Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 9:38:19
|
|
|
|
majakla
|
Jutro. Kooončno petek. Upam, da čez vikend ne bo deževalo, drugih želj (za1x) nimam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 9:44:17
|
|
|
|
bambixxx
|
punce malo poglejte kje se kaj dogaja jutri zvečer za po večerji, kam bomo šibale . zdaj pa pičima na FT....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 10:11:54
|
|
|
|
Poloma
|
Jutro. No ok, je že skoraj dan :) Danes mam že od jutra neko laufarijo...ampak boljše to kot doma čepet :) Pa dokler še ni dežja je treba izkoristit... Lepo bodite punce, pa lep vikend vam želim! P.S.: Jutri mene ne bo :/ Se vam pa pridrzuim drugic na kafeju spet ok?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 10:22:40
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan. Midve sva doma, tamala zakuhala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 10:38:31
|
|
|
|
arabela*
|
dan Porihtala vse, kae sem imela, zdaj pa spila drugi kofe, pa grem pospravljat, prat...vse možno, pa še kuhat
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 10:39:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kje se kaj dogaja jutri zvečer za po večerji, kam bomo šibale . hmm? Niagara?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 10:39:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Midve sva doma, tamala zakuhala eh pa joj....tud se ji ponavlja....
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 11:24:50
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Midve sva doma, tamala zakuhala eh pa joj....tud se ji ponavlja.... pa ja, saj zdaj smo 14 dni zdržale Upam, da je to samo kakšna vikend virozica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 11:51:31
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Midve sva doma, tamala zakuhala eh pa joj....tud se ji ponavlja.... pa ja, saj zdaj smo 14 dni zdržale Upam, da je to samo kakšna vikend virozica. ne vikend, enodnevna naj bo samo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 12:07:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava jutri v SO ob 10h. kdo pride? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzz Ma ne mi rečt. Reeeeeeeeeeessssssss? Še te bomo sploh prepoznali? kolk sem vidla ste me
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 12:09:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaznoseca in Poloma lepo vaju je bilo spoznati . po dolgem času nas je bilo spet veliko na kavi in fajn je bilo. podpis ..pa dodam, da je bilo lepo spoznat še oktober11, karmen7
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 12:13:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Midve sva doma, tamala zakuhala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 12:14:16
|
|
|
|
botrca
|
Katy83 za T
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 12:50:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Midve sva doma, tamala zakuhala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 14:54:59
|
|
|
|
majakla
|
Bla pri frizeru, postrigla špice, no, tak je zgledalo doma: Imam res fajn krajše lase - komentar od mojega: "aha, samo špice ti je porezala." Aleluja, naslednji še krajše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 14:58:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaznoseca in Poloma lepo vaju je bilo spoznati . po dolgem času nas je bilo spet veliko na kavi in fajn je bilo. podpis ..pa dodam, da je bilo lepo spoznat še oktober11, karmen7 Uuuuu mater, pa te te res dolgo ni bilo, Karmen je že "stara mačka".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 14:59:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Midve sva doma, tamala zakuhala Podpis Poznam, dala lani skozi, je pa letos fuuuul boljše, že trkam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 15:15:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce malo poglejte kje se kaj dogaja jutri zvečer za po večerji, kam bomo šibale . zdaj pa pičima na FT.... Aaaaaaaa... sem čisto ven iz tega, nimam pojma. Ajde mlajše predlagajte!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 15:54:14
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 15:55:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce malo poglejte kje se kaj dogaja jutri zvečer za po večerji, kam bomo šibale . zdaj pa pičima na FT.... Aaaaaaaa... sem čisto ven iz tega, nimam pojma. Ajde mlajše predlagajte! Pojma nimam,kam bi se dalo it.jaz bom najbrž tak šla pol za mojim na njegovo čago,ni še pa ziher.Kaj pa Minus-plus al kaj je že?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 15:57:19
|
|
|
|
matcar
|
Mi2 z Saš-em uspešno porihtala pri logopedu,je danes ful sodeloval,skratka pohvaljen. Maks je že pri tašči,Saš gre ju3,Teo pa k sosedi.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 16:05:25
|
|
|
|
oktober11
|
tako, kolki so ok. gre pa res kot po tekočem traku, kot da bi na hitrico prevrtela film zaj pa mi je čudno ker mali že od 11 skoraj cel cajt spi - malo ga je moj nosil po trgovinah ker je sitkal, ampak je lepo nazaj zadremal. niti jedel ni od pol 10, to se še ni zgodilo. ko se bo zbudil me bo verjetno pojedel majakla jaz upam da snega ne bo, dež še te gre skozi IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce malo poglejte kje se kaj dogaja jutri zvečer za po večerji, kam bomo šibale . zdaj pa pičima na FT.... o mb govoriš se sploh še kje kaj dogaja? IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaznoseca in Poloma lepo vaju je bilo spoznati . po dolgem času nas je bilo spet veliko na kavi in fajn je bilo. podpis ..pa dodam, da je bilo lepo spoznat še oktober11, karmen7 tebe tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 16:07:44
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Midve sva doma, tamala zakuhala podpis IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi2 z Saš-em uspešno porihtala pri logopedu,je danes ful sodeloval,skratka pohvaljen. Maks je že pri tašči,Saš gre ju3,Teo pa k sosedi. priden fant
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 16:58:32
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce malo poglejte kje se kaj dogaja jutri zvečer za po večerji, kam bomo šibale . zdaj pa pičima na FT.... Aaaaaaaa... sem čisto ven iz tega, nimam pojma. Ajde mlajše predlagajte! Pojma nimam,kam bi se dalo it.jaz bom najbrž tak šla pol za mojim na njegovo čago,ni še pa ziher.Kaj pa Minus-plus al kaj je že? v Planetu Tuš je Top hit party, pa potem bodo balone spustili s presenečenji notri. V Stand-up je menda yugo, na Ribičijo pa tak ne bomo hodle, ne? Za plus-Minus nisem nič našla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 20.1.2012 17:03:32
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce malo poglejte kje se kaj dogaja jutri zvečer za po večerji, kam bomo šibale . zdaj pa pičima na FT.... Aaaaaaaa... sem čisto ven iz tega, nimam pojma. Ajde mlajše predlagajte! Pojma nimam,kam bi se dalo it.jaz bom najbrž tak šla pol za mojim na njegovo čago,ni še pa ziher.Kaj pa Minus-plus al kaj je že? v Planetu Tuš je Top hit party, pa potem bodo balone spustili s presenečenji notri. V Stand-up je menda yugo, na Ribičijo pa tak ne bomo hodle, ne? Za plus-Minus nisem nič našla. jaz za ribičijo nisem, ostalo mi je vseeno. Bambi sem pa že včeraj povedala, da jaz lahko pridem šele tam okrog 23h ali pa mogoče malo prej, ker imava z mamo gledališče. Tako da pridem 100%, samo malo bolj pozna bom. Tako da edino prosim, da me obvestite, če ne boste več na začetni točki.
|
|
|
menite da si vzamete dovolj casa za sebe?cupacupsda (
34%)

ne (
66%)
Število vseh glasov: 199Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!