|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
19.1.2012 20:50:05   
bambixxx
čer,

imamo nove bralke user posted image . povejte kaj, ne samo brat user posted image .

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 951
19.1.2012 20:51:18   
majakla
Dober veČer

Lizz, Morgan: tudi vama.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 952
19.1.2012 20:55:00   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

čer,

imamo nove bralke user posted image . povejte kaj, ne samo brat user posted image .

mogoče pa je kaki bralecuser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 953
19.1.2012 20:57:04   
majakla
Ojoj Katy: bošček T., upam in želim, da bo čimprej ok in da ne bo potrebna op.

user posted image  user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 954
19.1.2012 20:57:29   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

čer,

mogoče pa je kaki bralecuser posted image

mejbi bejbi user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 955
19.1.2012 21:01:48   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

hvala

jah, glede operacije pa pač kaj mora bit, mora bit...jaz sem bila 3 leta stara ko sem bila...čeprav zdaj sem pogumna, ko pa bi prišel dan d, pa bi pomoje jokala kot dežuser posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 956
19.1.2012 21:05:49   
oktober11
dober večer...

mi se pa trudimo malega uspavati - že od pol 8. zaj sicer spi, ampak se bojim da je lažni alarm, tak kot je že 3krat bil user posted image

saj sem vedla da ne bi smel ob 6 zaspati, ampak ga je enostavno pobralo, je bil napol v komi user posted image

pa še čist celi nos ma pokrampan. popoldan ga je neka ipika grabila in sva ga z mojim pustila da se malo joka. hjoj, zaj pa zgleda kot da se mu je ne vem kaj hudega zgodilo... ju3 pa še na UZ kolkov, kaj si bodo le mislili user posted image

katy83 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 957
19.1.2012 21:12:09   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

dober večer...

mi se pa trudimo malega uspavati - že od pol 8. zaj sicer spi, ampak se bojim da je lažni alarm, tak kot je že 3krat bil user posted image

saj sem vedla da ne bi smel ob 6 zaspati, ampak ga je enostavno pobralo, je bil napol v komi user posted image

pa še čist celi nos ma pokrampan. popoldan ga je neka ipika grabila in sva ga z mojim pustila da se malo joka. hjoj, zaj pa zgleda kot da se mu je ne vem kaj hudega zgodilo... ju3 pa še na UZ kolkov, kaj si bodo le mislili user posted image

katy83 user posted image user posted image user posted image

hvala

eh, tam na UZ kolkov pa tak delajo kot po tekočem traku...ne bodo opaziliuser posted image

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 958
19.1.2012 21:16:35   
Arwenko
čer. Sem prišla malo prej domov šele,. sem imela še opravke, otrok spi, jaz pa tudi zaspana ful. 

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 959
19.1.2012 21:18:11   
bambixxx
katy user posted image user posted image user posted image
a to bi šel na odstranitev mandljev?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 960
19.1.2012 21:21:26   
bambixxx

jaz sem našemu kar dolgo dajala rokavičke gor, ker se je tudi celi popraskal po obrazu. pa še zdaj se kdaj popraska po nosu ali v uhicah.
na UZ boš pa tak hitro fertik, da še dojela ne boš, da si bla na kakem pregledu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 961
19.1.2012 21:22:27   
bambixxx
Arwenko danes smo se ravno pogovarjale na kavi... ima tvoj nick kaki pomen?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 962
19.1.2012 21:23:15   
bambixxx

Dober veČer

Lizz, Morgan: tudi vama.

zgleda, da so se ustrašile user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 963
19.1.2012 21:24:31   
oktober11

jaz sem našemu kar dolgo dajala rokavičke gor, ker se je tudi celi popraskal po obrazu. pa še zdaj se kdaj popraska po nosu ali v uhicah.
na UZ boš pa tak hitro fertik, da še dojela ne boš, da si bla na kakem pregledu user posted image

moj je tudi rekel da mu bo začel rokavičke gor dajati, ker danes pa si res ni nobene usluge naredil user posted image edino rokavičk nisem našla, nimam pa volje iskati... ju3 al pa nekoč user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 964
19.1.2012 21:27:22   
katy83

a to bi šel na odstranitev mandljev?

v bistvu še nič ne vemo...ona pač sumi da bi lahko bilo kaj na tem...žrelnica, sinusi, mandlji...gremo naslednji tede na pregled, pa bodo kaj več povedali.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 965
19.1.2012 21:43:36   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: katy83
ORL, ker ima težave z dihanjem...pravi da bo mogoče potrebna operacija...

A tudi..ima full povečane mandlje, pa ponoči težko diha, čez dan je ok..
ampak se full otepamo dat mandlje stran.
Jaz priporočam Nasonex...zakon sprej, nam ga je dokter ORL enkrat že predpisa,l sicer ni za dobit brez recepta, no jaz sem garavno danes kupila, samo v določeni lekarniuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 966
19.1.2012 21:44:41   
arabela*

moj je tudi rekel da mu bo začel rokavičke gor dajati, ker danes pa si res ni nobene usluge naredil user posted image edino rokavičk nisem našla, nimam pa volje iskati... ju3 al pa nekoč user posted image

mi smo zokne dali običajnouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 967
19.1.2012 21:46:07   
arabela*
Minil dan, dopoldne naokoli, popoldne pa smo tapete lepili na eno steno. tak da stanovanje počasi dobiva podobo....saj bo....malo šeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
19.1.2012 21:53:58   
jaznoseca
No, da se še jaz malo javim.
LEPO VAS JE BILO SPOZNAT DANES user posted image ! Priznam, da se bom še nekaj časa trudila povezat imena in obraze z niki, zato že v naprej pardon za kako menjavo user posted image user posted image .
Tale SO se mi dopade, le študiram zakaj nimajo dovoza za vozičke v nadstropje? Ko je vse tako priročno za mamice...

Moj pikec pa ni bil najbolj za spanje danes user posted image . Sem se prav namučila, da sem ga uspavala ob 15.00. Je spal nekje uro in pol potem pa akcija. Se me je moj usmilil in odmaglil z njim po tavečjega k babici - sem v trenutku zasedla kavč in spala celi dve uriuser posted image . Mi manjka to spanje, ko je akcija podnevi in ponoči ha ha.

oktober ma nič se ne sekiraj zaradi praskic. Tisti, ki delajo z otročki itak vedo, kako pride do tega. Jaz mu redno strižem nohtke, kaj več pa itak ne moreš. Rokavičk ne prakticiramo, ker ful raziskuje s prstki in rokicami in je nervozen že če ima rokavčke predolge user posted image .

Nič, bejžam . Bodite lepo!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 969
19.1.2012 22:05:39   
Arwenko

Arwenko danes smo se ravno pogovarjale na kavi... ima tvoj nick kaki pomen?

Hmmm, v bistvu je ena naša psička Arwen, po tisti Arwen iz gospodarja prstanov, je pač moj mož zbiral ime takrat. In njo ljubkovalno včasih kličemo Arwenko, pa tudi Wencl ali Wenko, no in iz tega ven je nastal tale nick za RR, ker ravno nisem hotela imet tistega "pasjega" ki ga imam na večini drugih forumov, ker je preveč prepoznaven odkrito povedano. Zato sem takrat tukaj dala nekaj drugega, da ni bilo tak očitno, ko sem pač začela na tistih forumih za zanositev in to.

< Sporočilo je popravil Arwenko -- 19.1.2012 22:06:20 >

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 970
20.1.2012 8:31:05   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Tale SO se mi dopade, le študiram zakaj nimajo dovoza za vozičke v nadstropje? Ko je vse tako priročno za mamice...

ja, bi lahko na to tudi mislili. verjetno so si mislili, da manjšega daš v jajčko, večji pa tak sami gor pridejo user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 971
20.1.2012 8:34:17   
bambixxx
jutro,

danes smo spali ponoči, juhu user posted image . kak je drugi svet, ko se zjutraj zbudiš naspan user posted image .

mali še drema, jaz pri kavi, pol pa jutranja rutina in že šibama na FT.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 972
20.1.2012 8:42:48   
oktober11

jutro,

danes smo spali ponoči, juhu user posted image . kak je drugi svet, ko se zjutraj zbudiš naspan user posted image .

mali še drema, jaz pri kavi, pol pa jutranja rutina in že šibama na FT.

user posted image za spanje... mi smo že spet od 6 pokonci, čeprav je komaj ob 21h zaspal. zaj pa spet drema. jaz sem pa cela neka zlamana user posted image sploh mi ni da bi nekam v mesto šla, ampak kar se more se more.

zajtrk in kavica mimo, tak da grem kar pod tuš.

lep dan user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 973
20.1.2012 8:49:40   
ly117
Jutro! user posted image

Sem včeraj zaspala poleg L, ob 2h ponoči pa oke ko sova.
Zdaj pa jutranji ritual pol pa šibam dalje.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 974
20.1.2012 8:50:31   
ly117

Podpis.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Carski rez
peki

Zanima me če poznate katero žensko, ki je imela že četrti carski rez?

Da (16%)

Ne (84%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!