donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: koss Pozdravljene Majčice, že 100 let vas nisem brala, tako da sploh ne vem v kakšni temi ste.... Jaz sem trenutno čisto izven nosečnosti, saj se sestavljam skupaj, saj sem pred tednom dni izgubila sestrico ( 36let), ki je za sabo pustila 6 letnega srčka...Nekako sploh ne morem dojeti da je to res, ker sva bili izjemno povezani in najboljši prijateljici. Žal je izgubila boj z rakom...Seveda je sledil stres in posledično sem v petek začela krvaveti, tako da sem trenutno doma na bolniški in upam, da izcedek čimprej izgine. Saj ga že skoraj ni več, ampak vseeno se pazim in počivam, da bi bilo z mojo pikico vse v najlepšem redu. V torek sem imela nuhalno, s pikico je bilo vse ok, velikost 6.1 cm... dr. strah mi je rekla, da naj bi bila punčka, pa karkoli bo, samo da bo zdravo... Upam da se čimprej pomirim in nekako začnem živeti dalje, vendar nimam volje do ničesar... Uživajte in božajte svoje trebuščke, lp Kakšna tragedija ... Drži se, izguba je nenadomestljiva, tako zate kot za starše in za otroka, ki ga je pustila za seboj. Sestra bo na nek način vedno ostala s tabo, čeprav je to bolj slaba tolažba, je vendarle res. Če se ne motim, je tudi tvoja sestra bila na RR ... Življenje je včasih res kruto
|