Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... Kaj pa knjigice? Al pa kake igrice ročne...ala tetris? ....iPad mu tudi ne zaleže? Gledanje starih slikic in pripovedovanje starih zgodbic? Pol pa res več nimam idej

, pa tud nimam nobenega pametnega predloga kaj še početi v ležečem položaju
.... Lubi in petardito sta že odšla na vikend, popoldne bomo doma, zvečer pa mami metlo v roke in prelet čez mesto
, sama z obema otrokoma pa ne bom rinila na 2500 nmv
. No bomo pa naredili en malo daljši "nižinski" izlet
.. naredim lahko, shranit mi pa potem noče
. No, sem pa zdaj naredila s pomočjo programa, ki mi ga je enkrat predlagala bubi vabilo na krst. In je super izpadlo, sem zadovoljna
....na FB pokukajte kako zgleda, mogoče predlagate kak popravek...
je že veliko, veliko boljše. Hodi lahko, vendar še ima zelo majhne bolečine ob hoji. Oč več pa hvala bogu ne šepa. Tako, da sem mu ravno malo istregla, da se po stanovanju malo razmiga
. Saj revček ne more zdržat v postelji.
Sploh mini je naporen, rabi pozornost 100/h.
koliko pa ima vročine?
... Sva z lubijem ugotovila, da so neke žičke odtrgane in sem mu lepo rekla naj ga pusti in gre drugega iskat, tega bomo pa jutri reklamirali. Se mu ni dalo iti po novega in je najprej pol ure iskal starega, potem pa se je odločil, da bo tega probal zlotat...itak ni nič naredil, pa še reklamirat ga ne moremo več