki obstajajo!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2011 17:49:13
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala06 wannabemommy za zelo lep rezultat in kmalu boš tudi ti trepetalka. Glede dvigovanja je pa verjetno odvisno kolko kg ima . Drugače pa mislim, če se mal pocartata ni tak problem. Naj ti ga pa partner dvigne in je stvar rešena. Pri men so stvari nespremenjene, znakov takšnih in drugačnih ni in bo treba do torka srede počakat, da vidim, kaj bo test pokazal. Vsem pa pošiljam za vse vrste sreče, ki obstajajo! ma 12250g tak da je kr težek rad papa čist po mamici sej nekak bomo že. Ja komaj čakam da se vam pridružim in dobim pod svojo drugo pikico oz. pikeca. Mala test pa bo itak da pokazal v to sploh ne dvomim, kr pozitivno naprej, torek,sreda bo hitro tu!!! tud vsem drugim trepetalkam!!!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2011 18:17:00
|
|
|
|
Cameleon
|
Uspelobo natančno vem kako se počutiš. Mislim, da je pri nas vseh "sprosti se" najbolj osovražena beseda . Z diagnozo, ki jo imava midva še nihče ni zanosil po naravni poti in prav kurjo kožo dobim, ko me bodri folk z nekimi zgodbami kot so "od soseda sestriča njena sestra ni mogla imeti, potem pa je posvojila črnčka, čez 3 mesece pa je zanosila". Tu se pa meni že oči orosijo od hudega. Ne zavedajo se, da ta "ni mogla imeti" je zilo širok pojem. Ma eh...kaj ti naj rečem uspelo nam bo....enkrat Wonabemommy super, da si že pri koncu. Držim pesti za uspešen pridelek Mala06 še malo še malo Kaj pa Latka, kako si ti?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2011 20:00:15
|
|
|
|
latka
|
wannabemommy, super da boš tako hitro imela že punkcijo! Jaz sem še kar v redu, upam na najboljše, opažam pa razliko med prejšnjim postopkom in sedaj, moje prsi so že od 2 dne tako boleče in napete! cameleon, kako pa kaj ti?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2011 21:22:40
|
|
|
|
andreja83
|
Evo moje oglašanje spet Latka držim pesti da je zdej uspešneje, pa tud za tebe mala06 , in tud za vse ostale pošiljam vam ogromno za srečo. No kst pa začnem z inekcijami naslednje leto januarja, tk da mam še malo čakanja, itak pa cajt full hitro mine Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2011 23:18:55
|
|
|
|
uspelobo
|
Helo babe! Zanima me, če je že katera poskusla gong terapijo v času špikanja, čakanja na punkcijo ali po njej? To bi naj bla terapija, ki zelo pomiri telo. Deluje na molekule vode in ker so naše celice sestavljene v velikem delu iz vode (ne vem procentov) bi naj ta terapija telo zelo umirila. Če imate izkušnje s tem lepo prosim za informacije. Ti pujski so pa za srečo.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2011 23:58:41
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon Wonabemommy super, da si že pri koncu. Držim pesti za uspešen pridelek Hvala ti!!!!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.10.2011 11:04:36
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Evo moje oglašanje spet Latka držim pesti da je zdej uspešneje, pa tud za tebe mala06 , in tud za vse ostale pošiljam vam ogromno za srečo. No kst pa začnem z inekcijami naslednje leto januarja, tk da mam še malo čakanja, itak pa cajt full hitro mine Lep pozdrav andreja83 hvala za pikapoke in naj bo januar čim prej tuki in da bo zmagovalen
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.10.2011 11:36:58
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: uspelobo Že malo boljši pozdrav! Ja tista prva jeza , razočaranje je nekako minila, najbrž tudi zato ker sem se namerno zaposlila od jutra do noči, da ni preveč časa za razmišljanje . Imam namreč to smolo, da me v moji bližini nihče ne razume. zavedam se, da ne morejo razumet, če tega niso dali skozi, ne razumem pa da oni ne razumejo, da mi ne morejo dajat nasvetov kako in kaj naj naredim da bo. Znorela bom ko mi bo še ena pametna rekla, sprosti se pa bo, in vsaka pozna najmanj tri pare, ki jim je na tak način uspelo. Kako enostavno ane? Morala sem dati iz sebe in sem napisala sem, ker vem da veste o čem govorim, ker imam zadnje čase občutek, da me nihče ne razume . Srečno vsem, ki čakate. Tudi sama sem 4 leta poslušala take nasvete...bila sem jezna..uff...zadnje čase, pa nisem mogla biti tiho in sem vsakemu zabrusila svoje. Nazadnje je poslušala svakinja od sestre; ki me polek sprostitve pošiljala še na dopust...uff sem bila nesramna...lih ona ki ji je takoj uspelo pozna 3 pare...zgodbo dalje veste In lej ga zlomka...srečam jo včeraj, in ji lahko povem veselo novico...da mi je po 4 letih uspelo. Kako? Nimam pojma...predala sem se usodi.....nič pričakovala.....mogoče tudi sprostila (neverjetno da jaz kaj takega izustim )...ne vem in nikoli ne bom vedela tistega pravega recepta, da bi ga lahko dobronamerno delila z vami. outing aninimne B.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.10.2011 13:07:30
|
|
|
|
daisy B
|
Wannabemommy, srečno jutri Tudi vsem ostalim pošiljam veliko Jaz sem imela včeraj tirologa in fizično je z mojo ščitnico vse v redu, čeprav sem po tihem upala, da kaj najde in je to razlog, zakaj se male pikice ne vgnezdijo. Naslednji teden grem še enkrat, da mi povedo še kakšni so krvni rezultati, drugače pa čez slab mesec začnem s KT
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.10.2011 17:02:26
|
|
|
|
monikap
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Ojla Evo za mano je zadnji Uz folikli med 18 in 20, endometrij 9,5, danes ob 21.15 pade stopka, punkcija v nedeljo ob 7.30 Tak tud zame se začne grem ful pozitivna dalje. Punce držte pesti še zame. Pa lep vikend Eno vprašanje za tiste ki imate že doma male sončke in greste po druge ali tretje , zanima me kak je z dvigovanjem 1. , ker moj se ful rad carta in vedno je sam mami, tak da me to malo skrbi. Al je bolš da organiziram kak babi servis za par dni po ET??? Kako je s tem? Kaki nasveti? Lp Moja sončica tudi samo pleza po mamici še vedno jaz sem prosila po postopku dva dni babico,da jo je pazila.Vendar je še vedno bila mamica najboljša sem se ponavadi vsedla in si jo dvignila na krilo ter sva se tako cartale nosila sem jo pa manj kot ponavadi sem ji rekla,da me bušček buba in naj malo sama gre pa je še kar razumela.Držim pesti,da uspe.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.10.2011 17:27:55
|
|
|
|
mala06
|
wannabemommy pošiljam ti za jutri. Naj bo et uspešen!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.10.2011 22:02:08
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Hvala vam punce Pikec je pri babici dans pa jutri tak da bom lahk po punkciji malo odležala, čeprav mi mišek že zdaj manjka ampak kaj se mora se mora Zaj pa grem ninat da bo čimprej jutri in javim kako je šlo, mislite name. Nočka
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2011 8:19:43
|
|
|
|
hubika
|
Wannabemommy mislim na tebe, pošiljam ti kup za srečo, za en mesec bom že jaz na enakem kot ti danes, in ti želim da bo et uspešen .
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2011 16:47:30
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: hubika Wannabemommy mislim na tebe, pošiljam ti kup za srečo, za en mesec bom že jaz na enakem kot ti danes, in ti želim da bo et uspešen . Hvala ti! Torej pridelala 9 celic in Et bo v petek ob 8.30, razen če me bodo prej poklicali Punkcijo sem prespala, sam zaj pa me kr zvija in grem kr nazaj ležat. Moj sonček je pri babici sem ga mogla it pogledat in kot da bi vedel da mami dans ne more, je atija okupiral je blo prav luštno videt kako so se vloge zamenjale Nič punce lepo nedeljo še naprej! Mala, latka....kako kaže?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2011 17:05:35
|
|
|
|
mala06
|
wannabemommy za lepo število celic. Zdaj naj se pa vse lepo oplodijo in te v petek pričakajo Zdaj pa lepo počivaj in si naberi moči, da se po pikica ali dve lahko udobnonamestili za 9. mescev. Pri meni je belina še prisotna. Znakov pa nobenih . Sem še vedno v negotovosti, kaj se dogaja. Danes je 10. dan in v nekaj dneh se bo vse razjasnalo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBeremo: Refleksologija za začetnikeTežave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
LJUBOSUMNOST MED SOROJENCInataly33Ali je vaš starejši otrok ljubosumen na mlajšega?DA (
40%)

NE (
29%)

VČASIH (
31%)
Število vseh glasov: 142Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!