Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:39:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
Karneso, ja...
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:40:41
|
|
|
|
Raho
|
Kdo je pa Karneso? opet neka nova na RR?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:45:05
|
|
|
|
Daschi
|
Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi.
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:45:07
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Al ni Janša zdaj naš rešitelj? Je.....jaz sem že križ iznad postelje zamenjala z njegovim portretom...... začela se je nova era.....po rešiteljevih besedah še ni bilo tako težkega obdobja za Slovenijo kot je napočilo z včerajšnjim dnem, ko so njegovi koalicijski kolegi njemu rekli usodni da....najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja.....
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:48:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Pili lastno kri, ja. Čimprej ven iz te države.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:48:40
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Al ni Janša zdaj naš rešitelj? Je.....jaz sem že križ iznad postelje zamenjala z njegovim portretom...... začela se je nova era.....po rešiteljevih besedah še ni bilo tako težkega obdobja za Slovenijo kot je napočilo z včerajšnjim dnem, ko so njegovi koalicijski kolegi njemu rekli usodni da....najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Došo mesija
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:53:56
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: liliana najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Pili lastno kri, ja. Čimprej ven iz te države. greš spet v ameriko?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:55:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
Spet? Kdaj pa sem že bila?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:55:30
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: liliana najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Pili lastno kri, ja. Čimprej ven iz te države. greš spet v ameriko?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 17:56:42
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi. Me sploh ne moti, očke gor al dol. A v BTC-ju?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:01:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Spet? Kdaj pa sem že bila? a nisi bila v nju jorku? se oproščam, če mam napak info.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:02:49
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Zdej grem ven na mraz malo. Peljem dete drsat. nadrsal bomo pa itak vsi. ni važn kdo bo big boss.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:03:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
Oproščeno. Saj nisi ti kriva, da so ti dali napačne informacije.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:04:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Oproščeno. Saj nisi ti kriva, da so ti dali napačne informacije. ja, a pa res nisi šla z gliserjem al čem čez atlantik?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:05:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
Če je "slovenski zaliv" zate Atlantik, potem sem šla, ja. In to ne samo enkrat.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:07:53
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Če je "slovenski zaliv" zate Atlantik, potem sem šla, ja. In to ne samo enkrat. aja no, ok. ampak si bla v ameriki al nisi? pa to zdaj čist resno vprašam.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:14:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
Saj sem ti pred nekaj minutami (in to ne prvič) napisala, da nisem bila.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:17:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Saj sem ti pred nekaj minutami (in to ne prvič) napisala, da nisem bila. aja, pol nisi. namen si pa imela, a ne? celo žvet it tja?
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:20:06
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi. Me sploh ne moti, očke gor al dol. A v BTC-ju? Ja. Gregija pa nimajo več, je bil takoj pokupljen.
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:20:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
Še vedno ga imam. Samo s to razliko, da bo vmesna postaja Kanada.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:21:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Še vedno ga imam. Samo s to razliko, da bo vmesna postaja Kanada. aha. ok.
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 18:38:21
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Karneso, ja... sorry tako je če delaš 3 stvari hkrati
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 19:16:23
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi. Me sploh ne moti, očke gor al dol. A v BTC-ju? Ja. Gregija pa nimajo več, je bil takoj pokupljen. Gregi je bojda sedaj bil totalni hit. Sem slišala, da je bila vrsta pred trgovino
|
|
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 20:43:48
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Raho, v eni kitajski trgovini, sicer ima malo oči postrani, ma je pa pravi. Me sploh ne moti, očke gor al dol. A v BTC-ju? Ja. Gregija pa nimajo več, je bil takoj pokupljen. Gregi je bojda sedaj bil totalni hit. Sem slišala, da je bila vrsta pred trgovino So ga na pikado zalimal?
|
|
RE: A pol je Janša zdaj? 26.1.2012 20:58:02
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: liliana najprej bomo sicer malo trpeli, tako pravi on, da bomo kasneje lahko uživali sadove svojega trpljenja..... Pili lastno kri, ja. Čimprej ven iz te države. sej, glej kje sem..
|
|
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?