Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mi je všeč, ker je zraven še mesec za nazaj in naprej. 
. Smo se zmenili, da v decembru do božiča otrokom nekak popestrimo starši dneve v vrtcih. Tako je vsak, ki lahko, nekaj pripravil. Zadnjič je en ati delal frizure. Fantkom z želejem, deklicam pa je spletel kite. Pa to ne take navadne. Ribjo kost,poševno po glavi, v eno stran... Naša je imela ribjo kost okrog glave. Izgledala je kot kronica. Nisem mogla verjeti očem, kako so bile deklice lepe.
....tak, da gledam, gledam...mogoče se celo lotim
barvi, pa še zdaj tako krasno zgleda
, da ne bom nič dodajala. Za poživitev sta gor ptiček in metuljček v bleščeče rdeči, ki sta bila "na zalogi" od prejšnjih let in ju seveda nisem uspela skrit dovolj globoko, da ju otroka ne bi našla
, tako, da mu le ne bo treba takoj v vrtec. sicer sem malo v dvomih.... ne, da ji ne bi zaupala, vem, da bi za vnuke naredla vse, ampak..... kadarkoli je čuvala Adama me je vedno klicala v službo, da je kaj narobe, pa naj pridem domov, ali pa je moral Andrej prej zaključit z delom, ker se je ona spomnila, da mora še kaj narediti.... sicer je že v penziji, a v domačem podjetju še vedno pomaga in očitno ji ni najbolj jasna meja med pomočjo in pravo službo. ali pa to dela zato, da ji ne bi bilo treba biti doma z možem
1x vmes mi je napisalo transakcija neuspešna.... zdaj pa ne vem.... ah, bom počakala, če dobim povratni mail, če ne pa naročim še 1x. saj, če slučajno potem 2 dobim, bo pa ena za nečaka in nečakinjo, ker sem jo naredila od dopusta in sta na skoraj vsaki strani tudi onadva
Sem bila pa prejšnji teden s prijateljicami v Munchnu. Vsako leto decembra nekam gremo za en dan in tudi letos me ni ustavilo, pa čeprav sem vzela pumpico za mleko s seboj!
....tega
? Vsi bi pasali...in verjetno bodo vsi takrat prišli do izraza.