Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
Uf meni je kar vroče ratalo ker sem se zavedala, da je očitno zelooo očitno kakšnega spola je naši
Seveda od vseh pozitivno nabitih čustev. Moj me je čakal v čakalnici in je bil ziher da je kaj narobe ko je videl da sem solzna
. 
Bravo za take G
na trebuhu ležal
, ko me pa spol ni zanimal, pa se je vidlo na vsakem pregledu
časa malo
pa takole..mojemu paše enako kot prej in meni zdaj, ko so se slabosti končale tudi. se nama nič ne pozna, da bi se karkoli spremenilo. tako je bilo tudi pri obeh dveh nosečnostih do sedaj...gasa do zadnjega dne
...ne verjamem, da bi bilo kaj drugače v tej nosečnosti.
Nimam pojma zakaj...
Uf...do naslednjega pregleda imam še skoraj 3 tedne... upam, da se bodo takrat že pojavili prvi
Kar nimam energije, da bi sedela za laptopom pa tipkala - berem brez problema, samo pisat....
da bo stvar spet malo bolj realna...