racka8
|
helo valek tvoj post me je kar nasmejal, dober da si pogledala v koš, da si zvedla da si noseča. čestitam polho3006 upam, da boš kmal začela dober spat, ker kmalu se boš mogla vstajat zaradi dojenčka. Da te potolažim, jaz se vstanem 2-3x na noč zaradi punc, ali treba iti lulat ali hoče mlajša še flaško mleka ali se polula v posteljo. sem se navadla in mi ni panike. pa da slabost čimprej mine natty77 me je kar zmrazil, ko so napisali, da boš mogoče v bolnici pristala. upam, da bo vse OK . pa da imaš babi servis kje blizu za izkoristit. anonimen jaz sem naredila 5 testov, 3 testi so bili negativni, 2 pozitivna. po prvem pozitivnem in nobenih nosečniških znakih sem naredila še en test za zihr. tko, da če boš še enkrat naredila test za zihr, ne bo nič škodoval. le denarnica se bo spraznila za kakšen euro.zadnjič sem v sparu kupila CB za 5,55, kar je cenejši kot v lekarni. ali pa počakaj do pregleda, saj je petek kmalu in ti naj ginekolog potrdi. No, da vam povem moje zdravje je bolje. juhej. Včeraj sem probala nekaj hlač in sem ugotovila, da me okrog trebuha tišči. Bom probala gumbe prešit, da bo več lufta. Pa počasi bo treba nosečniške hlače ven potegnit, čas hitro beži. Drugih znakov nimam, razen ko majhne otroke vidim, mi gre kar na jok. Sem postala čustvena razvalina. držte se in čuvajte svoje
|