Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2011 17:59:38
|
|
|
|
latka
|
wannabemommy za celice, pridna kokoška si bila! Sedaj te pa v petek naj pričaka čim več pikic! mala06, samo pozitivno!! Pri meni stanje nespremenjeno, tako da upam na najboljše!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2011 18:33:49
|
|
|
|
mala06
|
latka naj tako ostane do konca. Ti si naša srečka
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.10.2011 19:01:22
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Mala in latka vidve odpirata sezono barve tak da le pogumno in pozitivno naprej.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 8:18:18
|
|
|
|
mala06
|
Jutro punce! Nardila test, prikazala se je rahla druga črtica . Ne upam pa se preveč veselit, ker se lahko hitro obrne. Sem pa full vesela, da sem končno zagledala in kakor koli se bo v petek pokazalo Se mi kar pleše in smeji. Dajmo punce, navijam za vse
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 8:25:24
|
|
|
|
ananaska78
|
Mala . Sigurno bo lepa beta .
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 8:25:59
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala06 Jutro punce! Nardila test, prikazala se je rahla druga črtica . Ne upam pa se preveč veselit, ker se lahko hitro obrne. Sem pa full vesela, da sem končno zagledala in kakor koli se bo v petek pokazalo Se mi kar pleše in smeji. Dajmo punce, navijam za vse Še tu enkrat mam eno vprašanje zate keri dan si ti mela Et?In po kolkem času se dela test? Glede na to da mam jaz ET šele v petek in sicer 5 dan, čez kolk časa se dela test??? Mala pa še enkrat ful ful sem vesela zate , sicer sem ti že od samega začetka govorila kaj bo
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 8:37:07
|
|
|
|
daisy B
|
mala06, čestitke
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 9:39:31
|
|
|
|
mala06
|
Punce iskrena hvala za čestitke. ZLATE STE V petek bom pa za sto procentov vedela, pri čem sem Komaj čakam in ne morem verjet, da sem srečka po 5-tih letih truda in razočaranj wannabemommy jaz sem imela et na tretji dan in danes je 11. dan. Če imaš pa et na 5. dan, lahko test delaš po 10. dnevu et s tem, da je et nulti dan.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 10:05:08
|
|
|
|
Cameleon
|
mala06 bravo čestitam Si mi pa polepšala dan s tako lepo novičko, želim ti lepega in pridnega otročička
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 11:19:27
|
|
|
|
hubika
|
mala06 za , želim ti da bo nosečnost potekala bp, in da dobiš zdravega v naročje... Upam da bom čez mesec in pol jaz na istem kot ti, ker si res že želim po 4 letih zagledati .
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 13:21:47
|
|
|
|
Dolora
|
Evo moje današnje poročilo: hormona je bilo okoli 550, najverjetneje se je prijel samo en pingvinček in zaenkrat bi naj bilo vse ok. Čez 14 dni UZ in upamo na najboljše. Kak sem si oddahnila!! Sploh, ker sem imela čisto drugačne znake kot prvič - takrat so bili nosečniški, tokrat pa pms-sovski. Kot info pa mi je dr. povedal, da se nekje v 20-30% ne razvijajo pravilno. Tega si ravno nisem želela slišat...
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 13:50:56
|
|
|
|
mala06
|
dolora upam, da bo tudi meni v petek pokazal visoko vrednost hormona. Dolga bo še do petka
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 14:12:25
|
|
|
|
Dolora
|
Če se ti že zdaj vidita dve črtici, pol pa skorajda ne more biti nič drugega kot začetek nečesa lepega. Meni se še v petek skoraj ni videlo, včeraj pa je končno pokazalo . Tako, da držimo pesti.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 14:27:52
|
|
|
|
latka
|
dolora , lepo, da obstaja tudi za eskimčke upanje! No sedaj pa imamo že dve nosečki, upam, da se vam pridružim! Dolora in mala, katere teste sta probali?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 14:33:54
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka dolora , lepo, da obstaja tudi za eskimčke upanje! No sedaj pa imamo že dve nosečki, upam, da se vam pridružim! Dolora in mala, katere teste sta probali? Jaz sem first sign duo in bom čez par dni še ta drugega uničla, da se prepričam, da bo črtica močnejša. latka ti pa kar pogumno jutri
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 15:21:27
|
|
|
|
Dolora
|
Jaz pa sem imela seratec in medismart early preg. test. Mislim pa, da dandanes ni več tak važno, ker so vsi narejeni po istem principu in zaznajo nosečnost že, ko je koncentracija hormona 20. Tako vsaj piše v navodilih.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 24.10.2011 21:04:34
|
|
|
|
andreja83
|
Mala06 še tuki ti bom čestitala , ne moreš verjet kolk sem vesela zate ČESTITKE Mene zanima kak recept si uporabla, saj veš za pozitivno da bi se men tud uresničlo drugo leto to . si jemala kak matični mleček, folno kislino, imela kako dieto? Sej vem da sm preveč radovedna
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.10.2011 8:25:55
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Mala06 še tuki ti bom čestitala , ne moreš verjet kolk sem vesela zate ČESTITKE Mene zanima kak recept si uporabla, saj veš za pozitivno da bi se men tud uresničlo drugo leto to . si jemala kak matični mleček, folno kislino, imela kako dieto? Sej vem da sm preveč radovedna Joj andreja rade volje bi ti dala recept, a ga žal nimam. Jem folno že kar nekaj časa, drugo pa ne. Nobene diete nič, kar nisem delala že v prvem postopku. Je pa res, da sem imela zdaj boljši rezultat in tudi šolski primerek zarodka , ki je bil res lepo razvit. Pa full pozitivno sem šla v postopek in ko so mi povedali, kakšen lep zarodek mi bodo vstavili, sem se odločla, da ta pa je zmagovalni En dan sem imela mal krize, ker so vsi znaki izginili, a drugi dan sem bila že bolj optimistična. Tako, da punce samo pozitivno v nov boj in vam bo uspelo!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.10.2011 10:13:41
|
|
|
|
~Biba~
|
Joj same pozitivne novičke... čestitke mala in dora
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.10.2011 13:32:30
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Hej punce Ravnokar so me klicali iz UKC Mb da imam jutri ET ker so se tri celice že lepo oplodile in jih lahko že jutri vstavimo in ni treba čakat do petka Punce tak sem vesela da so mi kr solzice všle, jutri imam namreč rojstni dan in bom dobila najlepše darilo ki bi si ga lahk želela. komaj čakam jutri da dobim svojo malo pikico pod . Lep dan moj je danes res lep, jutr bo še lepši.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.10.2011 13:37:00
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Zdravo punce Ravnokar sem prejela klic iz UKC Mb da imam transfer jutri namesto v petek, ker s se tri celice že lepo oplodile in se lepo delijo, tak da ni treba čakat do petka Ful sem vesela so mi kr solzice všle, jutri imam namreč tud rojstni dan in bom dobila najlepše darilo kar bi ga lahk sploh dobila. Komaj čakam da bo moja pikica pri meni pod . So mi kr polepšali dan,jutrišnji bo pa še boljši!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.10.2011 13:45:23
|
|
|
|
mala06
|
wannabemommy super, da se lepo razvijajo in jutri boš res dobila najlepše darilo, ki te bo čez 9 mesecev razveselilo. in sta pa za srečo!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.10.2011 13:53:08
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala06 wannabemommy super, da se lepo razvijajo in jutri boš res dobila najlepše darilo, ki te bo čez 9 mesecev razveselilo. in sta pa za srečo!!! Hvala ti sem še kr da bo Et jutri, Mala ti si mela ET 3 al 5 dan? Sej sem te ziher že to vprašala sam zaj sem res čist,...lepo mi je
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.10.2011 13:54:58
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Sem že najdla 3 dan si mela Et ne? Od česa pa je to odvistno kdaj maš Et?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.10.2011 14:31:53
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Sem že najdla 3 dan si mela Et ne? Od česa pa je to odvistno kdaj maš Et? Ja jaz sem imela tretji dan. Tiste, ki imamo malo celic, vstavijo že 3. dan, čimprej v naravno okolje in pa tako, kot v tvojem primero, ko vidijo, da se zelo lepo razvijajo. Jaz mislim, da bo tale kr zmagovalen in boš kmalu za mano srečka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBeremo: Refleksologija za začetnikeTežave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Zadnje s foruma
Skupni dopustpolmaStari starši hočejo z vami na dopust. Vi si mislite:jupi, zastonj varstvo! (
13%)

prav, fajn se razumemo, zakaj ne? (
30%)

nisem za, ampak jih nočem prizadet , torej ja (
11%)

oh, trpljenje, ne pa dopust (
6%)

ni šans, to je naš dopust (
40%)
Število vseh glasov: 126Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!