arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Materno NIČ nimam! Čuj kaj ti slučajno gledaš v mojo omaro??? hmm...bolj v ,mojo Samo res ej, brez heca, pa to je za pop...! Pa prej se je moj spomnil, da gremo dopoldne na Areh, pomeni, frizura adijo, kolikor še je je, o cotah pa raje ne bi. Sem glih razmišljala, da bom sestro rufnila, če ma kaj za mene, hihihi. Saj vem, na koncu bom v cotah, ki ste jih že vse (razen Arabele ) vidle. Pa za v kitajsko še ok, samo pol za dalje, sploh se ne znam za vun oblečt. Ne rabijo vsi vedet, da je stara baba po dolgem času ven prišla. Brezvezno kompliciranje-samo tak je. Pa zdaj tu bluzim, ko bi morala perilo pobrat in pospravit! Ti maš vsaj sestro, jaz še tega nimam mah ...zdaj odvisno kam se gre..? ker če je to kaka večerja, kot npr v Kitajski, potem vseeno, če pa se gre v kak diskač, pa je te že malo treba...kaj bolj "poletnega" dat gor