|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
19.10.2011 17:30:00   
Cameleon
Uuuu mene še to vse čaka....Vem kako je, ti dnevi so najhujši, raje 100x injekcije in punkcija kot enkrat teh par dniuser posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
19.10.2011 22:56:54   
uspelobo
Že malo boljši pozdrav!

Ja tista prva jezauser posted image , razočaranje je nekako minila, najbrž tudi zato ker sem se namerno zaposlila od jutra do noči, da ni preveč časa za razmišljanjeuser posted image .
Imam namreč to smolo, da me v moji bližini nihče ne razume. zavedam se, da ne morejo razumet, če tega niso dali skozi, ne razumem pa da oni ne razumejo, da mi ne morejo dajat nasvetov kako in kaj naj naredim da bo. Znorela bom ko mi bo še ena pametna rekla, sprosti se pa bo, in vsaka pozna najmanj tri pare, ki jim je na tak način uspelo. Kako enostavno ane?

Morala sem dati iz sebe in sem napisala sem, ker vem da veste o čem govorim, ker imam zadnje čase občutek, da me nihče ne razumeuser posted image .

Srečno vsem, ki čakate.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
20.10.2011 15:55:55   
Wannabemommy
Hej

Torej včeraj sem mela Uz 5 foliklov od velikosti 16-18, endometrij 8, jutr uz in baje stopka v nedeljo pa punkcija.

Kako ste kaj ostale? Trepetalke? že kaki posebni znaki, mi je kr hudo ko vem da me čaka isto, dolgi dnevi ki se bodo vlekli kot user posted image .

Mala se spomniš enga mojega posta , na koncu se bova skupaj smejali, drugo ne pride v poštev!!!!!

Punce kak poteka punkcija in kolk časa se po Et priporoča počivat????
Hvala že v naprej
pa lep deževen dan

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu uspelobo)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
20.10.2011 16:18:49   
mala06
wannabemomy punkcija je pod narkozo, če si se odločla zanjo. Jaz sem se obakrat in lepo zaspiš in ko se zbudiš si že v sobi, kjer si prej čakala. Nato moraš dve uri odležat, razložijo ti kolk si mela celic in kako naprej. Pol moraš v lekarno po utrogestan (plačaš sama user posted image ). Po et eno uro poležiš v sobi in nato še doma počivaš, drugače pa normalno delaš, samo ne pretiravat. Pa veeelllliikkoo moraš pit vode, soka... To je na kratko user posted image Super za tako hitro punkcijo user posted image

Pri men nič novega, znakov nobenih več user posted image ampak, se ne dam, čeprav sem danes mal pesimistično, verjetno je krivo vreme user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
20.10.2011 21:30:27   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

wannabemomy punkcija je pod narkozo, če si se odločla zanjo. Jaz sem se obakrat in lepo zaspiš in ko se zbudiš si že v sobi, kjer si prej čakala. Nato moraš dve uri odležat, razložijo ti kolk si mela celic in kako naprej. Pol moraš v lekarno po utrogestan (plačaš sama user posted image ). Po et eno uro poležiš v sobi in nato še doma počivaš, drugače pa normalno delaš, samo ne pretiravat. Pa veeelllliikkoo moraš pit vode, soka... To je na kratko user posted image Super za tako hitro punkcijo user posted image

Pri men nič novega, znakov nobenih več user posted image ampak, se ne dam, čeprav sem danes mal pesimistično, verjetno je krivo vreme user posted image

Hvala tiuser posted image user posted image user posted image
Ti pa kar pozitivno, ker itak bo tokratuser posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
20.10.2011 23:11:27   
ananaska78
Pozdravljene!
Ponovno sem tukaj...
Maja sem imela prvi ICSI, zanosila, potem pa SS. Ostal mi je en zamrznjenček.
Celo poletje sem imela zdravstvene težave in hodila po bolnicah...zdaj sem kao ok.
28.10. naj bi dobila menstruacijo in pri tem ciklu bi rada šla po pingvinčka. Sem v MB pri dr. Rejliču. Mi lahko katera pove (mogoče Latka :)) kam naj pokličem prvi dan menstruacije in kdaj grem potem na EO?
Sem nekam založila navodila in telefonsko, ki so mi jo dali...:(

100x hvala in upam, da vas danes ni sneg zametel :D

Neposredna povezava do sporočila: 2756
21.10.2011 9:00:59   
latka
ananaska, prvi dan M pokličeš na št. 023212462 in poveš, da greš v postopek z zamrznjenčki in te potem naročijo na UZ, ponavadi 10 dan.Če imaš normalne cikluse in O, potem dobiš O lističe. Jaz imam drugačen postopek zaradi nerednih M.

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
21.10.2011 11:26:41   
ananaska78
Latka hvala ti za info :)
Saj ne vem ali se naj kaj posebej pripravljam na pingvinčka... Trenutno nič ne pazim pri hrani pijači, tudi skadim kaj...
Na otroku delam že 5 let, vmes raziskave / operacije...
Stara sem 34 let, brez otrok.

Mogoče bi šla na pranoterapijo, da me malo prepuca :)

Ima katera kak nasvet user posted image ?

Uživajte vikend!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
21.10.2011 14:11:56   
Wannabemommy
Ojla

Evo za mano je zadnji Uz folikli med 18 in 20, endometrij 9,5, danes ob 21.15 pade stopka, punkcija v nedeljo ob 7.30

Tak tud zame se začneuser posted image user posted image user posted image  grem ful pozitivna dalje. Punce držte pesti še zame.
Pa lep vikend

Eno vprašanje za tiste ki imate že doma male sončke in greste po druge ali tretjeuser posted image , zanima me kak je z dvigovanjem 1.user posted image , ker moj se ful rad carta in vedno je sam mami, tak da me to malo skrbi. Al je bolš da organiziram kak babi servis za par dni po ET??? Kako je s tem? Kaki nasveti?

Lp

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
21.10.2011 14:35:56   
mala06
wannabemommy  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za zelo lep rezultat in kmalu boš tudi ti trepetalka. Glede dvigovanja je pa verjetno odvisno kolko kg ima user posted image . Drugače pa mislim, če se mal pocartata ni tak problem. Naj ti ga pa partner dvigne in je stvar rešena.

Pri men so stvari nespremenjene, znakov takšnih in drugačnih ni in bo treba do torka srede počakat, da vidim, kaj bo test pokazal.

Vsem pa pošiljam user posted image za vse vrste sreče, ki obstajajo!

Neposredna povezava do sporočila: 2760
21.10.2011 17:49:13   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

wannabemommy  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za zelo lep rezultat in kmalu boš tudi ti trepetalka. Glede dvigovanja je pa verjetno odvisno kolko kg ima user posted image . Drugače pa mislim, če se mal pocartata ni tak problem. Naj ti ga pa partner dvigne in je stvar rešena.

Pri men so stvari nespremenjene, znakov takšnih in drugačnih ni in bo treba do torka srede počakat, da vidim, kaj bo test pokazal.

Vsem pa pošiljam user posted image za vse vrste sreče, ki obstajajo!

user posted image  ma 12250g tak da je kr težekuser posted image  rad papa čist po mamiciuser posted image  user posted image sej nekak bomo že.
Ja komaj čakam da se vam pridružim in dobim poduser posted image  svojo drugo pikico oz. pikeca.

Mala test pa bo itak da pokazal user posted image  v to sploh ne dvomim, kr pozitivno naprej, torek,sreda bo hitro tu!!!user posted image user posted image user posted image tud vsem drugim trepetalkam!!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
21.10.2011 18:17:00   
Cameleon
Uspelobo natančno vem kako se počutiš. Mislim, da je pri nas vseh "sprosti se" najbolj osovražena besedauser posted image . Z diagnozo, ki jo imava midva še nihče ni zanosil po naravni poti in prav kurjo kožo dobim, ko me bodri folk z nekimi zgodbami kot so "od soseda sestriča njena sestra ni mogla imeti, potem pa je posvojila črnčka, čez 3 mesece pa je zanosila". Tu se pa meni že oči orosijo od hudega. Ne zavedajo se, da ta "ni mogla imeti" je zilo širok pojem.
Ma eh...kaj ti naj rečem uspelo nam bo....enkratuser posted image

Wonabemommy super, da si že pri koncu. Držim pesti za uspešen pridelekuser posted image

Mala06 še malo še malouser posted image

Kaj pa Latka, kako si ti?

(odgovor članu uspelobo)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
21.10.2011 20:00:15   
latka
wannabemommy, super da boš tako hitro imela že punkcijo!user posted image

Jaz sem še kar v redu, upam na najboljše, opažam pa razliko med prejšnjim postopkom in sedaj, moje prsi so že od 2 dne tako boleče in napete!
cameleon, kako pa kaj ti?

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
21.10.2011 21:22:40   
andreja83
Evo moje oglašanje spet user posted image

Latka držim pesti da je zdej uspešneje, pa tud za tebe mala06 , in tud za vse ostale user posted image user posted image pošiljam vam ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

No kst pa začnem z inekcijami naslednje leto januarja, tk da mam še malo čakanja, itak pa cajt full hitro mine user posted image user posted image

Lep pozdrav

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
21.10.2011 23:18:55   
uspelobo
Helo babe!

Zanima me, če je že katera poskusla gong terapijo v času špikanja, čakanja na punkcijo ali po njej?
To bi naj bla terapija, ki zelo pomiri telo. Deluje na molekule vode in ker so naše celice sestavljene  v velikem delu iz vode (ne vem procentov) bi naj ta terapija telo zelo umirila.
Če imate izkušnje s tem lepo prosim za informacije.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pujski so pa za srečo.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
21.10.2011 23:58:41   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Wonabemommy super, da si že pri koncu. Držim pesti za uspešen pridelekuser posted image

Hvala ti!!!!

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
22.10.2011 11:04:36   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Evo moje oglašanje spet user posted image

Latka držim pesti da je zdej uspešneje, pa tud za tebe mala06 , in tud za vse ostale user posted image user posted image pošiljam vam ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

No kst pa začnem z inekcijami naslednje leto januarja, tk da mam še malo čakanja, itak pa cajt full hitro mine user posted image user posted image

Lep pozdrav

andreja83 hvala za pikapoke in naj bo januar čim prej tuki in da bo zmagovalen user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
22.10.2011 11:36:58   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: uspelobo

Že malo boljši pozdrav!

Ja tista prva jezauser posted image , razočaranje je nekako minila, najbrž tudi zato ker sem se namerno zaposlila od jutra do noči, da ni preveč časa za razmišljanjeuser posted image .
Imam namreč to smolo, da me v moji bližini nihče ne razume. zavedam se, da ne morejo razumet, če tega niso dali skozi, ne razumem pa da oni ne razumejo, da mi ne morejo dajat nasvetov kako in kaj naj naredim da bo. Znorela bom ko mi bo še ena pametna rekla, sprosti se pa bo, in vsaka pozna najmanj tri pare, ki jim je na tak način uspelo. Kako enostavno ane?

Morala sem dati iz sebe in sem napisala sem, ker vem da veste o čem govorim, ker imam zadnje čase občutek, da me nihče ne razumeuser posted image .

Srečno vsem, ki čakate.

Tudi sama sem 4 leta poslušala take nasvete...bila sem jezna..uff...zadnje čase, pa nisem mogla biti tiho in sem vsakemu zabrusila svoje.
Nazadnje je poslušala svakinja od sestre; ki me polek sprostitve pošiljala še na dopust...uff sem bila nesramna...lih ona ki ji je takoj uspelo pozna 3 pare...zgodbo dalje vesteuser posted image

In lej ga zlomka...srečam jo včeraj, in ji lahko povem veselo novico...da mi je po 4 letih uspelo.

Kako? Nimam pojma...predala sem se usodi.....nič pričakovala.....mogoče tudi sprostila (neverjetno da jaz kaj takega izustimuser posted image user posted image )...ne vem in nikoli ne bom vedela tistega pravega recepta, da bi ga lahko dobronamerno delila z vami.

outing aninimne B. user posted image

(odgovor članu uspelobo)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
22.10.2011 13:07:30   
daisy B
Wannabemommy, srečno jutri user posted image

Tudi vsem ostalim pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela včeraj tirologa in fizično je z mojo ščitnico vse v redu, čeprav sem po tihem upala, da kaj najde in je to razlog, zakaj se male pikice ne vgnezdijo. Naslednji teden grem še enkrat, da mi povedo še kakšni so krvni rezultati, drugače pa čez slab mesec začnem s KT user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
22.10.2011 17:02:26   
monikap

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Ojla

Evo za mano je zadnji Uz folikli med 18 in 20, endometrij 9,5, danes ob 21.15 pade stopka, punkcija v nedeljo ob 7.30

Tak tud zame se začneuser posted image user posted image user posted image  grem ful pozitivna dalje. Punce držte pesti še zame.
Pa lep vikend

Eno vprašanje za tiste ki imate že doma male sončke in greste po druge ali tretjeuser posted image , zanima me kak je z dvigovanjem 1.user posted image , ker moj se ful rad carta in vedno je sam mami, tak da me to malo skrbi. Al je bolš da organiziram kak babi servis za par dni po ET??? Kako je s tem? Kaki nasveti?

Lp

Moja sončica tudi samo pleza po mamici še vedno jaz sem prosila po postopku dva dni babico,da jo je pazila.Vendar je še vedno bila mamica najboljša sem se ponavadi vsedla in si jo dvignila na krilo ter sva se tako cartale nosila sem jo pa manj kot ponavadi sem ji rekla,da me bušček buba in naj malo sama gre pa je še kar razumela.Držim pesti,da uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 2770
22.10.2011 17:27:55   
mala06
wannabemommy pošiljam ti user posted image za jutri. Naj bo et uspešen!

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
22.10.2011 22:02:08   
Wannabemommy
Hvala vam punce

Pikec je pri babici dans pa jutri tak da bom lahk po punkciji malo odležala, čeprav mi mišek že zdaj manjka ampak kaj se mora se morauser posted image

Zaj pa grem ninat da bo čimprej jutri in javim kako je šlo, mislite name.

Nočka

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
23.10.2011 8:19:43   
hubika
Wannabemommy mislim na tebe, pošiljam ti kup user posted image user posted image user posted image za srečo, za en mesec bom že jaz na enakem kot ti danes, in ti želim da bo et uspešen user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2773
23.10.2011 16:47:30   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: hubika

Wannabemommy mislim na tebe, pošiljam ti kup user posted image user posted image user posted image za srečo, za en mesec bom že jaz na enakem kot ti danes, in ti želim da bo et uspešen user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hvala ti!user posted image

Torej pridelala 9 celic in Et bo v petek ob 8.30, razen če me bodo prej poklicaliuser posted image

Punkcijo sem prespala, sam zaj pa me kr zvija in grem kr nazaj ležat. Moj sonček je pri babici sem ga mogla it pogledat in kot da bi vedel da mami dans ne more, je atija okupiraluser posted image  je blo prav luštno videt kako so se vloge zamenjaleuser posted image

Nič punce lepo nedeljo še naprej!

Mala, latka....kako kaže?

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
23.10.2011 17:05:35   
mala06
wannabemommy user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za lepo število celic. Zdaj naj se pa vse lepo oplodijo in te v petek pričakajo user posted image Zdaj pa lepo počivaj in si naberi moči, da se po pikica ali dve lahko udobnonamestili za 9. mescev.

Pri meni je belina še prisotna. Znakov pa nobenih user posted image . Sem še vedno v negotovosti, kaj se dogaja. Danes je 10. dan in v nekaj dneh se bo vse razjasnalo.

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

LJUBOSUMNOST MED SOROJENCI
nataly33

Ali je vaš starejši otrok ljubosumen na mlajšega?

DA (40%)

NE (29%)

VČASIH (31%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!