|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
25.11.2011 18:48:18   
ovnica8
ursap user posted image za podaljšano bolnišo

vanilijauser posted image upam da je vse ok in da so te na pregledu pomirili

Hinata gledeuser posted image je bil pri meni tudi majčken problem, ker mi je bilo prve 4 mesece noro slabo in sem tudi kar dosti bruhala tako da niti ni bilo nekega vzdušja za to. Ko pa sem se končno počutila bolje je pa moj zganjal paniko da ga nebi poškodoval....nekako po NS ko ga je vidle je imel potem skos njegovo slikco pred sabo.... no pa je sledilo potem pregovarjanje in kazanje vseh možnih slikic, da ni možnosti, da bi prišel kakorkoli v bližino....in na koncu mi je uspelo dokazati user posted image . Je pa res, da sem slišala da veliko parov pač nima spolnih odnosov v času nosečnosti (zaradi strahu enega od partnerjev).

Moram pa še povedati veselo novico, danes je rodila moja prijateljica, ki pa je imela presenečenje po porodu. Pričakovali so namrečuser posted image (na ns je zgledalo tako,kasneje pa se ni več pokazal), prišla je pa user posted image ....jaz sem sicer navjala za user posted image ,tako da imajo sedaj parčekuser posted image

Aja pa da ne pozabim, moj mali podnajemnik user posted image kar pridno rogovili v mojem bušiju in te začetno nežne brcike inso več tako nedolžne in pa še po ta novem se je začel igrati akrobata in se velikokrat zavrti naokoli (tako da se če ležim na hrbtu tudi vidi in čuti od vzunaj), tudi moj mož ga je začuti že 2x, res pa je da ful rad ponagaja,rogovili na polno potem da pa mož roko gor pa v trenutku neha in je miren dokler je ne umakneuser posted image .

želim vam prijeten večer in lep vikend user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
26.11.2011 7:43:22   
**Tinkara78**
vanilija user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
26.11.2011 10:37:36   
nusi
vanilija - upam, da si ok, pa da se kmalu javiš, da nas ne pobere od skrbi user posted image user posted image user posted image

ovnica -ah sm šlampast prebrala, ja na ns je težko rečt kaj ima dojenček med nogami user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 26.11.2011 10:38:33 >

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
26.11.2011 21:52:04   
Arabella1
_vanilija_ upam, da je vse uredu s tabo in tvojim user posted image   oglasi se kaj, ker tu nas vse že zelo skrbi zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
26.11.2011 21:55:31   
_vanilija_
Pozdravljene user posted image !

Da se malo oglasim, da vas ne skrbi :). Jst sem včeraj po službi šla v bolnico in so me tu pustili par dni na opazovanju. Naredili so mi UZ in so vidli da se je posteljica začela luščiti. Ma so rekli da nič ni nevarno za otroka. Otrok je ok, tko da upam da bom hitro šla domov.

Btw cool je da v bolnici majo free internet, moj mož mi je takoj prinesel računalnik user posted image

Lep pozdrav!!!!

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
26.11.2011 22:33:31   
ursap
vanilija - zelo sm vesela za dobre novičke. user posted image  sam da je vse ok z user posted image .

< Sporočilo je popravil ursap -- 26.11.2011 22:35:02 >

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
27.11.2011 9:38:08   
tulpek
Vanilija, super da ni najhujše. Drži se, vem da ni fajn v bolnici.Vsaj internet imate in si lahko malo krajšaš čas. 

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
27.11.2011 9:40:47   
**Tinkara78**
Vanilija- drži se!

Internet po porodnišnicah- za vsak slučaj me zanima in če katera slučajno ve. Je možen brezžični  internet  v MB in MS? Ker, če slučajno pristanem v bolnišnici brez interneta ne bo šlouser posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
27.11.2011 11:08:40   
Arabella1
_vanilija_  user posted image user posted image user posted image sem prav vesela novičk da je z user posted image vse uredu

kar se nakupov v Italiji tiče.... pohištvo naju ni prepričalo... ni take kvalitete kot pri nas.. vse se mi je zdelo grozno majavo in nestabilno... so pa naju prepričali z oblekicami user posted image veliko več izbire kot pri nas pa še cenejše, vzela sva dvojne žabice (oranžno bela kombinacija ker ne vemo še spola) pa dve majčki za na vrh vse skupaj je bilo manj kot 30 eur.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
27.11.2011 11:32:39   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

Vanilija- drži se!

Internet po porodnišnicah- za vsak slučaj me zanima in če katera slučajno ve. Je možen brezžični  internet  v MB in MS? Ker, če slučajno pristanem v bolnišnici brez interneta ne bo šlouser posted image .

Js ga bom imela na mobitelu (v ce p preverjetno ni interneta), sicer pa upam, da ne pristanem v P prej kot bi bilo treba.

Mislim pa da je v postojni wireless, vsaj za eno vem, ki se je od tam javljala.

Mali je včeraj zakuhal, kljub skoraj 39 vročine se je pa obnašal čist normalno user posted image user posted image user posted image no, danes je praktično ok. Ven pa vseeno ne gremo.... imamo pa sonček user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1210
27.11.2011 11:59:13   
nusi
v posotjni je net in računalniki - te so v posebnih sobah, ampak po porodu itak ni časa za to, če pa prej not pristaneš pa prav pride.
tut naš je zbolel - vneta ušesa in na eni strani počen bobnič user posted image , ampak gre na bolje - po 2 obiskih metelkove. Tko da bom ta teden doma, oz se bova z možem malo menjavala 2 dni on, 3 dni jaz.

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
28.11.2011 7:35:46   
Arabella1
dobro jutro so user posted image

user posted image za začetek tedna user posted image

Meni se danes tako spi, da bi najrajši zjutraj se okrog obrnla v postelji in spala naprej...

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
28.11.2011 8:35:13   
tulpek
user posted image user posted image user posted image mi je zmanjkalo kapučina, kava mi pa ne paše user posted image user posted image user posted image bom pa kasneje.

js pa včeraj zaspat nisem mogla, ker sem skoz na wc skakala.... user posted image user posted image user posted image   ob 2 je bil zadnji obisk wc-ja, ob 7ih pa budilka user posted image user posted image user posted image pa mulček ni zaspal dol pol 11ih...user posted image user posted image user posted image

Nusi, naš je že ok, običajni zboli tako, da en dan kuri, potem je pa vse ok. Upam, da se tudi vaš mali hitro pozdravi.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 28.11.2011 8:36:13 >

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
28.11.2011 9:08:53   
ancika83
tinkara...mislim da v mb porodnišnicah(vsaj v sobah ni neta)...vsaj pred 4leti ga ni bilo...sedaj pa res ne vem več...je pa res da po porodu ni časa da bi nekaj dolgo visel na netu...jaz sem zaradi tega tud na fb nehala farmille igrat takoj po porodu...do takrat pa sem to skozi klikala pa igrala....=)=)user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
28.11.2011 9:17:28   
Gorga
Dober dan punce user posted image .

_vanilija_ sam da sta z user posted image  ok! Moji kolegici se je tudi luščila posteljica v prvi nosečnosti, pa je tudi bilo vse ok. A si v zadnji sobi na desni strani? Ko sem bila jaz tam, smo bile vse nosečnice skupi tam. Sam moji cimri pa net ni lovil do sobe. V tistem prostoru za obiske pa ja. Upam, da greš čimprej domov. user posted image

**Tinkara78** imaš lep buši. Pa sploh ni važno koliko je velik. Samo, da je vse ok!
ursap fajn, da so ti podaljšali bolniško user posted image .

Jaz sem vstopila v 21. teden. Smo na polovici. Počutje je ok. Pozna se mi že, da se ne morem več sklanjat naprej oz. se lahko, sam je že moteče. Pa če sem preveč na nogah, sem hitro utrujena in si moram obvezno odpočiti. Čez vikend je to kar težko, ker smo vsi doma, čiščenje, pranje, kuhanje, obiski,... Tako da je zelo dobrodošlo, da najin mali še vedno spi po kosilu in lahko najmanj 2 uri sigurno ležim. Pa zvečer ga tudi dava spat kmalu po osmi in imamo pol mir user posted image .

V petek sva si načeloma izbrala pohištvo za dnevno, spalnico in otroško sobo. Čakam, da mi še sporočijo, če lahko v otroški sobi naredijo most po meri in ceno za vgradno omaro v najini sobi.  Sem pa na trnih, ker me skoz skrbi ali se bomo v primernem času preselili. Uf.

Lepo bodite in sončen pozdrav! user posted image

< Sporočilo je popravil Gorga -- 28.11.2011 9:19:52 >

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
28.11.2011 9:41:25   
**Tinkara78**
Pozdravljene!

V petek opravila nakup oblačil. Bil moj na dopustu pa sem ga izkoristila, da mi je nosil obleke skupajuser posted image . Rabim predvsem daljše majice, ker mi vsepovsod trebuh ven pogleda, sploh spodnje majice so problem. Vse prekratko. Sicer nisem vsega dobila, ker iščem predvsem oprijete stvari. Kaj ekstra dosti kupovala ne bom, ker sem na bolniški in ne rabim ne vem koliko oblačil.

Ponoči me je zbudila bolečina v desnem boku. Nisem mogla gor vstat. Nad kolkom ob strani me je peklo za znoreti. Verjetno sem si kaj nategnila mišico. Danes že od jutra trd trebuh. Bodo spet potrebne tablete.

Pregled imam v petek. UZ (MF) pa upam, da dobim termin v četrtek.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 28.11.2011 9:42:20 >

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
28.11.2011 9:44:48   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: ancika83

tinkara...mislim da v mb porodnišnicah(vsaj v sobah ni neta)...vsaj pred 4leti ga ni bilo...sedaj pa res ne vem več...je pa res da po porodu ni časa da bi nekaj dolgo visel na netu...jaz sem zaradi tega tud na fb nehala farmille igrat takoj po porodu...do takrat pa sem to skozi klikala pa igrala....=)=)user posted image

Po porodu itak ne računam na internet. Preverjam teren, če slučajno (pa upam da ne bom) pristanem v bolnišnici prej. Bom potem magari vzela prenos podatkov za kratek čas.

(odgovor članu ancika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
28.11.2011 9:52:27   
Anonimen

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

user posted image

PDP
nick, starost, število user posted image , številouser posted image , pregled, kraj, spol user posted image ali user posted image

01. 04. 2012
user posted image ina11
user posted image ovnica8, 31let

03. 04. 2012
user posted image aprilcica12
user posted image pobalinkaa, 30let, 1user posted image , Domžale, MF 28.11
user posted image MARTOMI, 2user posted image , 1user posted image , NP

04. 04. 2012

user posted image nusi, 28 let, 2user posted image , LJ, (maj 2010) 
 user posted image Mareli, CE, 2user posted image , 1user posted image NP

05. 04. 2012
user posted image frinina, 31 let, 2user posted image , Koroška

06. 04. 2012
user posted image rozinca33, 35let, 2user posted image (jul 10, feb 02) MF 29.11

07. 04. 2012
user posted image trikratmami, 37 let
user posted image Sapin,  1user posted image (maj 2010)
user posted image _vanilija_, 29 let, 1 , MF 6.12 user posted image
user posted image KlaraMay, 29 let, LJ, 2user posted image ,1user posted image (april2011), user posted image
user posted image cmokica*, 1user posted image , MB

8.04.2011
user posted image krispin, 32let, LJ, 1user posted image , user posted image
user posted image 2.mami, 32 let, 1user posted image (jan. 2010)

09. 04. 2012

10. 04. 2012
user posted image 1.4.2012, 2 user posted image
  user posted image Katrin* (Kaja), 21 let, LJ, 1user posted image

11.04.2011
user posted image Lency85, 26 let,
user posted image Adryanca, 27let, 1user posted image , Kranj, MF 6. 12 user posted image

12. 04. 2012
user posted image domci, 2user posted image (maj06, junij10)
user posted image  Gorga, 32 let, Vipavska dolina, 2user posted image (jan 10), MF 7.12  user posted image user posted image

13. 04. 2012

14. 04. 2012

user posted image Putpuri, 26 let, Primorska, 2user posted image ,  NP  user posted image user posted image  

15. 04. 2012

user posted image Blueone, 27 let, Kranj, 2user posted image
user posted image ancika83, 28 let ,1user posted image (maj 2010), Lenart, MF 12.12
  user posted image **Tinkara78**, user posted image , 1user posted image , NP 2.12
user posted image Katy13, 30let, 2user posted image (doma april 08)

16. 04. 2012

user posted image mancica, 26 let, LJ
user posted image Arabella1, 33 let, MF 1.12

19. 04. 2012
user posted image Nana09, 1 user posted image (april08)
user posted image Rafaelica

20. 04. 2012

user posted image TINČIVA, 30 let, 3user posted image , 2user posted image MF 7.12, user posted image

21. 04. 2012
user posted image tulpek, 29 let, 1user posted image ,  MF 5.12
user posted image VERONCY, 3user posted image , 1user posted image
user posted image Jean P., 30let, LJ, MF 7.12

22. 04. 2012

user posted image zup2, 31 let, LJ, 3user posted image (maj 2010)
user posted image JanaB, 1user posted image (mar. 2010), user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image akva, 30 let, LJ 2user posted image
user posted image Skarjice, 2user posted image , 1user posted image , MF 7.12

23. 04. 2012

user posted image Arwen_84, 27 let, 1user posted image  

24. 04. 2012
user posted image ribella, 27let, 1user posted image , NP  user posted image

25. 04. 2012
user posted image 1.april, 35let, Lj, 1user posted image MF 7.12, user posted image
user posted image Angelica Wald, 26let, LJ, 3user posted image , 1user posted image (feb.07)
user posted image karincooo, 20let, MS, 1user posted image

26. 04. 2012
user posted image tjaška87, 24 let, 2user posted image , 0user posted image
user posted image  primorka111, 1user posted image (junij2010)

27. 04. 2012
user posted image  Hinata, MF 20.12
user posted image danijela1987, 1user posted image

28. 04. 2012
user posted image Barbela, 31let, 2user posted image 1user posted image (jul 05), Topolšica, user posted image , NP
user posted image Piči1, 5user posted image , 1user posted image

29. 04. 2012

user posted image Juxy, 36 let4user posted image2user posted image , Domžale,
(doma jan 11 & jan 01), NP, M 12.12
user posted image letalo, 31 let, 2user posted image , MF 12.12
user posted image ursap, 28let, 1user posted image , LJ, MF 8.12

30. 04. 2012
user posted image aurska, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  kala 28, Domžale,  M 20.12

X. 04. 2012
user posted image kofetarka
user posted image roxane21, 35let, Lj, 2user posted image , 1user posted image  

SKUPAJ NAS JE ŽE 56 user posted image

user posted image z user posted image user posted image :   Putpuri, JanaB, Gorga

Z nami so pot začele in žal so odšle:    user posted image  
Dr.Knowitall, samado, Keri16, liia user posted image user posted image user posted image

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
28.11.2011 10:04:49   
**Tinkara78**
Ima še katera tako veliko razliko v letih med otroci kot mi (7,5 let)? Izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1219
28.11.2011 10:16:51   
tulpek
Izkušenj nimam, sem pa delala s toliko starimi otročki, ki so dobili bratce/sestrice in so bili vsi čist zaljubljeni v njih in mi pripovedovali o svojih dojenčkih, pa js sem jim mogla o mojem user posted image user posted image user posted image tak da po moje ti bo lažje kot tistim z malo razliko.Me to že kar skrbi.Pa tisti čas, ko bom v P user posted image user posted image user posted image

Imamo še sosedo, ki ima otroke 2 (nekaj dni starejši od mojega user posted image ), 10, 12, tak da je imela 8 let razlike in sta prva dva zelo lepo sodelovala pri novem članu.
Sploh je fajn, ker ti malo starejši dejansko razumejo za kaj gre.

Neposredna povezava do sporočila: 1220
28.11.2011 11:48:48   
Piči1
Najprej vse skupaj lepo pozdravljene! Berem redno samo bolj malo pišem! Sem vesela da ste vse dobro sploh pa zate Vanilija! Ursap zate pa k so ti podalšali bolniško!Tinkara jaz imam sina kateri bo naslednje leto dopolnil 5 let,glih ko bomo imeli dojenčka in ti povem da nikakor ne more pričakat rojstva! Sploh pa ko sem letos v sedmem mescu prekinila nosečnosti je tamali bil zelo razočaran!Bo pa zdaj (upam) veselje toliko večje za vse skupaj! Drugače pa je moj sinek zelo nežna dušica tako da se bo z malim po moje zelo ujel! Sicer pa je odvisno od vsakega otroka posebej kako se znajde med otroci kateri so starejši kot on sam!!Je pa res fajn če je tolka razlika saj ti starejši pri marsikateri zadevi pomaga!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
28.11.2011 19:56:29   
_vanilija_
IZVIRNO SPOROČILO: Gorga

_vanilija_ sam da sta z user posted image  ok! Moji kolegici se je tudi luščila posteljica v prvi nosečnosti, pa je tudi bilo vse ok. A si v zadnji sobi na desni strani? Ko sem bila jaz tam, smo bile vse nosečnice skupi tam. Sam moji cimri pa net ni lovil do sobe. V tistem prostoru za obiske pa ja. Upam, da greš čimprej domov. user posted image

Kolk časa je mogla bit v bolnici in počivat? Meni nič niso reklli, ko sem dans prašala, so rekli da ne vejo, da je treba ležat in čakat.... Dobra novica je da sem nehala krvaveti, upam da bom kmalu šla domov.

Ja na desni strani na koncu hodnika sem, soba št.8. Zdej nas je 6 notri, tko da je kar veselo. user posted image Neta ni v sobi, samo v "dnevnih prostorih" tko da nisem pogosto online, ker je boljše da ležim.

Lep pozdrav user posted image !!!

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
28.11.2011 20:02:38   
krispin
Hej punce,
se po dolgem času oglasim še jaz, verjetno bom spet napisala cel roman, ampak ok :)

V petek smo imeli morfologijo, vse ok, g je ponovno potrdila, da pričakujemo user posted image kar nama ful ugaja - že zaradi imena, ker za punco sva še vedno vsak na svojem polu. Pa moj si je prav oddahnil (malo tudi jaz) ker ga je bistveno bolj strah najstnice, kot pa najstnika. Vsaj za prvega otroka user posted image , ko pa dobimo malo prakse, se bova pa upala spopasti tudi s puncami user posted image . No, šalo na stran. Otroček pridno raste, po merah celo prehiteva za teden in pol, zato naju je decembra ponovno naročila in če bo treba, bomo rok premaknili za en teden nazaj, torej na 1.4. Ampak za zdaj ostaja nespremenjen. Dobila sva tudi super slikco 3D UZ, tak lep portretek iz profila in sva čisto raznežena in v user posted image . Vedno lepše postaja, pa še brce od malega se že več kot dober teden čuti tudi navzven - čeprav se z očijem včasih malo zgrešita in se mali umiri točno takrat, ko oči proba kej začutit. user posted image

**Tinkara78** Vau!! Zagotovo zmagovalen buši v naši temi. Meni se niti slučajno ne pozna toliko...

_vanilija_ Ful sem vesela da je z user posted image vse ok. Prijateljica je imela isto situacijo, krvavela je res za vsako figo, bila na bolniški, precej se je presekirala, ampak na koncu se je vse super izteklo - rodila je krasnega fantka. Držim pesti zate! user posted image

nusi, čim prej se pozdravite... Za bobnič sem pa slišala da se zarase in da ni posledic - upam da bo vse ok.. user posted image
A sva se midve pogovarjali o vadbi za nosečnice v Sunnyu? Kakorkoli, meni je bilo čisto prelahko, ampak v zadnjih 2-3 mesecih pa bo zagotovo ravno prav. Zaenkrat raje hodim kar na običajno vodeno vadbo in tudi na fitnes, delam po filingu in mi ful odgovarja.

Arabella1, ne boš verjela, ampak vikend po tistem, ko sem se ponujala, da menjam svoje bolečine v stegnih za tvoje na riti - me je to res doletelo... Res, da samo za 2 dni, ampak upam, da si imela tudi ti kaj od tega, sicer se ne grem več! user posted image user posted image .

Pri nas smo na sredi preurejanja, prenavljanja in imamo cel kaos v stanovanju, parket je fertik, naslednji teden štrihamo, potem pa že pridejo prvi kosi novega pohištva in se že prav veselim.. Samo pozdravit se moram - v soboto me je ujela neka viroza, z vročino, bolečim grlom in vsem kar spada zraven... Tko da se zadnje 3 dni z našim user posted image skupaj grejeva pod koutrom, no, on vdano greje moje ledene noge, jaz ga pa razvajam kolikor gre user posted image .

Bodite lepo in uživajte v sončku! user posted image

(odgovor članu Piči1)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
28.11.2011 20:24:17   
krispin
IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_
Kolk časa je mogla bit v bolnici in počivat?

Moja prijatelijca je bila na bolniški in obveznem počitku dobra 2 meseca, potem je pa že koristila dopust in porodniško. Večino časa je je bila doma.

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
28.11.2011 21:16:09   
nusi
ohoj. js bom hitra, ker je tamal bolan in pol sm tut jst posledično bl fuč. ja obnič se pri tamalih lepo zaraste, tko da bo že.

glede vadbe glih razmišljam da ni drugr kot da grem na navadno.

(odgovor članu ovnica8)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Plenice na dom
nada56

Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?

Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (47%)

Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (15%)

Dostava zgodaj zjutraj (0%)

Dostava zvečer (4%)

Dostava sobota in nedelja (0%)

Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (34%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!