Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 9:03:06
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz ne bom mogla na kavo, je direktor tu te pa ni direktor tvoj ata? je ja Pa kljub temu ne morem spičit, če je tu
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 9:07:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz ne bom mogla na kavo, je direktor tu te pa ni direktor tvoj ata? je ja Pa kljub temu ne morem spičit, če je tu ok, ni panike
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 9:09:22
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro, Mami v bolnici, čaka na operacijo, prišel ati na kavo. Drugače pa midva pridema na kavo, mogoče edino par minut zamudima.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 9:10:10
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro, Mami v bolnici, čaka na operacijo, prišel ati na kavo. Drugače pa midva pridema na kavo, mogoče edino par minut zamudima. Držimo pesti za mamo, da bo vse ok
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 9:11:22
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro, Mami v bolnici, čaka na operacijo, prišel ati na kavo. Drugače pa midva pridema na kavo, mogoče edino par minut zamudima. držimo pesti! se vidimo...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 9:12:30
|
|
|
|
ly117
|
Poloma jutro! Upam da prideš na kafe.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 9:13:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro, Mami v bolnici, čaka na operacijo, prišel ati na kavo. Drugače pa midva pridema na kavo, mogoče edino par minut zamudima. Držimo pesti za mamo, da bo vse ok Podpis.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 12:58:56
|
|
|
|
bambixxx
|
jaznoseca in Poloma lepo vaju je bilo spoznati . po dolgem času nas je bilo spet veliko na kavi in fajn je bilo.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 13:05:04
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaznoseca in Poloma lepo vaju je bilo spoznati . po dolgem času nas je bilo spet veliko na kavi in fajn je bilo. podpis ne se čuditi če bo ju3 dež malega sem previla, nahranila, zaj pa že 10 minut spet spi. ne vem kaj je to, toliko žensk ga čisto utrudi
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 14:27:15
|
|
|
|
Arwenko
|
Oh, zdaj bom pa še bolj žalostna, da me ni bilo
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 14:35:21
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 toliko žensk ga čisto utrudi
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 15:51:31
|
|
|
|
Poloma
|
No evo, pa se je meni tudi uspelo (po)javit :) Fajn smo se načvekale - pomoje bo jutri sneg, ne samo dež :))
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 15:51:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Oh, zdaj bom pa še bolj žalostna, da me ni bilo Sma že 2 taki!
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 15:52:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poloma No evo, pa se je meni tudi uspelo (po)javit :) Fajn smo se načvekale - pomoje bo jutri sneg, ne samo dež :)) Daj,napiši kaj o sebi,nooo!
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 15:53:50
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaznoseca in Poloma lepo vaju je bilo spoznati . po dolgem času nas je bilo spet veliko na kavi in fajn je bilo. Podpis
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 15:54:55
|
|
|
|
karmen7
|
[/quote] malega sem previla, nahranila, zaj pa že 10 minut spet spi. ne vem kaj je to, toliko žensk ga čisto utrudi [/quote] Hihi meni je v avtu zaspal, sem ga doma slekla in je še potem celo uro spal. Madonca smo ga babnce zmatrale
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 19.1.2012 15:55:29 >
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 16:16:57
|
|
|
|
ly117
|
Glava pobarvana, kosilo v želodcu, posoda pomita in mir v bajti.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 16:18:19
|
|
|
|
ly117
|
Jaznoseča lepo te je bilo spoznati.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 16:26:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaznoseca in Poloma lepo vaju je bilo spoznati . po dolgem času nas je bilo spet veliko na kavi in fajn je bilo. podpis ne se čuditi če bo ju3 dež malega sem previla, nahranila, zaj pa že 10 minut spet spi. ne vem kaj je to, toliko žensk ga čisto utrudi Razlog več da prideta več x.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 16:26:59
|
|
|
|
ly117
|
Župnik in mežnar stojita ob vaški cesti in zabijata v tla tablo z napisom: "Konec je blizu! Obrnite se, dokler ne bo prepozno!" Mimo pridrvi avto, voznik skozi okno zavpije: "Pustita ljudi pri miru, vidva, verska fanatika!" Čez nekaj trenutkov se zasliši cviljenje zavor in nato glasen pljusk. Mežnar se obrne k župniku: "Ali misliš, da ne bi bilo bolje, če bi preprosto napisala: "most je zaprt?" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mali cigo: "Zakaj mi ne hodimo v šolo?" Oče cigo: "Ker smo cigani." Mali cigo: "In zakaj krademo?" Oče cigo: "Ker smo cigani, sine." Mali cigo: "Zakaj pa potem nismo volili za Jankovića?" Oče cigo: "JA, TAKI CIGANI PA SPET NISMO !" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tilka piše prosti spis o tem, kaj dela čez dan: "Zjutraj vstanem, obrišem p.i.z.d.o, si umijem zobe, grem v šolo, se vrnem domov, obrišem p.i.z.d.o, pojem, napišem domačo nalogo, obrišem p.i.z.d.o, se malo igram, gledam TV, povečerjam, obrišem p.i.z.d.o in grem spat. Naslednje jutro spet vse od začetka." Učiteljica je zgrožena in pokliče mamo na pogovor. Mama pove: "Tilka je vse prav napisala. Potem, ko se je mož včlanil v stranko SDS , nam stalno na garažna vrata pišejo " P.I.Z.D.A " .
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 17:13:43
|
|
|
|
katy83
|
ojla punce, mi smo bili danes pri P, in T ima povečane bezgavke, vneto grlo...skratka začetek angine...smo dobili Hiconcil ...pa poslala naju je na ORL, ker ima težave z dihanjem...pravi da bo mogoče potrebna operacija... Je pa T kljub vsemu dobrovoljček ...zdaj proti večeru, ko ga začne kuhat, je malo jokast, drugače pa priden.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 20:19:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ojla punce, mi smo bili danes pri P, in T ima povečane bezgavke, vneto grlo...skratka začetek angine...smo dobili Hiconcil ...pa poslala naju je na ORL, ker ima težave z dihanjem...pravi da bo mogoče potrebna operacija... Je pa T kljub vsemu dobrovoljček ...zdaj proti večeru, ko ga začne kuhat, je malo jokast, drugače pa priden.
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 20:19:50
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 20:25:48
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 19.1.2012 20:39:53
|
|
|
|
katy83
|
kaj zdaj, bomo rekle kako? dragi je na sestanku, mali spi...
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.