Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Pri pregledu me je ful bolelo, ko me je pogledal, in tudi nastavek s kremo ni šel kar tako notr. 
.. ah bo že..
čisto na tleh maternice? Bi bilo to mogoče? Da se sliši in čuti čisto spodaj, trebušček pa je že?
- slončkanje!
brez zadržkov tako kot prej, do prvega posvetovanja pri mojem ginekologu (konec 13.tedna), ko mi je odsvetoval, ker naj bi imela premalo zaprt maternični vrat in ni pametno "žokati" po vagini. Tudi ginekolog pri pregledu ni, samo otipal mi je trebuh.
Do tam sem si ogledala, ko je postalo aktualno (do 14tedna), potem pa nisem imela več čassa
,amy sem pa jaz tud težko vstavljala antibiotik...se pozna da sem imela CR in nisem rodila...
...sicer pa, midva sva šele eno leto skupaj, tako da tudi to verjetno vpliva na privlačnost, no, mogoče malenkost, ni rečeno.
hehe...kak se to sliši
/ št.
bo treba v nabavo, nimam še nobene nosečniške cunje...
, tega je sicer malo manj, ampak se potrudiva, da je vsaj vsake 2-3 dni
)