|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
25.10.2011 16:01:39   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Sem že najdla 3 dan si mela Et ne?
Od česa pa je to odvistno kdaj maš Et?

Ja jaz sem imela tretji dan. Tiste, ki imamo malo celic, vstavijo že 3. dan, čimprej v naravno okolje in pa tako, kot v tvojem primero, ko vidijo, da se zelo lepo razvijajo. Jaz mislim, da bo tale kr zmagovalen in boš kmalu za mano srečka user posted image

da se ti besede pozlatijo!!!

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
25.10.2011 17:29:33   
mala06
wannabemommy saj se bodo pozlatile user posted image Tako kot si ti verjela v mene, tako zdaj jaz verjamem, da bo srečka user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
25.10.2011 21:04:14   
andreja83
Mala06 hvala ti za odgovor, ej še zdej sm full happy za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image , ka pa latka kk si ti?

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
26.10.2011 11:59:27   
spelcy3
Hej babike!

Vidim da vse lepo in pozitivno napredujete...upam da bo tudi meni tako šlo...

imam namreč nekaj novic, ki sem jih izvedela prejšnji teden...zgodilo se je pa takole...

tako kot Daisy B sem bila dana na čakalno liso 6.6. in ker sem videla da je daisy imela že razgovor jaz pa še ne sem jim v ponedeljek prejšnji teden poslala meil. vedno sem dobila odgovor v 24h urah. tokrat pa nič. vse skupaj mi je bilo že malo čudno. v četrtek pa sem bila v službi in me kliče nekdo iz zasebne številke. jaz se javim in na drugi strani je bila medicinska sestra iz MB. in mi reče...gospa vi ste pa že imeli datum 17.10. (dan ko sem prejela klic je bil že 20.10.) in vas ni bilo, saj je bila pošta kao zavrnjena. jst sm bla čist v šoku. in rečem kaj pa sedaj...in mi lepo reče...ali pridete ju3 ali pa pridete na vrsto šele konec novembra. jaz kar potrdim za drugi dan.
povedati vam moram da mi je dan tako polepšala, občutki pa so bili še lepoši kot tisti dan, ko sem se oblačila v poročno obleko.

no in drug dan sem šla v mb. tam sem bila na razgovoru in situacija je sledeča:
konec novembra začnem s KT, ki jih jem do 8.1.2012, 30.12. grem po injekcije dipherelne in tudi z njimi končam 8.1.
nato imam 12.1. UZ in 13.1. začnem u gonalom
potem imam še 20.1. en UZ vse nadaljne stvari pa bodo odvisne od rasti foliklov. tako imam predvideno punkcijo po 25.1. transfer pa 3-5 dni kasneje.

sem nenormalno vesela, da sma po letu dni čakanja in vseh pregledih končno naredila korak naprej.

sedaj imam pa poleg te novičke še eno vprašanje za vas in upam, da mi boste lahko pomagale.

jaz delam prek študenta, čeprav mi je status poteku (mi je šefica šla zlo na roko). sedaj pa me zanima kaj naj bi naredila, da bi potem, ko bom prejemala porodniško imela čim višjo.

kaj je s tem starševskim varstvom, ki si ga lahko sam plačuješ...kje lahko to urediš in zakaj je sploh to..?

vsaka inf mi bo koristla ali pa kakšen drug predlog...

se vam opravičujem ker sem tak zabluzla...

vas pa redno spremljam, le javljam se bolj po redko :)

drugače pa za vse vas držim pesti neglede na stanje :)

Lepo se imejte v tem deževnem dnevu

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
26.10.2011 12:20:01   
mala06
spelcy3 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   super, da si vse uredila, glede na zmedo s pošto user posted image Zdaj ti pa naj čim prej mine do januarja, ko bo akcija. Glede vprašanja ti pa jaz ne znam odgovorit user posted image Mogoče ti bo znala katera druga.

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
26.10.2011 12:46:17   
spelcy3
hvala mala...

jst tud upam da bo šlo vse ok kot do zdaj :)

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
26.10.2011 14:36:43   
Wannabemommy
Hej punce

Evo mene iz ET, vstavli so mi engauser posted image ,  in sem presrečna. Krvnega pa mam 10.11. zaj pa dalje počivat

lep deževen dan

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
26.10.2011 14:39:23   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Hej punce

Evo mene iz ET, vstavli so mi engauser posted image ,  in sem presrečna. Krvnega pa mam 10.11. zaj pa dalje počivat

lep deževen dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj naj pa se lepo vgnezdi in te čez 9 mesecev razveseli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2808
26.10.2011 15:11:01   
~Biba~
čez14dnimommy čestitkeuser posted image user posted image zdaj pa možgane na pašouser posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
27.10.2011 13:12:17   
monikap
Wannabemommy user posted image sedaj pa lepo počivaj čez 14 dni pa pozitivni rezultat.
mala06 čestitam zauser posted image .

Jaz pa imam eno vprašanje maja sem imela neuspeli IVF potem sem avgusta šla po zamrznjenčka ,ki tudi ni uspel in takrat so mi rekli,da sem že dana na čakalno listo za nov IVF. Sedaj pa me zanima kdaj dajo na čakalno po neuspelem postopku ali po zamrznjenčku?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
27.10.2011 15:34:27   
andreja83
Živijo,

monikap, pošto boš verjetno dobila v kratkem.

Jst sm namreč tudi bila v postopku z zamrzjenčkom junija, konec junija sva imela krvni test in takrat sva bila dana na čakalno listo, pošto pa sva dobila šele pred kratkim.

Tk da mislim da zdej v novembru jo 100% dobiš

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
27.10.2011 15:44:20   
latka
Hvala punce, da ste mislile na name in mi držale pesti, toda žal je krvni spet bil negativen!!user posted image

Tako, da se ne preveč zanašat na kakršne koli znake in niti na rahle črtice!

Mi gremo spet drugo leto v boj, ponovno vse od začetka!

Veliko sreče vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2812
27.10.2011 15:46:11   
latka
Jaz sem danes imela krvnega, ki je žal spet bil negativen!user posted image

V postopek lahko greva spet drugo leto, čakalna vrsta pa je nekje 6 mesecevuser posted image , tako so mi dejali danes!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
27.10.2011 16:14:46   
mala06
latka user posted image  user posted image  user posted image bo pa v naslednjem postopku uspešno. Res mi je hudo, ker sem bla sto procentna, da ti je ratal. Jaz bom pa jutri izvedla, a so ble črtice prave al ne.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
27.10.2011 19:45:15   
daisy B
latka, user posted image  user posted image  pošiljam ti en velik internetni objemček in ne obupaj, le pogumno naprej!

mala06, držim pesti, da bo jutri lep rezultat user posted image

Jaz sem pa danes pri tirologu izvedela, da imam avtoimunsko vnetje ščitnice, ampak še ni tako hudo, da bi potrebovala terapijo. Sem šla tudi do dr. Reljiča in je rekel, da bomo šli vseeno v postopek in vsem injekcijam dodali Medrol, tako da res upam, da je to to, kar so v LJ spregledali in me niso hoteli niti slišati, ko sem vprašala, če bi me dali na kakšne dodatne preiskave po 5ih neuspešnih postopkih... ampak to je že druga zgodba.

Srečno vsem!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
27.10.2011 20:31:46   
Wannabemommy
Latka - user posted image user posted image user posted image pošiljam ti en velik virtualniuser posted image  in ne vrečt puške v koruzo, le pogumno naprej
Mala - itak da bo jutri user posted image  sej veš kaj sma se zmenle, neuser posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
27.10.2011 20:58:35   
andreja83
Latka en velik objemček user posted image user posted image . res sm upala da ti je uspelo user posted image bom pa držala pesti zate v drugem postopku, da bo uspešnejši

Neposredna povezava do sporočila: 2817
27.10.2011 21:00:51   
andreja83
Mala06,

držim pesti zate jutri, sam tak vem da si user posted image !!!!user posted image user posted image Lepo beto ti želim

Neposredna povezava do sporočila: 2818
28.10.2011 14:09:44   
mala06
Živijo!

Da še tuki sporočim, da SEM SREČKA user posted image TUDI URADNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Beta je bila nekaj čez 500. Na tako lep dan sem prejela še lepšo novico user posted image

Tako, da punce samo pozitivno, ker to je meni pomagalo. Držim pesti za vse vas!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2819
28.10.2011 16:03:45   
andreja83
ČESTITAM Mala06 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo in mirno vseh user posted image ti želim user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
28.10.2011 17:19:57   
spelcy3
Pozdravljena dekleza!

Vidim da je kar nekaj novičk...

latka...ne obupati...bo naslednjič mnogo polje. samo pozitivno naprej.
če prav mene čaka komaj prvi postopek gledam na vse pozitivno in upam da bo meni tudi ratalo.

daisy B...upam da ti bo tokrat drugačna terapija ustrezala in potem upam da bo januar za naju srečen mesec in da bova do oktobra čim bolj srečne user posted image user posted image

mala06...tebi pa čestitke za sedaj uradno nosečnost in glej da boš pazila na pikico vseh 9 mesecev...

drugače pa želim tudi vsem ostalim veliko uspehov, jaz pa upam da bo čas do konca dec oz do začetka jan hitro pretekel user posted image

Lep preostanek dneva še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.10.2011 17:46:50   
Cameleon
Latka še tu en objemuser posted image

Mala06 torej je potrjenouser posted image user posted image user posted image lepo grej pikicouser posted image

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.10.2011 17:56:59   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Živijo!

Da še tuki sporočim, da SEM SREČKA user posted image TUDI URADNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Beta je bila nekaj čez 500. Na tako lep dan sem prejela še lepšo novico user posted image

Tako, da punce samo pozitivno, ker to je meni pomagalo. Držim pesti za vse vas!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sicer sem ti pa takoj rekla kaj bo ne?
Iskrene čestitke in čim lepšo nosečnost, pa čuvaj svojo-ga pikecauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.10.2011 18:13:50   
mala06
Punce hvala vam za podporo in želim vam iz srca, da mi sledite user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.10.2011 20:04:56   
monikap
andreja83 upam,da res čiprej dobim pošto hvala ti za odgovor.
latka user posted image samo ne obupat za vsakim dežjem posije sonček.
mala06 čestitke in lepouser posted image .

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Katero etrično olje najraje uporabljaste?
tropical

YLANG YLANG (18%)

SIVKA (42%)

MELISA (13%)

BERGAMOTKA (2%)

EVKALIPTUS (21%)

BAZILIKA (4%)

Število vseh glasov: 530

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!