Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.1.2012 18:35:32
|
|
|
|
botrca
|
Čer, mi je bilo super na kavi...sem malo odklopila vse "težave"...fajn ste punce . Me veseli matcar, karmen7 (saj si nekaj vzela kajne -emšo) in katy83 da vama je nekaj od mojih cunj prav prišlo..če ne bi šlo v taveliki koš.
< Sporočilo je popravil botrca -- 26.1.2012 18:36:40 >
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.1.2012 20:21:07
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.1.2012 21:05:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bambi, pustni kostum- hudiček je od vratu do stopal velik 65cm... premalo, hvala vseeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.1.2012 22:11:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bambi, pustni kostum- hudiček je od vratu do stopal velik 65cm... premalo, hvala vseeno Jaz bi ga pa imela za Tea,če lahko !
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.1.2012 22:12:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, mi je bilo super na kavi...sem malo odklopila vse "težave"...fajn ste punce . Me veseli matcar, karmen7 (saj si nekaj vzela kajne -emšo) in katy83 da vama je nekaj od mojih cunj prav prišlo..če ne bi šlo v taveliki koš. Ja,jaz sem 2 hlače vzela,pa mi bo mama porihtala !
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.1.2012 22:12:32
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.1.2012 22:15:10
|
|
|
|
matcar
|
Popoldan preživela med cotami od otrok.Od Tea imam 4 škatle polne,če katera rabi ,bom šparala. Pa Saš-u sem porihtala omaro,bo vsaj kaj oblečt imel,revežek mali.No,pa 3 stroje sem še zložla,tak da je bila ura naenkrat 8,sem šla kr Tea porihtat,pa spat dat.Pol pa tv,sem gledala Brigith Jones na popu,pa crkavala od smeha.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 26.1.2012 22:16:03
|
|
|
|
matcar
|
Arabela-jaz bi si Leva sposodla za Saš-a.Zaj pa še za Maksa nekaj rabim,pa Leo ofkors.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 6:05:00
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 7:16:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Pa res! Aaaa... zato sem taaak zaspana!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 8:14:55
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Veni uša mraz.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 8:36:46
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, mi je bilo super na kavi...sem malo odklopila vse "težave"...fajn ste punce . Me veseli matcar, karmen7 (saj si nekaj vzela kajne -emšo) in katy83 da vama je nekaj od mojih cunj prav prišlo..če ne bi šlo v taveliki koš. Ja,jaz sem 2 hlače vzela,pa mi bo mama porihtala ! Botrca sem vzela in mi je prav
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 8:37:19
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Popoldan preživela med cotami od otrok.Od Tea imam 4 škatle polne,če katera rabi ,bom šparala. Kolk številko nosi tvoj Teo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 8:38:57
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Majakla hvala za info - ti javim, samo da se zmenim za dokončno število ljudi, pa ti javim. Drugače pa spali za en drek, ker je imel mali pevske vaje spet ponoči, pa rital je sem in tja. Tak da sem rahlo sitna, zdaj se pa spet cmizdika v stolu. Jaoooooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 8:52:58
|
|
|
|
botrca
|
Jutro...brrrrrr kak je pa danes mrzlo . Kava , rač. mali v vrtcu, veliki pa v mestu...je šel po svaka, da bosta drevesa podirala za kurjavo...jim nič ne zavidam v tem mrazu. Za kosilo bo sarma...amen .
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 9:09:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arabela-jaz bi si Leva sposodla za Saš-a.Zaj pa še za Maksa nekaj rabim,pa Leo ofkors. ok
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 9:10:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Drugače pa spali za en drek, ker je imel mali pevske vaje spet ponoči, pa rital je sem in tja. Tak da sem rahlo sitna, zdaj se pa spet cmizdika v stolu. Jaoooooo nas pa gsm zbudil, ko je ob enih zvonil
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 9:11:27
|
|
|
|
arabela*
|
aleluja bog...kak je pa mrzlo, pa ravno danes smo morale peški it, pa cela bolana, ušesa so me tako bolela, da še mi zdaj doni v glavi Zdaj sem na toplem ob čaju z limono in nafilama z lekadoli...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 11:04:18
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, jaz sem že dost boljše, vročine nimam, oziroma sem podhlajena danes , pa prebava je tudi ok. Sem pa še čisto adijo od prejšnjih dveh dni, tako da počivam doma. Sicer me že vse boli od ležanja v postli, ampak za kaj drugega nisem sposobna. Tamala je pri tast, v ponedeljek pa upam da gre v vrtec. Je pa bila tako grozno jokala danes kr za brezveze. Pri previjanju je tak jokala, kot da jo s kože kdo daje, pol kr na sredi, ko jo je dal meni v naročje tudi v tak obupan jok, da je groza, meni je kr srce trgalo no Pa ne vem ali je bila samo tak zaspana ali kaj je bilo, nimam pojma v glavnem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 12:42:38
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Kaj boste kaj delale čez vikend, uživale ziher, ne... Jaz sem v soboto in nedeljo do poznega popoldneva sama, že zdaj mi je tečno. No, sama, z Nikom. Arwenko: samo, da gre na boljše . Mrzlo pa je še zdaj, brrrrrrrrr...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 13:25:03
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan Kaj boste kaj delale čez vikend, uživale ziher, ne... Jaz sem v soboto in nedeljo do poznega popoldneva sama, že zdaj mi je tečno. No, sama, z Nikom. Arwenko: samo, da gre na boljše . Mrzlo pa je še zdaj, brrrrrrrrr... Jaz pridem v MB, ker moramo ta velikega psa čuvat, dedek pa babica ne moreta sama, moji pa grejo se vsi potepat. Moj možek dela v soboto popoldne in nedeljo dopoldne, tako da bom jaz tudi sama s tamalo...lahko se pa kaj zmenimo, da si čas krajšamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 13:38:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan Kaj boste kaj delale čez vikend, uživale ziher, ne... Jaz sem v soboto in nedeljo do poznega popoldneva sama, že zdaj mi je tečno. No, sama, z Nikom. Arwenko: samo, da gre na boljše . Mrzlo pa je še zdaj, brrrrrrrrr... Jaz pridem v MB, ker moramo ta velikega psa čuvat, dedek pa babica ne moreta sama, moji pa grejo se vsi potepat. Moj možek dela v soboto popoldne in nedeljo dopoldne, tako da bom jaz tudi sama s tamalo...lahko se pa kaj zmenimo, da si čas krajšamo jaz sem tudi za kako dopoldansko kavico v nedeljo. majakla ti lahko kar še zraven prinesem, kar sva se zmenle
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 14:19:16
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kosilo bo sarma...amen . mi2 sma pa šla kar po kitajsko, ni blo cajta za kuhanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 14:23:39
|
|
|
|
majakla
|
No, super, te pa v nedeljo dopoldanska kavica. Ob 9.30 v SO? Ja Bambi, jaz pa tebi. Kak sem se napokala, zdaj bi z lahkoto šla spat... Kuham čajčija, pol pa po Nikeca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 27.1.2012 14:34:20
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla No, super, te pa v nedeljo dopoldanska kavica. Ob 9.30 v SO? mi2 verjetno bolj proti 10h, razen, če se bo hitro zbudil
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPartnerstvo: Ko ni več želje po seksu …Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?