P1ka23
|
Da se po doolgem času spet mal nafočkam :) Skradka 5.11. zjutraj sem naredila še en testek (First Sign) in črtica je bila za malenkost bolj vidna kot 3.11. Upam, da ni narobe pokazalo glede na to da sta že dve, ki sta delali ta test in je bil + nato pa... Sicer pa danes smo že 11.11 :) in še kar nimam tako, da mislim, da sem 100% srečka nosečka ! Znaki: joškice imam take, da sem se še sama zalubla v njih (škoda, da ni poletje, da bi jih na plaži ponosno "razkazovala" -- hehe, mal heca mora bit ). Slabosti so minimalne in to okrog 17,18 ure in nekje do 21h(upam, da tako ostane), apetit je povečan (upam, da mi bo v veselem decembru slabo, da se ne začnem že zj na veliko redit z vsemi prazničnimi dobrotami). Po drugem pozitivnem testu sem se naročila na prvi pregled (ker imajo ponavadi gužvo in s tem dooooooolgo čakaš na pregled (cca. mesec in pol)) pa me je naročila že 24.11. mal pred dvanajsto!!! Sicer sem v prvi nosečnosti imela prvi pregled pri 6t,4d (in je že veselo tik-takal ) zdaj pa bom v 6t in 3 dni tako da srčno upam, da se bo tudi tokrat videl srček! Nisva povedala še nobenemu in do pregleda bo tako ostalo, da vidimo kako in kaj. No, razen najinemu 21mesečniku, ki je prav smešen, če ga vprašava kaj si želi (brateca ali sestrico). Sicer navijamo za punčko amapk, če bo še en fantolin bo lih tako fantastično! Komaj čakam prve brcike (čeprav je še daleč do tja)...
|